Şimdi Ara

MSI 760GM-P23 (FX) AMD 760G AM3+ DDR3 bios update (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
0
Favori
19.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

arkadaşlar merhaba, anakartın yazılım dvd sinde, orta kısımda tam olarak ne yazıyor, yazabilirmisiniz,
    2 adet msi anakartım var, dvd ler karıştı,
    içerikleri hemen hemen aynı gibi, diğer kart 880 gms e35,

G71-MAD1024-J24
  • silent34 çok teşekkür ederim
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar...
    Biraz önce h9 bios güncelledim h5 den direk h9 yükledm ..windows u açmadı 2.2tb yi açtı boot istedi ..diğer pcdem flash'a atarak h7 yükldim ilk önce mavi ekran çıktı bir rresetten snra şuan sorunsuz .. h9 güncelleyen ve bu hatanın neden olabileceğini bilen bana yardımcı olursa sevinirim..
    bios güncellemeden önce 3.96 kullanıyodum işlemciyi cell menü'den +2 yada +4 ayarlamştm .. orjinal'i -2 bide birşey daha ayarlamştm hatırlamıyorum voltah filan ellemedm 3.96 ısı sorunu olmadan kullanıyodum .. önerdiğiniz ısı ve voltaj problemi olmadan oc ayarları varsa Yardımcı olursanız sevinirim .. Hayırlı geceler
  • ve biosun yeni versiyonlarını tek tek yüklemek zorundamıyım ben h5 den h7 kurdum 8 var onu denicem şmdi baktğmda h9 görünüyordu şmdi h9da görünmüyor sitede:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DespueRr

Selamün Aleyküm arkadaşlar...
    Biraz önce h9 bios güncelledim h5 den direk h9 yükledm ..windows u açmadı 2.2tb yi açtı boot istedi ..diğer pcdem flash'a atarak h7 yükldim ilk önce mavi ekran çıktı bir rresetten snra şuan sorunsuz .. h9 güncelleyen ve bu hatanın neden olabileceğini bilen bana yardımcı olursa sevinirim..
    bios güncellemeden önce 3.96 kullanıyodum işlemciyi cell menü'den +2 yada +4 ayarlamştm .. orjinal'i -2 bide birşey daha ayarlamştm hatırlamıyorum voltah filan ellemedm 3.96 ısı sorunu olmadan kullanıyodum .. önerdiğiniz ısı ve voltaj problemi olmadan oc ayarları varsa Yardımcı olursanız sevinirim .. Hayırlı geceler

yok daha neler h9 mu çıktı,
    aynı hatayı h80 biosta bende aldımi hdd kablolarını sök-tak yapınca düzelmişti

• quote:

quote:

Selamün Aleyküm arkadaşlar...

yok daha neler h9 mu çıktı,
    aynı hatayı h80 biosta bende aldımi hdd kablolarını sök-tak yapınca düzelmişti

h7 de bi sorunum yok şuan .. h8 i yükleynce bakıcaz inş zaman bldğmda halledicem :) Teşekr ederm ilgiilendğn için

• ben h60 dan sonra h70 i yükleyememiştim, flaş diskteki dosyayı görmedi sistem,
    h80 den sonra h90 yükledim sorun yok şuanda
  • Bende H90 ı yükledim. Bir problem yok.
  • arkadaş ben hala h3 teyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

arkadaş ben hala h3 teyim

Değiştir şunu, yahu.
    Ha, bi dakka H3 te 125 watt desteği var diye demi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 10 Nisan 2012; 20:19:12 >
  • h3 ten sonrakilerde de 125 w sıkıntı olmadı h5 ile kullanıp ss atan vardı konuda güncellemeler genelde fx işlemci kodları 1333 üstü ram destekleri falan için geldi şahsen ihtiyaç duymuyorum ama sistem kapanmasındaki cızırtıyı çözerlerse güncellerim
  • quote:

silent34 çok teşekkür ederim

rica ederim
  • Bende cızırtı kesildi ..nasıl oldğunu farketmedm ama kapatırken çıkan o iğrenç ses artık yok :)
  • quote:

Bende cızırtı kesildi ..nasıl oldğunu farketmedm ama kapatırken çıkan o iğrenç ses artık yok :)

H8 bios ve son ses sürücüsü ile bende farkettim çızırtı kayboldu ama o eski ses kaliteside kayboldu
  • beyler bu anakart ile cekırdek acan varmı ben 960t yı acamadım bı turlu bıde bıos ta nerden voltaj verebılırım 4 ghz ustu ıcın suan 3.8ghz de voltajsız stabil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H90da çıkmış ne çok bios çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: N93

beyler bu anakart ile cekırdek acan varmı ben 960t yı acamadım bı turlu bıde bıos ta nerden voltaj verebılırım 4 ghz ustu ıcın suan 3.8ghz de voltajsız stabil

Biosta cell menüyü tıkla. Açılan sayfada, Cpu VDD voltage.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent34

quote:

arkadaşlar merhaba, anakartın yazılım dvd sinde, orta kısımda tam olarak ne yazıyor, yazabilirmisiniz,

G71-MAD1024-J24

BENDEKİ DVDLERDE YAZANLAR BUNLAR... HANGİSİ BU ANAKARTA AİT, İÇERİKLERİ ÇOK YAKIN AMA ÇİPSET VS, FARKLI...
    G71-MAD1017-J24
    G71-MAD1023-J24
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silent34

quote:

G71-MAD1024-J24

BENDEKİ DVDLERDE YAZANLAR BUNLAR... HANGİSİ BU ANAKARTA AİT, İÇERİKLERİ ÇOK YAKIN AMA ÇİPSET VS, FARKLI...
    G71-MAD1017-J24
    G71-MAD1023-J24

Bende yazan kod bu hangisi olduğunu bilemem ben dvd sini hiç kullanmadım sitesinden güncellerini indirip kurmak daha mantıklı

• ORASI ÖYLEDE, BAZEN LAZIM OLUYO İŞTE...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.