Şimdi Ara

Msi ankara yetkili servis ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar msi ekran kartim var ancak fani felaket ses yapmaya basladi cizirtili bi ses boyle iste herneyse garantiye vercem ama adresini ve kimin yaptigi hakkinda bi fikrim yok bilen biri varsa adres verebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldığınız yere götürün onlar gönderir sanırım istanbul'a gidiyo bu ciazlar her yerde servisi yok galiba.
  • servispoint, istanbul'da ama aldığınız yer üzerinden göndermeniz daha iyi olur.
  • Merhaba;

Faturayı kesen yer üzerinden garantiye yollayıp servispoint üzerinden bakımını yaptırabilirsiniz.

Eklemek istediğim konu ise derdinizi net şekilde bir kağıda yazarak kutunun içine koymanız.
  • faturayı kesen yer istanbulda internetten almıştım yani orayamı göndermem gerekiyor illa daha kısa yolu yok sanırım bu arada eksen bilgisayardan almıştım
  • Bu arada MSI servisine işiniz düştüğü için büyük geçmiş olsun.
  • msi servisi mi? allah kurtarsın. saçında 3-5 beyazla kurtarabilirsin umarım.

çok korkuttum sanırım msi servisinin ne yapacağı belli olmuyor ama genelde sorunlu oluyor msi dan uzak duruyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicnouma -- 24 Mayıs 2012; 16:11:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel yetkili servis önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

msi servisi mi? allah kurtarsın. saçında 3-5 beyazla kurtarabilirsin umarım.

çok korkuttum sanırım msi servisinin ne yapacağı belli olmuyor ama genelde sorunlu oluyor msi dan uzak duruyorum ben

ürünler kaliteli ama servis sıkıntısı var
  • quote:

yapma hocam ya herkes kötülüyor zaten

o değilde şimdi ben eksen bilgisayarlamı baglantı kuruyum

bide bunu buraya yazıyorken bi olay daha başıma geldi dün yeni aklıma geldi onuda paylaşıyım bu kart iyice cozuttu sanırım dün bi film videosu açmak için tıkladım birden ekran yeşilimsi bi renk oldu renkler karıştı falan 1 dk sürdü sürmedi sonra düzeldi aşşada nvdia bi hatayla karşılaştı ve budurumdan kurtarıldı gibisinden bi yazı belirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

bide bunu buraya yazıyorken bi olay daha başıma geldi dün yeni aklıma geldi onuda paylaşıyım bu kart iyice cozuttu sanırım dün bi film videosu açmak için tıkladım birden ekran yeşilimsi bi renk oldu renkler karıştı falan 1 dk sürdü sürmedi sonra düzeldi aşşada nvdia bi hatayla karşılaştı ve budurumdan kurtarıldı gibisinden bi yazı belirdi

sürücünü değiştirirmisin ne kullanıyosun driver olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

296.10 varmış hocam sayende yenisi çıkmış onuda görmüş oldum onu yükleyim bari

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

296.10 varmış hocam sayende yenisi çıkmış onuda görmüş oldum onu yükleyim bari

yükle bakalım sonuç değişecekmi

• 296.10'da yaşanan genel bir sorun yeşil ekran.

servis konusuna gelince; daha önceki msi teknik servisi olan anko bilgisayar çok kötüleniyordu ama yeni teknik servis olan servispoint'in sırf müşteri memnuniyeti adına 3-4 kişiye değişim veya iade çıkardığına bizzat şahidim. hem arada eksen bilgisayar ve haşim bey olduktan sonra endişeye gerek yok. inşallah hayırlı şekilde sonuçlanır.
  • Bende anakart yollamıştım 21 iş günü beklediler 21.iş günü para iadesi vermişlerdi
  • Adam Ankara'da, satın aldığı yer İstranbul'da onu da internetten almış, serviste servispoint. 4 bilinmeyenli denklem. Haydi bakalım ne olacak

Hocam şimdiden sabır diliyorum.

İstanbul'da ikamet ediyorum, İstanbul'dan aldım ve İstanbul'daki servise götürdüm, geri döndüm vs .vs 1 ay sürdü ben kazandım.

Ama buraya yazmamız senin hayrına, sırf imajlarını düzeltmek için bile hızlı olabilirler. Tabi bizi hiç takmayabilirler de, genelde de öyle oluyor.

