Şimdi Ara

Msc Gemi Acenteliği staj

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bilgisayar mühendisliği okuyorum. Msc Gemi Acenteliği 'den mülakata çağırdılar. Bu firma hakkında bilgisi olan varmı ? veya sınav-mülakat hakkında tavsiye verebilecek?

• kardes gemi acentesi ve bilgisayar muhendisligi.. sence bi baglanti yapiyor mu? evrak icin getir gotur yapacaksin.. ayrica bunlarin bilgi islem memurlari da oluyo.. o da sunucularla ilgili olan sorunlari, cesitli mail alamioyrum yardim edin isleri, ben bilgisayara bisey yaptim dondu nasil halledecez sorulari falan olacak.. onun disinda gunun bilgisayar basinda normalde gezdigin siteler cesitli forumlar yada oyunlar olacak.. tabi seni bos gorup hadi su evraki suraya gotur olmadigi takdirde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

kardes gemi acentesi ve bilgisayar muhendisligi.. sence bi baglanti yapiyor mu? evrak icin getir gotur yapacaksin.. ayrica bunlarin bilgi islem memurlari da oluyo.. o da sunucularla ilgili olan sorunlari, cesitli mail alamioyrum yardim edin isleri, ben bilgisayara bisey yaptim dondu nasil halledecez sorulari falan olacak.. onun disinda gunun bilgisayar basinda normalde gezdigin siteler cesitli forumlar yada oyunlar olacak.. tabi seni bos gorup hadi su evraki suraya gotur olmadigi takdirde..

doğru söylüyorsun da bir türlü staj bulamadım bir daha ki yaz yapmayı planlıyordum. En azından CV de görünsün diye gidip takılmak istedim. Bir şeyler öğrenirsem ne ala.
    Ama koskoca şirket herhalde bilgi işlem bölümünde birşeyler öğrenebilirim diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: aces8

beyler bilgisayar mühendisliği okuyorum. Msc Gemi Acenteliği 'den mülakata çağırdılar. Bu firma hakkında bilgisi olan varmı ? veya sınav-mülakat hakkında tavsiye verebilecek?

nasıl başvurdun oraya? bende iü bilgisayar mühendisliğinde okuyorum.bende staj arıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: aces8

beyler bilgisayar mühendisliği okuyorum. Msc Gemi Acenteliği 'den mülakata çağırdılar. Bu firma hakkında bilgisi olan varmı ? veya sınav-mülakat hakkında tavsiye verebilecek?

nasıl başvurdun oraya? bende iü bilgisayar mühendisliğinde okuyorum.bende staj arıyorum .

kariyer.net üzerinden başvurdum kardeşim. Sana geri dönüş yapan firma oldu mu bu yaz için?
  • ben daha bi yere başvurmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    baykar staj sınavı
    2 yıl önce açıldı
    Bilişim teknolojileri staj
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.