Şimdi Ara

MSI 760GM-P23 (FX) AMD 760G AM3+ DDR3 bios update (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
19.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar bu anakartı bende kullanıyorum yine bu konudaki yardımlarla bios güncelleyip bzı sorunları halletim şimdi çekirdek açma yapmak istiyorum ne diyorsunuz yapan var mı tavsiyeniz nedir

Saygılar
  • bende gecen hafta hızlıaldan bu anakartı aldım fakat aldıktan sonra biraz arastırdım ürün kargodayken vazgectim ve geldiği gün yollayıp iade ettim ve yerine giga 990xa-ud3 aldım bugun kurdum sistemi fx4100 ile kullanıyom iyiki almamısım bu kartı
  • BEYLER H9 BİOS İÇİN NE DİYORSUNUZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DespueRr

BEYLER H9 BİOS İÇİN NE DİYORSUNUZ ?

sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: regedit_2

Selam Arkadaşlar bu anakartı bende kullanıyorum yine bu konudaki yardımlarla bios güncelleyip bzı sorunları halletim şimdi çekirdek açma yapmak istiyorum ne diyorsunuz yapan var mı tavsiyeniz nedir

Saygılar
  • quote:

quote:

Selam Arkadaşlar bu anakartı bende kullanıyorum yine bu konudaki yardımlarla bios güncelleyip bzı sorunları halletim şimdi çekirdek açma yapmak istiyorum ne diyorsunuz yapan var mı tavsiyeniz nedir

Saygılar

Hocam sikinti olmuyor arkadasim 960t ile 5 cekirdek sorunsuz kullaniyor.
    Tavsiyem yaz gunlerinde oldugumuzdan kuzey koprusu sicakliklarini kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 30 Temmuz 2012; 19:01:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba.Ben 1 hafta önce Vatan'dan bilgisayar topladım.Bu anakartı aldım..Yanlız bazen bilgisayar kapanmıyor,Kapatılıyor yazısında kalıyor...Bios'u load ladım.Sorun düzeldi ancak yine aynı sorun başladı..Yabancı forumlardan baktım bazı forumlarda bios güncellemesi öneriyorlar.Ayrıca bir oyun yükledim ondada mavi ekran sorunu veriyordu,onun içinde bios güncellemesi öneriyorlar.CPU-Z den baktığımda bios Version V17.2 gözüküyor...win7 ultimate kullanıyorum..Bu sorunlar anakatla ilgili olabilirmi ?
  • Bu kart hakkında bu kadar olumsuz yorum yaptıgımız halde tercih ediliyorsa bir sıkıntı var demektir .
  • kart son derece hızlı harika sournsuz kart hakkınd abu jkadar olumsuz yoruma rağmen çok alınıyorsa yorumunuzda sıkıntı var

kartı şiddetle tavsiyee deerim
  • Bu karttan 2 tane aldım öylesine mükemmel çalışıyorlardıki 2 kisinide servis iade aldı

NOT : Biraz nette araştırma yapmanı tavsiye ediyorum.
  • Arkadaşlar,ben forumda yeniyim.Bana güzel uygun fiyatlı bilgisayar toplayabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardım!Özellikleri ben size söyliyeceğim.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu eski ama 760gm-p21 (fx) var bende de fx 8350 işlemciyle render alırken aynı çarpan indirme olayını yapıyor 4 ghz oluyor hoop 1.5 ghz... bios güncel ama çözüm yok..... kuzey köprüsü soğutulsa bunun önüne geçerse bende vatanda çipset soğutucu alayım diyorum tecrübesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnTEC

konu eski ama 760gm-p21 (fx) var bende de fx 8350 işlemciyle render alırken aynı çarpan indirme olayını yapıyor 4 ghz oluyor hoop 1.5 ghz... bios güncel ama çözüm yok..... kuzey köprüsü soğutulsa bunun önüne geçerse bende vatanda çipset soğutucu alayım diyorum tecrübesi olan var mı ?