Aldığım bilgi doğrultusunda; bu işin 3 ayağı var (4. satıcı, onu saymıyoruz)

1 - Distribütör

2 - Servis

3 - MSI Ofis

Bu üçünün birbirine yaptırımı yok. MSI farklı anlaşmalar yolu ile atıyor ve biri diğerinin işine resmi anlamda karışamıyor, yaptırımı yok. Ancak ikili ilişkiler neticesinde bu iş hallolur. Önce şu başlığa bak;

http://forum.donanimhaber.com/m_60880361/mpage_1/key_/tm.htm

MSI Guy ve MSI Destek adlı arkadaşlara bir ulaşmaya çalış...

Dip not : Fan ise direk garanti dışı. Çok mühim, acayip pahalı dandik bir plastik parça olduğu için... Bir yerinde senin görmediğin ve bilmediğin bir kırık çıkma ihtimalide büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 24 Mayıs 2012; 18:33:49 >

• arada eksen var, adama telaşe yaptırtmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Adam Ankara'da, satın aldığı yer İstranbul'da onu da internetten almış, serviste servispoint. 4 bilinmeyenli denklem. Haydi bakalım ne olacak

İstanbul'da ikamet ediyorum, İstanbul'dan aldım ve İstanbul'daki servise götürdüm, geri döndüm vs .vs 1 ay sürdü ben kazandım.

Ama buraya yazmamız senin hayrına, sırf imajlarını düzeltmek için bile hızlı olabilirler. Tabi bizi hiç takmayabilirler de, genelde de öyle oluyor.

1 - Distribütör

2 - Servis

3 - MSI Ofis

Bu üçünün birbirine yaptırımı yok. MSI farklı anlaşmalar yolu ile atıyor ve biri diğerinin işine resmi anlamda karışamıyor, yaptırımı yok. Ancak ikili ilişkiler neticesinde bu iş hallolur. Önce şu başlığa bak;

Dip not : Fan ise direk garanti dışı. Çok mühim, acayip pahalı dandik bir plastik parça olduğu için... Bir yerinde senin görmediğin ve bilmediğin bir kırık çıkma ihtimalide büyük.

hocam kartım msi gtx 560 ti twin frozr ii almadan önce bilmiyordumda aldıktan sonra araştırmıştım bazı kartlarda fan sorunu oluyormuş ses falan yapıyormuş okumuştum bende sevinmiştim ilk zamanlar benimki sorunsuz çıktı diye ama son bi kaç gündür yapmaya başladı susması için kasayı sarsmam yada bi oyuna girip kartı ısındırmam gerekiyor ki ses dursun işin garibi oyundan çıkıp kart soğuduktan sonra yine başlıyor ona deli oluyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Adam Ankara'da, satın aldığı yer İstranbul'da onu da internetten almış, serviste servispoint. 4 bilinmeyenli denklem. Haydi bakalım ne olacak

1 - Distribütör

2 - Servis

3 - MSI Ofis

hocam kartım msi gtx 560 ti twin frozr ii almadan önce bilmiyordumda aldıktan sonra araştırmıştım bazı kartlarda fan sorunu oluyormuş ses falan yapıyormuş okumuştum bende sevinmiştim ilk zamanlar benimki sorunsuz çıktı diye ama son bi kaç gündür yapmaya başladı susması için kasayı sarsmam yada bi oyuna girip kartı ısındırmam gerekiyor ki ses dursun işin garibi oyundan çıkıp kart soğuduktan sonra yine başlıyor ona deli oluyorum

fan hizini ses yapmayan sabit bir hiza getirirsen iyi olur bence :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar msi ekran kartim var ancak fani felaket ses yapmaya basladi cizirtili bi ses boyle iste herneyse garantiye vercem ama adresini ve kimin yaptigi hakkinda bi fikrim yok bilen biri varsa adres verebilir mi ?

hocam kart fanının bilya yatağını yağlasan hiç problemin kalmayacak ama ürün garantiliyse tabiki servise gönder. ben şahsen hiç uğraşmaz yağlardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Arkadaşlar msi ekran kartim var ancak fani felaket ses yapmaya basladi cizirtili bi ses boyle iste herneyse garantiye vercem ama adresini ve kimin yaptigi hakkinda bi fikrim yok bilen biri varsa adres verebilir mi ?

hocam kart fanının bilya yatağını yağlasan hiç problemin kalmayacak ama ürün garantiliyse tabiki servise gönder. ben şahsen hiç uğraşmaz yağlardım

garantili hocam 1 sene oldu alalı daha hem ilerde satıp yeni bişi almayı düşünüyorum o yüzden iyi davranmak lazım karta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.