Şimdi Ara

MSI 5600 XT Gaming MX ve X arasında 400 TLlik fark var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• MX i ilk defa duydum ama bakınca sanki Armor modelinn ismini MX olrk değiştirmiş gibi görünüyor, hâliyle gaming X ler seri de hâlen tepe model olrk yerini koruyor gibi, 400TL fark olabilir mi ? Evet olabilir.

• İkisini de alma Sapphire al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MX bildiğim kadarıyla budget editon'a tekabül ediyor. Ben de 1 ay önce kadar alacaktım o zaman öğrenmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her an msi rx5600 xt gaming mx almaya gidebilirim.Kendimi evde zor tutuyorum.Rx590'dan geçince fark hissettirir mi gerçi çokta bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 28 Kasım 2020; 14:53:54 >
  • Reception47 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.Bayiye gittim almaktan vazgeçtim.Rx 5600 gibi bir kartta bilmediğim bir modelle kumar oynamak istemedim.Gaming X gibi kendini kanıtlamış bir kart indirime girerse alacağım.Bu arada Rx 5600XT Gaming Mx 2799 tl olmasına rağmen kendime engel oldum kumar oynamadım
  • Reception47 kullanıcısına yanıt

Her iş'te 1 hayır vardır deniliyor, öyleyse kesin hayırlı'sı olmuş denilebilir.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdide 3192TL ye Msi Rx 5600 XT Gaming X var.Rx590 Nitro kartıma küstüm, halbuki tüm işimi görüyor.50 100 tl bütçe arttırarak rtx 3090 da gözü açmazsak iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 28 Kasım 2020; 19:44:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı aldım (MSI Gaming X) olmuşken iyisi olsun dedim ama bu sefer de Ryzen 3 1200 un darboğazına yakalandık..İşlemciyi de değiştirmek gerekecek..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.