Şimdi Ara

MSI B450 Gaming Plus MAX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI B450 Gaming Plus MAX

Sorunları numaralı olarak sıralıyorum arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

1- Power tuşuna bastığım an bios ekranı biraz gecikmeli geliyor. (Forumda bu konu hakkında araştırdım bu sorun bir çok kişide var bu seri Anakartta ama sorunun bios güncellemesiyle düzeleceğini söylemişler ama en son sürüme kadar güncelledim ama çözüm olmadı daha önceki eski nesil anakartlarda böyle bir sorun yaşamadım direk fast boot yapıyordu. Hızlı açılıyordu en azından Z270 chipsetli anakart kullanırken.. (yinede o kadar sorun değil ama işte yine çözersem sevinirdim)) 2019 sonunda bile güncelleme gelecek sorun çözülecek demişler ama ozamandan beri 5-7 ay geçmiş her hangi bir düzelme gelmemiş bu biraz beni üzdü..

2- Bilgisayarda oyun oynarken bir anda kendini resetliyor nedense hiç anlayamadım sebepsiz yere. (2tn PowerSuppy denedim ama sorun yine devam etti ama bir şey fark ettim [Cpu sıcaklığını takip etmek için]hwmonitör açtığımda yapıyor genelde..(Sıcaklıktan kaynaklıdır gibi geldi ama millet cpu sıcaklığı normal dedi) bugün prime95 stres testi yaptım aynısını yaptı. her zaman yapmıyor ama bugünlerde biraz daha fazla olmaya başladı.)

Bu konuda ne yapmalıyım arkadaşlar, servise göndersem 1 ayda gelecek anakart onuda beklemek istemiyorum :/
    İşlemci desen o ayrı yanıyor boşta 50Clerde hiç bir şey açık olmasın direk chroma tıkladığımda anlık 70C ve üstlerine dayanıyor ama galiba bu serilerinde normalmiş oda bios güncellemesiyle düzeleceğini yazmışlardı.. (Böyle olması bilgisayara hasar verir diye düşünmeye başladım.. :/ )
    Şimdiden Teşekkürlerimi dilerim..

• Sisteminizin bileşenlerini yazar mısınız, önce ramlerinizi memtest86 ile test edin, denediğiniz ve kullandığınız psular kaç watt? İşlemci soğutucu stock mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    850w 750w denedim aynı sorun memtest86 yaptım sorun yoktu.
    Sistem bileşenleri
    Ryzen 5 3600X
    MSI B450 Gaming Plus Max
    16GB ram 8x2
    RTX 2070 SUPER

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KONU KAPANDI.. FORUMDAN NASIL SİLEBİLİRİM BU SORMUŞ OLDUĞUM SORUYU BİLGİ KİRLİLİĞİ YARATMASIN.. :/
    ---------------------------------
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.