Beyler msi afterburner 3.0 versiyonundan beri osd yani ekranda gpu kullanımı, vram kullanımı, fps gibi bilgileri görme özelliğini aktif edemiyorum.En son 4.0 sürümünü kurdum onda da durum aynı.Monitoring kısmını ayarlıyorsun fakat ekranda göster seçeneği yok.Ekran kartım hd7850.Sizde durum nedir ? Nasıl aşabilirim bu sorunu ?
quote:
Orijinalden alıntı: aterikasedi
Beyler msi afterburner 3.0 versiyonundan beri osd yani ekranda gpu kullanımı, vram kullanımı, fps gibi bilgileri görme özelliğini aktif edemiyorum.En son 4.0 sürümünü kurdum onda da durum aynı.Monitoring kısmını ayarlıyorsun fakat ekranda göster seçeneği yok.Ekran kartım hd7850.Sizde durum nedir ? Nasıl aşabilirim bu sorunu ?
msi afterburner kullandığı bir dosya eksik olabilri işletim sisteminde directx veya net frework gibi dosyalar
olmadı eğer ekran kartının markasını bilmiyorum
eğer asus asus gpu tweak yap kardeşim saphhire ise tirpx yapa bilirisin
evga programı var bide onu dene
geçmiş olsun
fthyrr1976fyF
kullanıcısına yanıt
msi afterburnerla birlikte rivatuner programının da kurulu olması gerekiyormuş.Tam ismi rivatuner statistics server.Bunu kurunca afterburner içinde osd ayarlarının tamamı açıldı
quote:
Orijinalden alıntı: aterikasedi
msi afterburnerla birlikte rivatuner programının da kurulu olması gerekiyormuş.Tam ismi rivatuner statistics server.Bunu kurunca afterburner içinde osd ayarlarının tamamı açıldı
rivatuner statistics server
kurarken zaten güncel değilse directx güncelliyor onu kasteedim bende zaten
yani eksik olan herşeyi kendi kuruyor
Konuyu yeniden açtım fakat after burner ve riva tuner açık olmasına rağmen açılmadı.