Şimdi Ara

MSİ 635 TURİON 64 BİT X700 alınırmı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
17.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -HDDsi 60gb mı 80gb mı?(listede 80 yazıyor ürün bilgilerinde 60)
    -HDDsi 5400rpm mi4200 mü?
    -Ramlerin hızı nedir(266,333,400)?ve 256*2mi?İstenirse tek 512mb modül alınabiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebenezer

Gigatek'deki MSI M635in
    -HDDsi 60gb mı 80gb mı?(listede 80 yazıyor ürün bilgilerinde 60)
    -HDDsi 5400rpm mi4200 mü?
    -Ramlerin hızı nedir(266,333,400)?ve 256*2mi?İstenirse tek 512mb modül alınabiliyor mu?

Çizgideki M635'in hdd si 5400 RPM...Gigatek özel olarak deği$tirmediyse oda öyledir sanırım.Arayıp sormak lazım..
  • arkada$lar an itibari ile notebook'u ayırtmı$ bulunuyorum...pazara kadar parayı denkle$tirip yatırcam ve pazartesi almaya gidecem çizgiden ve ak$amı MSI M635 ile ilgili ilk yorumlarımı yazacağım in$...

İlerde 2x512 DDR 400 ile deği$tireceğim ramleri HDD de yine 7200 RPM ile deği$tircem inş...Tabi birde 7.1 ses sistemi için Audigy 2 ZS 7.1 Pcimc kart alacam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 13 Ekim 2005, 16:22:30 >
  • 80gb 7200rpm 2.5" lik hdd var mı Türkiye de? Aradım bayağı ama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdiker -- 14 Ekim 2005, 3:11:22 >
  • Notebook u bugün aldım. Konfigürasyonları sitede belirtildiği gibi ama orda opsiyonel olarak gözüken entegre bluetoth da çıktı notebook ta. Kutudan bi optik mouse cıktı, annıda bir de notebook çantası verdiler. Oldukça sessiz. Fan sesi duyulmuyor neredeyse. Ekranda tek bir bozuk piksel dahi yok. Hdd sini 80gb yaptım fakat sanırım garantiyi uçudum, etiket varmış orda "yırtarsanız garanti dışıdır" die.
    İçinde 60gblık toshiba 8mb keşli 5400 rpm hdd var. Ram olarak dr333 hynix çipli twinmos var.

Ben 80gb lık yine toshiba 5400rpm 16mb keşli hdd aldım. Testlerde oldukça sessizdir deniyor fakat bana biraz gürültülü geldi. 60gb olandan daha sesli olduğu kesin. Dosya kopyalarken ses duyulmuyor kesinlikle 40gb kopyaladım en ufak ses duymadım fakat bir explorer sayfasından diğerine geçerken bariz duyuluyor.
    Klavyesi için kalitesiz diyorlardı fakat benim evdeki witkey usb klavyeden ve mitsumi at klavyeden cok daha iyi.
    Pil süresini daha denemedim, şarj oluyor, onu da test edip yazarım buraya.

• hmm ben de pazartesi izlenimlerimi yazacam in$...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemdiker

Notebook u bugün aldım. Konfigürasyonları sitede belirtildiği gibi ama orda opsiyonel olarak gözüken entegre bluetoth da çıktı notebook ta. Kutudan bi optik mouse cıktı, annıda bir de notebook çantası verdiler. Oldukça sessiz. Fan sesi duyulmuyor neredeyse. Ekranda tek bir bozuk piksel dahi yok. Hdd sini 80gb yaptım fakat sanırım garantiyi uçudum, etiket varmış orda "yırtarsanız garanti dışıdır" die.
    İçinde 60gblık toshiba 8mb keşli 5400 rpm hdd var. Ram olarak dr333 hynix çipli twinmos var.

Ben 80gb lık yine toshiba 5400rpm 16mb keşli hdd aldım. Testlerde oldukça sessizdir deniyor fakat bana biraz gürültülü geldi. 60gb olandan daha sesli olduğu kesin. Dosya kopyalarken ses duyulmuyor kesinlikle 40gb kopyaladım en ufak ses duymadım fakat bir explorer sayfasından diğerine geçerken bariz duyuluyor.
    Klavyesi için kalitesiz diyorlardı fakat benim evdeki witkey usb klavyeden ve mitsumi at klavyeden cok daha iyi.

ramler için 400 mhz dediler bana

• BENDE YENİ ALDİM KULLANİYOM BANADA DDR2 DEMİSLERDİ AMA DEGİL SANİRİM :)
    BEN M 635 İ ALDİM
    -DİZAYNS +1
    -COK SESSİZ +1
    -PERFORMANSI GUZEL +1
    -EKRAN SUPER +1
    -KLAVYE YUMUSACIK TUSLAR +1
    -SES SİSTEMİ GÜZEL +1
    -KART YUVALARININ OLMASI SUPER +1
    CANTASI VE MOUSUDA COK GUZEL DAHA NE DEYIM BILEMIYOM PİLİ HENUZ DENEYEMEDIM 512 MB LIK REMI ALDIGIM YERE GERI VERDIM USTUNE 50$ DAHA VERİP 1 GB YAPTIM REMİ
    SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySTyLE -- 15 Ekim 2005, 3:41:04 >
  • İstanbul'da peşin fiyatına taksitle MSI 635'i nereden alabiliriz.?
  • cem dvd writer ne,markası,dvd+rom destekliyomu ? sitete yazmıyoda sadece dvd-rom yazıyo, birde mousun markası,işi gücü bıraktım bunları merak etmeye başladım
    quote:

