Şimdi Ara

MSI B450 Gaming Plus Max Anakart - 780 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı sorundan yakın zamanda işlemci bölümünde bir arkadaş da bahsetmişti. O zamanlar yurtdışı forumlarda da okuyordum benzer sorunları, platform değiştirdim en sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jon doe J kullanıcısına yanıt
    Bir soru işareti oldu şimdi hocam. Gelince bakarız umarım dediğiniz gibi olmaz. Belki bios güncellemeleriyle falan önüne geçilmiştir bu sorunların.

• samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Yani bu modelde kronik gibi bir kanı oluşmamıştı araştırmalarımda ama her bios da bu sefer olmuştur dediğim hiçbir şey gerçekleşmedi ve sonunda platform değiştirmek zorunda kaldım. Stock kullanımda hiçbir sorun yoktu ama anakarta müdahale ettiğimde saçmalamaya başlıyordu. Umarım son bioslarda halletmişlerdir. Soğutma olarak başarılı bir anakarttı ama hakkını yememek lazım.

• fiyat güzel ama 2020 de atx anakart devri bitti artık herkes mini sistem toplamaya bakıyor

büyük kasaların hiç bir avantajı kalmadı 30 yıl önceki anakart devri bitti

MSI B450 Gaming Plus Max Anakart - 780 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Eylül 2020; 1:15:57 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Mini itx anakartlar çok pahalı ve ülkeye gelmiyor.Kasalar zaten yok denecek kadar az hala sg13 gibi antikalar satılıyor.Bende yeni sistem toplayacağım ama ne yazıkki mini itx sistem istesek bile zor bizim ülkemizde.Sfx psu bile yok.Her ürünü getiren corsair psu getirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 27 Eylül 2020; 2:8:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu kart alınır mı? wifi özellikli diye bu karta bu parayı vermek mi yoksa konudaki kartı almak mı mantıklıdır?
    r5 3600 2060 sistem için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kart güzel fiyat muazzam. 2.elde o fiyatlara satılıyor kaçırmayın.

Tekra dan aynı mağaza ise hb üzerinden çok alisveris yaptım.

• Kart cok iyi. Umarim bu kurda alan almistir. B450 tomahawk max aynisi. Rengi farkli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu karta uygun ucuz yollu bir sistem tavsiyesi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.