Şimdi Ara

MSI GTX 1080ti 11GB Founders Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI GTX 1080ti 11GB Founders Edition
    Hala güçlü, şık ve sorunsuz. Yükseltmek için satıyorum. Kutusu faturası ve SLI braketine kadar duruyor. içi hiç açılmadı, görüldüğü Üzere güvenlik etiketi üstünde. Bu yüzden termal bakımı daha yapılmadı. Yükte doğal olarak blower fanlı emsalleri ile aynı 82-83 dereceleri görüyor. En yüksek değeri furmakta (fotoğrafta görünüyor) gördüm yuzde 72 fanda. Ha isteyene içini açar, thermal grizzly macunla macununu yeniler ve termal padlerle bakımını yaparım. Böylece sicaklık bir nebze daha düşer. Ciddi alicılar bilgisayarıma bağlanıp istediği testi yapabilir veya ben atarım. Fiyatta pazarlık düşünmüyorum. Kahramanmaraş ve Antalya içi elden teslim edebilirim. Diğer illere havale sonrası kargo. MSI GTX 1080ti 11GB Founders Edition MSI GTX 1080ti 11GB Founders Edition MSI GTX 1080ti 11GB Founders Edition MSI GTX 1080ti 11GB Founders Edition
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 5250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

• Up

• Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.