Şimdi Ara

MSI 5600 XT Gaming MX ve X arasında 400 TLlik fark var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• MX i ilk defa duydum ama bakınca sanki Armor modelinn ismini MX olrk değiştirmiş gibi görünüyor, hâliyle gaming X ler seri de hâlen tepe model olrk yerini koruyor gibi, 400TL fark olabilir mi ? Evet olabilir.

• İkisini de alma Sapphire al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MX bildiğim kadarıyla budget editon'a tekabül ediyor. Ben de 1 ay önce kadar alacaktım o zaman öğrenmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben vatandan asus strix 5600xt t6g sipariş ettim. msi 5600xt gaming mx sipariş etmeyi düşünüyordum düşünürken stokta kalmadı :D gaming mx oldukça yeni bir kart ve doğru dürüst review'i yok. gaming x'in rgb ışıksız ve oc frekansları düşürülmüş modeli diyebilirim.

gaming mx yorumlarına amazon.com dan (tr değil) bakabilirsin orda epey yorumu var.

gaming x hardware unboxed testinde baya övülmüş. gayet kaliteli bir ürün. şu an vatan bilgisayar stoklarında var. 3130 TL pekçok karta peşin fiyatına 6 ya bölüyorlar. ( yanlız dikkat et taksit yaptıracaksan siparişi tamamla son butonuna basmadan önce 6 taksit seçili olsun )

neden sen gaming x almadın diye sorarsan. bunlarda bir ekran kartına vbios atma olayı var. kartın ram hızını 12 gbps den 14e çıkarıyor. benim aldığım model hali hazırda bioslu model. birde uzun süre msi ekran kartı kullandım. bu sefer tarz değiştirmek istedim.

• Her an msi rx5600 xt gaming mx almaya gidebilirim.Kendimi evde zor tutuyorum.Rx590'dan geçince fark hissettirir mi gerçi çokta bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 28 Kasım 2020; 14:53:54 >
  • Reception47 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.Bayiye gittim almaktan vazgeçtim.Rx 5600 gibi bir kartta bilmediğim bir modelle kumar oynamak istemedim.Gaming X gibi kendini kanıtlamış bir kart indirime girerse alacağım.Bu arada Rx 5600XT Gaming Mx 2799 tl olmasına rağmen kendime engel oldum kumar oynamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Her iş'te 1 hayır vardır deniliyor, öyleyse kesin hayırlı'sı olmuş denilebilir.  

• Şimdide 3192TL ye Msi Rx 5600 XT Gaming X var.Rx590 Nitro kartıma küstüm, halbuki tüm işimi görüyor.50 100 tl bütçe arttırarak rtx 3090 da gözü açmazsak iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 28 Kasım 2020; 19:44:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

iyi gözlem

• Kartı aldım (MSI Gaming X) olmuşken iyisi olsun dedim ama bu sefer de Ryzen 3 1200 un darboğazına yakalandık..İşlemciyi de değiştirmek gerekecek..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.