Şimdi Ara

Msb askeri tip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sanırsam milli savunma bakanlığı adına geçen sene 40 binden almış .Bilgisi olanlar size sorum şu diyelim ki kazandık ama mulakattan gecemedik ve ben o anda başka bölüme gitmek istemem .Kimisi diyor puan yarıya düşüyor falan , olayın aslı nedir ? Yani elenirsek Eylül'deki mulakatlarda mezuna kalıp kırık obp olmadan diğer sene tercih yapabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ABEeee A kullanıcısına yanıt
    Hocam sağlık aşaması en son oluyor emin misiniz alt tercihe yerleştirilmediğine? Bilirubin gibi sudan sebeplerle elenen oluyor, sanmıyorum alt tercihe yerleştirilmeyeceğine. Siz nereden duydunuz?

• bunun spor mülakatı nasıl var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarCry21

bunun spor mülakatı nasıl var mı
    Msü ile aynı diye biliyom

• Ankaradaki ile istanbuldakinin farkı ne ve sizce sıralaması geriler mi

• İçişleri ile askeri olanin farkı ne?mulakatlarda vs fark var mı?
    Mulakatlardan önce kayıt yaptigimiza emin misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABEeee A kullanıcısına yanıt
    Hocam en başta düz tabanlık, göz ve boy kiloya bakıldığına emin misiniz? Geçen sene girenlerden biri de buraya yazmıştı da sadece boy kilodan elenirsek puan düşüyor diye biliyorum, geçen sene kılavuzda sırasıyla boy kilo ölçümü, spor, sözlü mülakat ve en sonda da genel sağlık testi var diye hatırlıyorum, siz hangi maddeye dayanarak bunu söylediniz? Çünkü msüde olduğu sürecin aynısı işliyor diye biliyorum, msü mülakatına bu sene gittim ve önce boy kilo ölçümü, spor, sözlü ve en son hastane sevki olmuştu. Düz tabanlık, göz kusuruna da sağlık aşamasında yani en son bakıyorlar. Eğer daha detaylı bir bilginiz varsa iyi olur, önemli bir husus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSB Personel Temin Konusu
    geçen yıl açıldı
    Sivil savunma ve itfaiyecilik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    İçişleri jandarma oluyor, msb tskda kara, hava ve deniz kuvvetlerine bağlı oluyor sonuç olarak ikisi de asker ama 15 temmuzdan sonra jandarma içişleri bakanlığı bünyesine alındığı için böyle bir farklılık var.

• Aynen msü ile aynı
    Durarak uzun atlama min 165 cm
    Barfiks min 1
    Basket topu fırlatma min 9 m
    Mekik min 20 (1 dk içerisinde)
    400 m koşu max 84 sn
    Birinde 0 çekme hakkın var

• elenirsen bir sonraki tercihine yerleşiyormuşsun. ama öncesinde ösym'ye dilekçe vs. yazmak gerekiyormuş sanırım.
  • Sururiermete913 S kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadığım nokta diyelim orası tuttu ve en son düz tabanlikdan elendim .Ben mezuna kalinca kırık mı olmuş oluyorum o durum nasıl oluyor ? Diğer sorum ise bende biraz var düz tabanlik ama aşırı yok bunun derecesi var mı yoksa az olsa bile eleniyor muyuz?

• Sururiermete913 S kullanıcısına yanıt
    hastane sevkinden önce ön sağlık oluyor yine
  • Emin misiniz? Kılavuzda ön fiziki kontrol yazıyor ama parantez içinde boy kilo ölçümü yazılmış. Ön sağlık eskiden askeri lise mülakatların vardı. MSÜ de artık ön sağlık diye bir şey yok. Daha önce giren biri aydınlatırsa iyi olur.

• Yukarı

• Geçen sene girmiş ve elenmiş biri yok mu acaba? Şu alt tercih ve kırık obp mevzusunu aydınlatacak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.