Şimdi Ara

MSİ 635 TURİON 64 BİT X700 alınırmı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
17.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım bir işe yarar... Ben tam olarak istediğim gibi bir ürün çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum zaten...
  • Arkada$lar görüldüğü gibi bu alettede Crystal View Var...CBD diye geçiyor MSI'ın kendi yorumuyla...Color Bright Display...

MSİ 635 TURİON 64 BİT X700 alınırmı?
  •  MSİ 635 TURİON 64 BİT X700 alınırmı?
  • alet budur i$te:::

MSİ 635 TURİON 64 BİT X700 alınırmı?
  • rosstheboss bizi fiyat ve diger konular bakımından ne zaman bilgilendirirsin
  • @RossTheBoss anladık güzel, biz de beğeniyoruz aleti de... sen bize de ayarlayacak mısın şu bahsettiğin konfigürasyondan, ondan bahset biraz..
  • hehehehe bakalım ilk ba$ta ben alayım bi sağsalım sonra çeki$tirecem bu konu hakkında : ) bu gün konfigrasyonu yolladım bakalım ne cevap gelecek...
  • ooo böyle olmaz ki ama... hem bu şekilde 2-3 kişi alacak olursa daha kolay olur yaptırmak... neyse, anlaşılan sen bu işi tek başına halledip ortalıkta hava atacaksın.. hayırlı olsun, ne diyelim..
  • Neredeyse 2 aydır bekliyorum. Ben bu turion işinden vazgeçeceğim galiba.
    Çok birşey değil istediğim,
    MT-30 1.6 yeter (1.8 tercihli)
    60-80 GB HDD (5400)
    Onboard olmayan ekran kartı.
    Wi-Fi (Olmayan zaten yok gibi)

Bu nasıl bir piyasa.
    Neredeyse hergün bu konu ile ilgili forumları okuyorum, herkesin derdi aynı ama demek ki bu kadar zor bir iş bu. Akıllı bir satıcı çıkıp bunları getiremiyor.
    Zaten vazgeçtim artık, almıyorum (Zaten var bir tane, biraz eski ama olsun) arabamı değiştireceğim. 2000 YTL bunun parası, 2000 cepten, 2-3 bin de kredi çekerim araba alırım.

Vesselam..

• araştırmaya devm
  • Bence boşuna tartışıyoruz.
    Bu adamlar bizim fikirlerimizi dikkate bile almıyor.
    Nihayetinde onların bize satmak istediği malı satıyorlar.

Vesselam..

• bekledikte sonra herseyim fiyati duser...3 sene sonra ustune para verirler hatta :)

quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

ARKADAŞLAR, BU CİHAZ İÇİN BENCE BEKLEYİN; FİYATI MUTLAKA DÜŞER.....
  • zaten fiyatına göre performansı iyi olan malların ortak özellliğidir mazemedeki kalitesizlik... kasa laptopların genel ve en sık problemi oluyor hal böyle olunca
  • "Merhaba,

Elimize önümüzdeki hafta MT-30 işlemcili 512MB / 80GB bir konfigürasyon gelecek. Sizin talebinizi ancak bir sonraki ay temin edebiliriz.

Saygılar."
  • ama acer ın kasası baya bi kaliteli diye biliyorum
  • quote:

Merhaba,

Elimize önümüzdeki hafta MT-30 işlemcili 512MB / 80GB bir konfigürasyon gelecek. Sizin talebinizi ancak bir sonraki ay temin edebiliriz.

Saygılar."

Nası yani ?? Özel sipariş kabul ediyorlar mı şimdi ??? Şunu daha açık yazsan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esarikaya -- 10 Ekim 2005, 13:32:18 >
  • Yolladıkları mail o kadar.
    Satışa 80gb hdd mt30 işlemci 512mb ram ile sunacaklarmış. Gigatek teki 60gb hdd olayını anlamadım ama. Madem 80 le satışa sundular gigatek onları çıkarımp 60 lıkları kendi mi takıyor?
    Bir ay sonra da bahsettiğim donanımlarda alabilecekmişiz. Onu da nasıl yapacaklar bilmiyorum, herkese göre bir konfigürasyon sunmazlar sanırım, donanımları max. hale getirirler bence.
    Artık bunla idare edeceğim. Ram 333 lükse onu okutup 2 tane 400lük 512 ya da bulabilirsem 1 tane 1gb 400 lük ram alacağım. Yeter ki hdd si 80gb olsun.

Hoydaa nın yapıştırdığı url lerdeki incelemelere baktım, klavyesi çok sinir bozucu diyor.
    Acer ın 5024 de de benzer sorunlar varmış; klavyenin sol üst köşesi, basit kasa boyası, yerinden çıkan cd rom kapağı vs...
    Aslında fiyatı uygun olsa acer ferrari 4005 (ML37, 100gb 5400rpm hdd, 2*512mb ram, 1680 x 1050 ekran, wlan+bluetooth) çok güzel, klavyesi ergonomik, hafif... 3 milyar civarı olsa yine de alırım taksitle ama 4milyar a geliyor :(

edit: İstanbul Anadolu yakasından minipci wlan+bluetooth kartı alabileceğim bir mağaza bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdiker -- 10 Ekim 2005, 13:55:52 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.