Şimdi Ara

MSI Armor GTX 1080 (SATILMIŞTIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar selam,

Forumdaki bir arkadaşımızdan bugün 1080ti satın aldığım için elimdeki MSI Armor GTX 1080 OC ekran kartını satıyorum. Kartla ilgili gerekli bütün bilgiler aşağıdadır:

-Kart 16.03.2017 tarihinde hepsiburada.com’dan tarafımca satın alınmış olup, Mart 2020’ye kadar Penta Bilgisayar garantisi vardır.

-Kartla sadece haftada birkaç saat ev ortamında oyun oynanmıştır. Kart; Mining, render veya benzeri yorucu işler için “kesinlikle” kullanılmamıştır.

-Kartta en ufak bir teknik sorun/hata yoktur. Fiziksel olarak da kusursuz ve çok temiz durumdadır.

-Kartın garanti belgesi, faturası, orijinal kutusu ve diğer tüm kutu içeriği mevcuttur, yanında gönderilecektir.

-İzmir içi Alsancak veya Halkapınar’da elden satış tercihimdir. Şehir dışına ise ödemeden sonra kargo yapılır. GET vs. açamıyorum.

-Pazarlıksız fiyatım: 2500 TL’dir. Fiyat son derece uygundur, lütfen pazarlık için mesaj atmayınız. Komik teklifler yanıtlanmayacaktır. Hiçbir ürünle takas yoktur.

Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Eylül 2018; 20:35:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Getle taksitle olaydı ya günlerdir arayış içersindeyim :) hayırlı satışlar dilerim hemeb gidecek bir kart bu paraya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Getle taksitle olaydı ya günlerdir arayış içersindeyim :) hayırlı satışlar dilerim hemeb gidecek bir kart bu paraya...
    yorum için teşekkürler. bir değişiklik olursa bilgilendiririm. ama şimdilik önceden de konuştuğumuz gibi bu şekilde...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam. Çoğu karta bakıyorum 5-6 ay mining yapılmış üstüne fiyatları 2500 ortalama.. fiyatınız cidden cok iyi kacıracagıma üzülüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.