Şimdi Ara

MSCONFİG WİRELESS SORUNU ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msconfigden gereksiz uyg. kapatayım dedim ancak o ara her şey bozuldu. Ardından hepsini etkinleştirdim ancak hiçbir şekilde düzelmedi. Format attım sorun aynı değişen bir şey yok. Sistem geri yükleme yapamıyorum format attığımdan dolayı. Wireless özelliği sanki leptopta yokmuş gibi davranıyor pc. Lütfen yardımcı olun kafayı yedim yok mu bunun bi çözümü???

Edit: wireless kartı aygıt yöneticisinde gözüküyor ap bağlantılarında gözüküyor fakat çarpı işareti var. Fotoları aşağıda.

Windows7 Acer Aspire 6930

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1CDACDF1 -- 1 Temmuz 2015; 9:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xurkan

Msconfigden gereksiz uyg. kapatayım dedim ancak o ara her şey bozuldu. Ardından hepsini etkinleştirdim ancak hiçbir şekilde düzelmedi. Format attım sorun aynı değişen bir şey yok. Sistem geri yükleme yapamıyorum format attığımdan dolayı. Wireless özelliği sanki leptopta yokmuş gibi davranıyor pc. Lütfen yardımcı olun kafayı yedim yok mu bunun bi çözümü???

Format attıktan sonra sürücüleri yükledin mi? Yani sorun anladığım kadarıyla pc nete girmiyor?

• Sürücüler yüklü. Aygıt yöneticisinde var hepsi bir tane soru işareti var. Ama msconfig olayından sonra oldu sürücü ile alakası var mıdır? Wireless sürücüsünü yüklemeye çalıştığımda donanımla uyumlu değil hatası alıyorum. Yani sanki wireless kartı pcden çıkarılmış gibi hiçbir iz yok pcde wirelessa dair. Her şey msconfig olayından sonra oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1CDACDF1 -- 30 Haziran 2015; 3:08:31 >
  • quote:

Sürücüler yüklü. Aygıt yöneticisinde var hepsi bir tane soru işareti var. Ama msconfig olayından sonra oldu sürücü ile alakası var mıdır? Wireless sürücüsünü yüklemeye çalıştığımda donanımla uyumlu değil hatası alıyorum. Yani sanki wireless kartı pcden çıkarılmış gibi hiçbir iz yok pcde wirelessa dair. Her şey msconfig olayından sonra oldu.

Yok yani sen şimdi format attım Wireless gözükmüyor dedin ya, onun için driverını yükle dedim. Şu an mobilden yazıyorum ve şimdi yatıcam. Yarın kısmetse bakarım inşallah. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 30 Haziran 2015; 19:28:09 >
  • Anladım hocam sorun hala devam ediyor. Wireless yok gözükmüyor.

• quote:

Anladım hocam sorun hala devam ediyor. Wireless yok gözükmüyor.

Kardeşim bi sorunla uğraşıyorum. Bi kaç gün yokum. Bu konuda @digimonster arkadaşım yardımcı olmaya çalışsın. Kusura bakma lütfen..

• Estağfirullah hocam siz bakın işinize. Bu arada wireless aygıt yöneticisinde gözüküyor kartı tanıyor fakat sağ alt taraf çarpı işareti var bağlı değil yazıyor. Çözebilecek arkadaş vardır umarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen klavyeden wireless kapatılmış olabilir.Fn tuşu + F6 veya F2 iş görebilir. Olmazsa;

Denetim masası->sistem->aygıt yöneticisi->ağ bağdaştırıcıları->burda wireless kartının üzerine çift tıkla,açılan pencereden gelişmişe tıkla. Manuel olarak buradan wireless kartını açıp kapatabiliyorsun. En azından kontrol et açık mı değil mi, şayet kapalıysa malum...

Yine de çözülmedi ise acerların klasik yazılımını yükle, format sonrası bunu(dritek launch manger) yüklemediğin için çalışmıyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 30 Haziran 2015; 19:52:41 >
  • Takipteyim ..
    eski toshiba notebook var elimde ,adam etmeye çalışın diye verildi . XP yüklüydü , yüklüyken dikkat etmedim wifi çalışıyormu diye . şimdi 7 yükledikten sonra wifi çalışmıyor veya daha öncede çalışmıyordu belki ,donanımlara bakınca bu alet düzgün çalışıyor görünüyor , intel den sürücülerini yükledim ,biosu yeniledim fayda yok . cihaz ancak harici usb wifi ile sorunsuz çalışıyor , adam et diyen arkadaş kıl çalışıyordu şimdi neden çalışmıyor diye uyuzluk yaparmı yapar .

konunun takipçisiyim , başka internal wifi alıp denemeye kıyamıyorum ,bedava iş yapınca harcadığın paraya acıyor insan arızayı çözemedim .

