Şimdi Ara

Msi 870-A G54 İçeri Gir bak .!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamin Aleyküm Arkadaşlar iyi Geceler. Bir sorunum var Yarın sistem Toplatıyorum.

Amd Phenom II X4 955 Black Edition 3.2 Ghz

Msi 870-A G54

Thermaltake V3 600 W

Geil Plus 4 Gb tek Modül 1.600 Mhz

Umarım Sorun Yaşamam ama . 1.600 Mhz ( O.C) diyor Overclock Yapmadan Kullanamazmıyım Bu Ramı Ben ? .s Yardım Lütfen.

• geil markasini ilk kez duydum .s kingston gibi markalari tercih etseydiniz keske.Biosdan ayarlamaniz gerekiyor yoksa standart hizlarda calisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Toplatacagım Peki Kingstonun tek Modül Tavsiye ramınız Nedir., Hocam Bir sorum Daha .Nasıl Ayarlıyabilirim Biostan.

KINGSTON 4GB (2*2GB) Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Çift Kanallı Bellek Kiti Bu Nasıldır Hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRNorm -- 14 Nisan 2011; 0:17:00 >
  • ya da ;

HI-LEVEL 4 GB DDR3 1333 MHZ RAM (SOGUTUCULU)

HI-LEVEL 4 GB DDR3 1600 MHZ RAM (SOGUTUCULU)

Yardım Arkadaşlar Gerçekten Çok Acil.
  • bencede kingston kullan
  • Geil marka ram almanı öneririm.Bende geil kullanıyorum.Aynı anakartta 8 gb geil ram var.Bios dan ufak ayarlar yapman gerekecek..
  • Geil'i kullan performansına kingston hilevel falan yetişemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanil

geil markasini ilk kez duydum .s kingston gibi markalari tercih etseydiniz keske.Biosdan ayarlamaniz gerekiyor yoksa standart hizlarda calisir.

quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Geil'i kullan performansına kingston hilevel falan yetişemez

Distrübütörüne uyuz olduğumdan ben genelde GSkill Corsair ya da Kingstone öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 24 Ekim 2011; 0:50:45 >
  • Geili ilk kez mi duymus bazi arkadaslar ???

Geil iyi markadir bakma onlara sen. Kingston filan onun yaninda tirt kalir bana gore.
  • nisandan kalma konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.