Şimdi Ara

MSI - ASUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ASUS ve MSI'nin Z77 çipsetli modellerini kıyasladığımızda Intel 3770K işlemci için bu iki markanın hangi ürünü en ideal şekilde olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ASUS:
    P8Z77 WS
    P8Z77-V
    P8Z77-V DELUXE
    P8Z77-V LE
    P8Z77-V LE PLUS
    P8Z77-V LK
    P8Z77-V LX
    P8Z77-V PRO

MSI:
    Z77IA-E53
    Z77 MPOWER
    Z77A-GD80
    Z77A-G43
    Z77MA-G45
    Z77A-G45
    Z77A-GD55
    Z77A-GD65

• MSI'ın ürünleri daha uygun fiyatta genel olarak. Her iki markanın da üst model ürünleri çok iyi. Bana kalırsa Z77A gd55'ten fazlası pek gerekli değil.
    Kullanım amacına göre ve anakarttaki ek özelliklere göre seçim yapabilirsin
  • Kişinin amacına göre değişir ;

*OC için Asus'un WS modelleri başarılı,
    *İnternet/Ofis için en ucuz giriş kartlarına bak,
    *Oyun/Çift ekran kartı gibi kombinasyonlarda Asusun LK ve Deluxe'u MSI'ın G45/GD65'i gayet yeterli.

Onun haricinde PRO edition ve GD80 gibi modeller fazla/gereksiz kaçıyor kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecoute Cherie -- 30 Eylül 2012; 17:29:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

Kişinin amacına göre değişir ;

*Oyun/Çift ekran kartı gibi kombinasyonlarda Asusun LK ve Deluxe'u MSI'ın G45/GD65'i gayet yeterli.

Onun haricinde PRO edition ve GD80 gibi modeller fazla/gereksiz kaçıyor kanımca.

Alma amacım oyun-film için belki ilerde OC'ta yapabilirim diye intel'in K serisini seçtim bu yüzden. Forumdan bir arkadaşta topladığım sistem için gd55 in yeterli olduğunu söylemişti. Bu kartları karşılaştırıp inceleyebileceğim bir site var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1258

quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

Kişinin amacına göre değişir ;

Alma amacım oyun-film için belki ilerde OC'ta yapabilirim diye intel'in K serisini seçtim bu yüzden. Forumdan bir arkadaşta topladığım sistem için gd55 in yeterli olduğunu söylemişti. Bu kartları karşılaştırıp inceleyebileceğim bir site var mı bildiğiniz?

Hocam benim önerdiğim Asus WS modeli aşırı profesyonel oc yapanlar için.GD55/65 hem oyun hemde oc için gayet yeterlidir, şüpheniz olmasın.

{Karşılaştırma yapabileceğiniz site bilemiyorum ama resmi sitelerinde modellerin teknik özelliklerini bulabilirsiniz.}

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI anakartlarda BIOS güncelleme sıkıntısı vardı ve hatta ben en son Z68 MSI anakartımı o nedenle iade etmiştim. Z77 serisinde devam ediyormudur acaba o sıkıntı bilmiyorum ama sürpriz istemeyen ASUS dan vazgeçmez.
    Gigabyte RAM sıkıntısı MSI BIOS derken döne dolaşa geri ASUS'a geldim. Bence bakmayın 3-5 farka kafanız rahat etsin.
  • gd 55 üstü gereksiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B550 MSI GAMING PLUS AMD ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    Asus m5a97 evo
    3 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

MSI anakartlarda BIOS güncelleme sıkıntısı vardı ve hatta ben en son Z68 MSI anakartımı o nedenle iade etmiştim. Z77 serisinde devam ediyormudur acaba o sıkıntı bilmiyorum ama sürpriz istemeyen ASUS dan vazgeçmez.
    Gigabyte RAM sıkıntısı MSI BIOS derken döne dolaşa geri ASUS'a geldim. Bence bakmayın 3-5 farka kafanız rahat etsin.

ASUS P8Z77-V DELUXE kullanıyorsunuz bu kartı önerirmisin bana yoksa başka bir asus kartımı alınmalı sence? {şuan almaya kalksan hangi asus kartı seçerdin diyelim...}
  • asus iyidir bu konuda msı iyidir ama sen asus al gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.