parraking adlı kullanıcının dükkanı
SATIŞTA

SIFIR XFX BEYAZ 9070XT Ekran Kartı 31000tl

SIFIR XfX SWİFT WHITE 16GB RX 9070XT 13 mart 2026 faturalı ve bu tarih itibariyle 2 yıl garantili kutusu açıldı ancak statik poşetten çıkarılmadı.Aldıktan sonra mini itx kasa topladığım için farklı bir ekran kartı satın aldım bu yüzden hiç kullanmadan satıyorum.Isparta içi elden teslim ısparta dışı havale sonrası kargo yapabilirim yakın zamanlı referanslarım mevcuttur.

Fiyat:31000tl son

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 31000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: Isparta, Merkez
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Raijintek Mini İtx Sistem

Çok şık raijintek itx kasalı sistem (ram ve ssd dahil değildir istenilirse uygun fiyatlı temin edilip takılabilir) 330mm ekran kartı desteği ile iyi bir ekran kartı takılabilir.

Özellikleri;

• Kasa : Raijintek Ophion Evo Mini İtx Beyaz Çift temperli camlı model

• PSU : Corsair CX650F RGB 650w 80+ Bronze Beyaz

• Anakart : Asus Rog Strix B650e i WiFi itx

• İşlemci : Ryzen 5 7600

• Soğutucu :Thermalright Frozen Prism 240mm sıvı soğutucu

• Fanlar : 3 adet 2 si üstte 1 i altta Dragos aynalı fan

Thermalright sıvı soğutmanın kendi fanları yerine aynalı fan takılmıştır,Anakart vrm soğutucularında küçük bir fan mevcuttur,dibine kadar gelip kulak dayarsanız ancak ses duyulur,Psu yu 9070xt li bir kasada 4k yükte denemiştim ondan kaynaklı olabilir yükte biraz cw sesi oluyordu boşta hiç ses gelmiyor,istenilirse uygun ram ssd temin edipte verebilirim. Kasa hariç hepsi kutulu,PSU hariç hepsinin garantisi mevcuttur.

Fiyat: 23800 TL

SATIŞTA

Lianli Am5 Mini İtx Bilgisayar

am5 mini itx bilgisayar, 325mm 9070xt aldığım için matx kasaya geçtim, bu yüzden satıyorum.(kasa 320mm e kadar destek veriyor)

Özellikleri;

KASA: Lianli Q58W4 yarı temperli cam yarı ızgara kapak modlanabilir(cam ve ızgara kapaklar yer değiştirebiliyor)

PSU: Cooler Master V650 SFX 650w 80+Gold(12v kanalından tam 650w verdiği için ve gold sertifikalı olup verimi yüksek olduğu için 9060xt ve 7900gre ile sorunsuz kullandım önceki sahibi beyaz görüntüyle uyumlu olsun diye sadece ön yüzünü beyaza boyamış gayet güzel duruyor)

ANAKART: ASUS ROG STRİX B650e i Mini İTX WiFi li biri pcle 5.0 diğeri 4.0 çift m2 destekli

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7600

Ekran Kartı : XFX Swift 16GB 9060XT

Riser : Lianli 4.0 pcie kablo

RAM: 32GB Patriot Viper 6000mhz cl30 Argb Amd expo

İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright frozen prism 240mm sıvı soğutucu

Yeni kasama aktardığım için ssd yoktur, Sıvı soğutmada orjinal fanları yerine thermalright tl m12s argb sessiz fan takılmıştır, kendi orjinal fanlarıyla almak istenilirse fiyat düşerim. İşlemci hariç hepsi kutulu,kasa ve psu hariç hepsi faturalıdır.

Fiyat: 60500

Fiyat: 60000 TL

SATIŞTA

Cooler Master V650 SFX 650w 80+ Gold PSU

Mini itx kasa için yada atx braketi ile tüm kasalar için kullanabileceğiniz kutulu , temiz , modüler , kabloları eksiksiz , güç kablosu ve atx kasada kullanmak için braketi mevcut cooler master v650 SFX 650w 80+ gold powersupply, kaliteli bir sfx güç kaynağıdır 12v kanalından 649w verir ve kendimde 7900gre ile kullandım,aldığım kasayla beraber aynı güç kaynağı geldiği ve de ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum

Fiyat: 5100tl

Fiyat: 5100 TL
Garantisi Var: Hayır

SATIŞTA

ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI İTX Anakart ve Ryzen 5 7600 işlemci

Matx kasa kullanmam ve başka işlemciye geçmem sebebiyle ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI anakartımı ve Ryzen 5 7600 işlemcimi satıyorum. Ürün kondisyon olarak sıfırdan farksızdır,Pinlerde herhangi bir sorun yoktur.
13 faz VRM,WiFi 7 desteği,2 type c girişi ki type c dp dir, bu sayede taşınabilir monitörünüz varsa adaptörsüz sadece USB c kablo ile görüntü alabiliyorsunuz,2 gen5 m2 yuvası ve ses kalitesi olarak SupremeFX ALC4080 codec ve Savitech SV3H712 amplifikatör mevcut, ITX sistem kurmak isteyenler için piyasadaki en performanslı anakartlardandır.Fotoğraftaki kutu içeriğiyle gönderilecektir,Rog anahtarlık duruyor, Faturası mevcut 10.02.2027 ye kadar garantilidir.Isparta içi elden teslim diğer şehirlerden alınmak istenilirse havale sonrası kargo yapabilirim, referanslarım mevcuttur.

Fiyat:16500

Fiyat: 1 TL

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Dükkan Sahibi Hakkında

parraking

Onbaşı

İsim: siraceddin iri
Katılım zamanı: 09 Haziran 2009 14:33:33
Durum: Forumda
Son giriş: 26 Mayıs 2026 19:19:17
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] 2 ADET Lian Li 750w 80+ Gold Mini İTX SFX Psu
Alıcı: merrowbro
Tarih: 19 Aralık 2025 16:42:08
Yorum: Sağolsun hemen kargoya yetiştirdi ilgili,dürüst ve kibar bir satıcı. Ürünlerinden birine ihtiyacınız varsa güvenle alabilirsiniz.
Genel Puan:          
Yorum: Güvenli alışveriş oldu sorun yaşamadım herşey dediği gibiydi paketleme iyiydi havale sonrası gönderim yaptı.++
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] Mini İTX Kasa+Anakart+SFX PSU
Alıcı: kenanbal
Tarih: 02 Ekim 2025 22:08:53
Yorum: harika bir insan. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] ASSASİNS Creed Mirage KEY 300TL Refli üyeden
Alıcı: SkeppeR
Tarih: 21 Haziran 2025 04:44:03
Yorum: Çok beyefendi birisi hızlı alışveriş oldu
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] Sapphire Pure Beyaz 16GB 7800XT Ekran Kartı
Alıcı: stEelFoot
Tarih: 12 Haziran 2025 14:34:41
Yorum: Birkaç kez kendisinden alışveriş yaptım efendi saygılı ve ilgili biri teşekkür ederim
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.