Hiç uğraşma götür vatana gigabyte 970 ds3 var ucuza kullan derim
    yada işlemcinin voltajını biraz düşür 1.35 v ise 1.28 falan yap muhtemelen düzelir :)
  • arkadaşlar bu başlıktaki anakarta sata3 hdd bağlanır mı
  • Bios güncelleme ayarlarını aynen anlatıldığı gibi yaptım fakat flashtan yüklenir vaziyette yaklaşık 2 saat bekledim . Dayanamadım reset attım . BAri açıldı lanet olsu msi ye birdaha almam.Asus yada gigabayteye 10 dakika sürmeden bios güncelleniyor hemde flash belleksiz.Eziyet bu msi bidaha kesinlikle almam
  • Arkadaşlar selamlar bendede msi 760gm-p3 modeli var fakat bazıları dıyor 8 cekirdek 125w calısır veya calısmaz diyor.

ben nasıl anlarım benımkınde calısıp calısmayacagını bıos update vs. diyorlar bana yardımcı olabilcek varmı anlamıyorum bu konulardan

h2 olursa calısır vs. demislerdi ama 2. el olarak aldım anakartı belkı update yapmama gerek yok adam yapmıstır?. tşk ederim simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

quote:

Orijinalden alıntı: N93

beyler bu anakart ile cekırdek acan varmı ben 960t yı acamadım bı turlu bıde bıos ta nerden voltaj verebılırım 4 ghz ustu ıcın suan 3.8ghz de voltajsız stabil

Bi prime95 testi uygula bakalim kac dakikada carpan dusurcek...
    Dikkat et bide anakartin sicakligina :)

tecrübe konuşuyor bence bu anakarttan uzak durun kuzey köprüsü er veya geç ısınacak 10 tane fan taksanız bile soğutsanız bile çarpan düşürecek çünkü bı işlemci en fazla 95 destekler esasen 65 w cpular içindir MSI sitesinde hala duruyorsa the board is actually designed for 65w cpus diyordu bence uzun vadede 95 w de bile sorun çıkarabilir

• overclock fantezileri yapmazsanız bişey olmaz benim 2 sene olacak nerdeyse..yanlış hatırlmıyorsam h9 bios yüklüydü en son o zamanlar update etmiştim yani 125 w desteği olmayan bios ile 125 w işlemci kullanıyorum ama işlemci genel olarak boştayken zaten 1 ghz de falan çalışıyor yükte 3.2 ghz ki baya bf3 cs go falan oynarım bu zamana kadar bir sıkıntısını görmedim..
    yalnız tabi kaliteli bir anakart değil özellikle ses çipi iğrenç tiz ses çıkarıyor kapanırken çıkan sesten bahsetmiyorum örneğin winapta bir şarkı açayım yine gelir çok ince tiz bir ses..
    ama kesinlikle o.c yapıp testlere sokmamak gerek..
  • Hiç araştırmadan o.c yapmaya kalktım.sonuçta anakartta oc özelligi mevcut.Aklıma gelmezdi 95w üstü sıkıntı oluşturucak bir anakart olucagı.
    Neyse fx4100 çarpan arttırarak oc yaptım.4.6ghz da windows açtım.prime95 de hata aldım.voltaj yükselttim.1.4 e kadar çıktım hala hata aldım.çarpanı azaltıp fsp arttırarak oc denedim yine olmadı.açılıyordu hata oluyordu..4.7ghz denedim.pc gitti.Açılmadı.bios pili çıkarıp taktım açılmadı kaç kere.Anakart gitti derken.pili çıkarıp öyle açmayı denedim busefer açıldı.Sonra pili taktım ve oc den vazgeçtim.Zaten olmadıgını foruma bakınca da ögrendim.Hep şu ps2 emulatorde gt4 oynama istegi saolsun.Neyse arkadaşlar denememekte fayda var :)Herkeze kolay gelsin..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.