R5 5500 ile msi b450m pro m2 v2 uyumu
-
-
Bios güncellemesi yapıp çalıştırabilirsiniz -
Anakartına ait güncel son çıkan biosu güncellerseniz sorunsuz çalışır.
-
merhaba arkadaşlar dediğiniz gibi update yaptım yaptıktan sonra eski işlemcim r3 1200 ile sistemi sorunsuz aştım ama r5 5500işlemciyi taktıktan sonra kasaya elektrik geliyor fakat klayve ve mouseye elektrik gelmiyor görüntüde gelmiyor tabiki bilgisi olan var mı -
Biosu güncelledikten sonra sıfırlayıp 5500 takıp denediniz mi ?
-
bios ayarlarını sıfırlamam mı gerekiyor? -
eski işlemciyi takıp bios u fabrika ayarlarına geri döndürüp yeni işlemcimi taktım sorun hala devam etmekte
-
Önce kasanın güç kablosunun çıkarın daha sonra anakart üzerindeki bios pilini çıkartıp kasa güç düğmesine 10 - 15 saniye basılı tutun sistemdeki kalan gücün boşaltılması sağlayın daha sonra bios pilini tekrar takın ve güç kablosunu fişe takıp kasayı çalıştırın bu şekilde bios sıfırlanmış olacaktır. Bazı donanım değişikliklerinde bu tip siyah ekran ile karşılaşabilirsiniz. Bu şekilde sistem gelmez ise işlemcinizi başka bir am4 soket anakartta deneyin işlemcide sorun olabilir.
-
işlemciyi iade etmeye karar verdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurinkishi -- 26 Nisan 2022; 21:46:0 > -
İyi de bu anakarta daha bios yayınlanmamış ki, siz uyumluluk listesine bakmadınız almadan önce?
-
5000 series desteği gelmişti fakat eski içinmiş o 5600x mesela
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X