Şimdi Ara

[SATILDI] MSI 3060Tİ AERO İTX 4600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI 3060Tİ AERO İTX 4600 TL
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160365631 bu linkteki kart. Kendimi kötü hissettiğim için kargo masrafını ekleyip satışa çıkarıyorum. Geldiği gibi duruyor kasaya takmaya fırsatım olmadı ama yine de test isterseniz takarım, bağlanıp istediğiniz testi yaparsınız. Linkteki detayları iyi okuyunuz, mining geçmişi var. Yine aynı şartları gözeteceğim, ihtiyaç sahibi birine gitmesi önceliğim.

Mesajlara bu akşam dönüş yapabilirim.
    [SATILDI] MSI 3060Tİ AERO İTX 4600 TL [SATILDI] MSI 3060Tİ AERO İTX 4600 TL [SATILDI] MSI 3060Tİ AERO İTX 4600 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya, Kepez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yazanlar arasından en ehemmiyetlisini seçmeye çalıştım ve kartı @tsufrankwoli nickli hocama satmaya karar verdim. Kendisi yapay sinir ağları eğitimi üzerine çalıştığını dahilinde yüksek lisans yaptığını ifade etti. Fotoğraf ve üniversitenin sitesinden adının geçtiği bir link atarak doğruladı.

Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. Toplamda 6-7 kişi yazdı yarısı kullanmak için almak istediğini açıkça söyledi. Diğerleri de yukarıda sneijder hocamın yazdığı gibi ekstrem durumlar değildi.
  • Pm attım alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah ihtiyaç sahibine gider. Hayırlı satışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Öyle olsun istiyorum, o yüzden yazan arkadaşlar fazla detay girmeden durumunu açıklayabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu forum üzerinden ihtiyaç sahibi birine gitmesi imkansız bence. Yalan yanlış birsürü dm gelir şimdi. Olmayan kanser hastaları vs.

Vicdanen rahat hissetmediyseniz olur fiyatından satıp kâr edilen para ile sokak hayvanlarına mama vs alırsınız. Veya bir şekilde hayır işlersiniz bu şekilde kesin olarak ihtiyaç sahipleri faydalanmış olur.

• Wesley Benjamin Sneijder kullanıcısına yanıt

Dümdüz kullanmak için alıyorum yazdım cevap vermemiş arkadaş. Sanırım bahsettiğiniz gibi kanser vs. bir şeyer uydursam daha iyi olurdu[SATILDI] MSI 3060Tİ AERO İTX 4600 TL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararınızı tebrik ediyorum hayırlı satışlar diliyorum, forumda almak isteyenlerin gönderilerini sattıkları ürünleri ve üyelik tarihini kontrol edin hocam forumda üçkağıtçı çok var malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Benjamin Sneijder

Bu forum üzerinden ihtiyaç sahibi birine gitmesi imkansız bence. Yalan yanlış birsürü dm gelir şimdi. Olmayan kanser hastaları vs.

Vicdanen rahat hissetmediyseniz olur fiyatından satıp kâr edilen para ile sokak hayvanlarına mama vs alırsınız. Veya bir şekilde hayır işlersiniz bu şekilde kesin olarak ihtiyaç sahipleri faydalanmış olur.
    İşte bu yüzden ilan açılır açılmaz gördüm ve satıcıya yazmadım. Fiyat çok iyi insanı cezbediyor bu bir gerçek. Al satçı değilim ama ihtiyacım da yok. En çok ihtiyacı olana gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VgrooveR -- 6 Ocak 2025; 11:38:42 >
  • pm atilmistir.

• Yazanlar arasından en ehemmiyetlisini seçmeye çalıştım ve kartı @tsufrankwoli nickli hocama satmaya karar verdim. Kendisi yapay sinir ağları eğitimi üzerine çalıştığını dahilinde yüksek lisans yaptığını ifade etti. Fotoğraf ve üniversitenin sitesinden adının geçtiği bir link atarak doğruladı.

Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. Toplamda 6-7 kişi yazdı yarısı kullanmak için almak istediğini açıkça söyledi. Diğerleri de yukarıda sneijder hocamın yazdığı gibi ekstrem durumlar değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 7 Ocak 2025; 10:0:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.