• Al bu driverları ve uygulamaları indirebileceğin adres;

http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/drivers/571;-;Aspire%206930G

buda doğrudan indirme adresi (Dritek LaunchManager Application )

http://global-download.acer.com/GDFiles/Application/LaunchManager/LaunchManager_Dritek_3.0.04_W7x86W7x64_A.zip?acerid=633918737847397602&Step1=NOTEBOOK&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE%206930G&OS=711&LC=en&BC=ACER&SC=EMEA_27
     MSCONFİG WİRELESS SORUNU ACİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 30 Haziran 2015; 19:51:58 >

• elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Mesajının bir üzerindeki yazdığım mesajı oku muhtemelen senin derdine de deva olacaktır...
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat dediklerinizi yapmama ve tüm olasılıkları denememe rağmen wifi çalışmıyor , arkadaşta eski çıkma wifi link 5100 varmış ,getirecek onu deneyeceğim . olmazsa harici usb wifi alsın ,ne yapabilirim .
  • GÜNCEL Driver'ı bul ve yükle .
    Hocam leptopun üstünde aspire 6930 yazıyor. Fakat verdiğiniz driver linkinde 6930G yazıyor. Herhangi bir fark var mı? Bu arada driver yüklü gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1CDACDF1 -- 1 Temmuz 2015; 9:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1CDACDF1

Msconfigden gereksiz uyg. kapatayım dedim ancak o ara her şey bozuldu. Ardından hepsini etkinleştirdim ancak hiçbir şekilde düzelmedi. Format attım sorun aynı değişen bir şey yok. Sistem geri yükleme yapamıyorum format attığımdan dolayı. Wireless özelliği sanki leptopta yokmuş gibi davranıyor pc. Lütfen yardımcı olun kafayı yedim yok mu bunun bi çözümü???

Edit: wireless kartı aygıt yöneticisinde gözüküyor ap bağlantılarında gözüküyor fakat çarpı işareti var. Fotoları aşağıda.

Dünkü mesajında aspire 6930G yazıyordu, bundan oldukça eminim çünkü senin yazdığın mesajdan kopyalayarak aratma yaptım. Bana yazdığın bu mesajdan sonra ilk mesajında değiştirilmiş.Bu yüzden bende hata yok verdiğin modelin araştırmasını yaptım ben...

İlk mesajın
    "Msconfigden gereksiz uyg. kapatayım dedim ancak o ara her şey bozuldu. Ardından hepsini etkinleştirdim ancak hiçbir şekilde düzelmedi. Format attım sorun aynı değişen bir şey yok. Sistem geri yükleme yapamıyorum format attığımdan dolayı. Wireless özelliği sanki leptopta yokmuş gibi davranıyor pc. Lütfen yardımcı olun kafayı yedim yok mu bunun bi çözümü???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xurkan -- 1 Temmuz 2015; 9:57:19 >"

En son mesajın

"Hocam leptopun üstünde aspire 6930 yazıyor. Fakat verdiğiniz driver linkinde 6930G yazıyor. Herhangi bir fark var mı? Bu arada driver yüklü gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xurkan -- 1 Temmuz 2015; 9:55:44 >"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 1 Temmuz 2015; 12:53:15 >

Hocam 6930 gibi yazdığımı hatırlıyorum farkında değilim fakat 6930 yazınca da 6930G ile ilgili veriler çıkıyor karşıma.

Hocam sağolun halloldu acer driverı yükledikten sonra.

• Sen de sağol, yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Şu anda hayat limon mu, limonata mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 2 Temmuz 2015; 13:07:04 >
  • Ben sorunu çözemedim , başka bir intel -5100 denememize ,tüm ayarlar ,olasılıklara rağmen ,sonuç olumsuz . usb wireless adaptör ile sorunu çözdük . 2006 model bir toshiba A110 notebook tan ancak bu kadar .
    tekrar teşekkürler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.