Orjinalden alıntı: cemdiker

Notebook u bugün aldım. Konfigürasyonları sitede belirtildiği gibi ama orda opsiyonel olarak gözüken entegre bluetoth da çıktı notebook ta. Kutudan bi optik mouse cıktı, annıda bir de notebook çantası verdiler. Oldukça sessiz. Fan sesi duyulmuyor neredeyse. Ekranda tek bir bozuk piksel dahi yok. Hdd sini 80gb yaptım fakat sanırım garantiyi uçudum, etiket varmış orda "yırtarsanız garanti dışıdır" die.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atyay -- 15 Ekim 2005, 11:02:29 >

• bilgisayarı alırken aldığım yere de 400mhz demişler, hemde bir kaç kere sormuşlar. 333mhz çıktı.
    mouse nin karkası msi :) crystal mouse diye bişey. Her tarafından ışıklar saçılıyor. Normal mouse lardan biraz daha küçük ama çok küçük değil.
    Dvd rom da şu yazıyor: HL-DT-ST DVD-RW GCA-4080N. Daha dvd yazmayı denemedim ama tomshardware dadı sanırım bir test sitesinde dvd+-r dvd+-rw ve dual layer olarak dvd+r vardı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdiker -- 15 Ekim 2005, 14:41:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MySTyLE

BENDE YENİ ALDİM KULLANİYOM BANADA DDR2 DEMİSLERDİ AMA DEGİL SANİRİM :)
    BEN M 635 İ ALDİM
    -DİZAYNS +1
    -COK SESSİZ +1
    -PERFORMANSI GUZEL +1
    -EKRAN SUPER +1
    -KLAVYE YUMUSACIK TUSLAR +1
    -SES SİSTEMİ GÜZEL +1
    -KART YUVALARININ OLMASI SUPER +1
    CANTASI VE MOUSUDA COK GUZEL DAHA NE DEYIM BILEMIYOM PİLİ HENUZ DENEYEMEDIM 512 MB LIK REMI ALDIGIM YERE GERI VERDIM USTUNE 50$ DAHA VERİP 1 GB YAPTIM REMİ
    SAYGILAR

bugun yazıcıoglunun yanındaki exa ya sordum hatta kutusunu actık baktık. çanta ve mouse yoktu sen nereden aldın hocam ? ayrıca canta ve mouse kutudan mı cıktı ayrı mı verdiler ?
  • Mouse kutudan çıktı, kutu hiç açılmamıştı geldiğinde, ilk ben açtım. Çantayı ayrı olarak verdiler. Targus diye bir marka.
  • cemdiker : msn var mi?
  • cemdiker msn varsa ben de bişiler soracam

müsaitsen...
    ayrıca nereden aldın taksitle mi aldın kaca aldın
  • Exa bilgisayar satışa sunmuş. garantiye 6 ay, diğer kartlara 12ay vade farksız taksit yapıyormuş. 1380$+kdv ye. Çizgi bayisi olan Exa, gold, eksen yanyanalar. Büyük ihtimalle onlara da gelmiştir ayn fiyata. Avrupa yakasını blemiyorum.
    Ben tanıdık bilgisayarcıdan aldım, son kullanıcıya satış yapmıyorlar, taksit de yapmıyorlar.

Ayrıca sormak istediğim birşey var. Ram ini yükseltiyorum iyi de acaba üstündeki ingilizce " yırtarsanız garanti dışıdır" tiketinin bir etkisi olur mu? Ram takmak için yırtmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdiker -- 15 Ekim 2005, 16:59:34 >
  • sen de mi 1380 + kdv ye aldın ?
  • Bana 2085YTL ye geldi. Exa ekstradan bir ekleme yapmış olabilir mi notebook a ? Sorduğumda 60gb hdd 512ram dediler. Belki de normal fiyatı odur bilemiyorum, bana geliş fiyatına vermiş olabilir aldığım yer. Ama gigatek te de 1299$+ kdv gözüküyor, ilginç. Cuma günü gold a gittim, taksitle almak daha rahat olur diye ama cuma günü daha gelmemişti golda, daha uzun beklememek için aldım ama şansa bak ertesi gün geldi.

ayrıca sesli hdd konusunda bir fikri olan varsa çok yardımcı olur, ona göre hdd yi aldığım yere götüreceğim. Sesli çalışması üretim hatası olabilir mi? eski hdd si de toshiba fakat bu onun 2 katı ses çıkarıyor. İkisi arasındaki tek fark cache bellekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdiker -- 15 Ekim 2005, 17:01:41 >
  • Yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun formatsız günlere XP ile imkansız ama neyse..
  • ben ayırttırdım gerçi biraz daha beklesem mi ne yapsam...yoksa pazartesi gidip alacam
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.