Saçma sapan konuşmayın, kendinize gidin eğlenecek başka yer arayın.
arkadaşım anlayışın kıt mı ? o karta yazılım ile voltaj veremezsin diyorum veren nasıl veriyor diyosun. her kartın voltaj kontrolcüsü bir mi sanıyosun? kimisine verilir kimisine verilmez. bunu en başta yazmama rağmen çok bilmişlik yapıyosun. madem voltaj verilebiliyo kartına ver o zaman diyorum ben de kapisch ?
quote:
Orijinalden alıntı: Aysat
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
quote:
quote:
quote:
yazılım ile voltaj veremezsiniz .
Veren veriyor dostum bu kadar program niye var?
ver o zaman sen de
arkadaşım anlayışın kıt mı ? o karta yazılım ile voltaj veremezsin diyorum veren nasıl veriyor diyosun. her kartın voltaj kontrolcüsü bir mi sanıyosun? kimisine verilir kimisine verilmez. bunu en başta yazmama rağmen çok bilmişlik yapıyosun. madem voltaj verilebiliyo kartına ver o zaman diyorum ben de kapisch ?
Arkadaşım anlamak zor mu? Yabancı forumlarda veriyorlar, XFX HD6850'ye voltaj veriyorlar, maksimum 1,172Vde 940mhzyi görüyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
yazılım ile voltaj veremezsiniz .
Veren veriyor dostum bu kadar program niye var?
ver o zaman sen de
Arkadaşım anlamak zor mu? Yabancı forumlarda veriyorlar, XFX HD6850'ye voltaj veriyorlar, maksimum 1,172Vde 940mhzyi görüyor.
kartın şu değil mi ?
Bu
quote:
Bu
o modelin de voltaj kontrolcüsü kilitli
Trixx'in eski sürümlerinden biriyle nihayet voltaj verebildim
915/1150 1.160 da
quote:
Trixx'in eski sürümlerinden biriyle nihayet voltaj verebildim
915/1150 1.160 da
Oyunlarda fps artışı hissedilir oldu mu?
tebrikler hocam.araştırdım ben forumları bu kartların aynı şekil olmasına rağmen 3-4 modeli varmış kiminde voltaj kilidi açık kiminde kapalıymış. sizdekinin kilitsiz oluşu sevindirici. biraz önyargılı davrandığım için kusura bakmayın. her gün yeni bişeyler öğreniyorum valla sonu yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme