Şimdi Ara

MS hastasi olan var mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Annemde var bu hastalık. Yaklaşık 3 senedir. İlk olarak göz kayması olarak gittik ama MS teşhisi koydular. Daha sonra hastalık 2. atak yapınca Copaxone adlı kutusu nerden baksanız 2.000 TL civarında olan iğnelerden hergün vurmaya başladık. Bakalım halen devam ediyoruz. Allah herkese acil şifalar versin.

benim annemdede var bu hastalık dediğin iğnelerden hergün vuruyor allah şifa versin hocam

-konu hortlamış bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: guardmi16

quote:

Annemde var bu hastalık. Yaklaşık 3 senedir. İlk olarak göz kayması olarak gittik ama MS teşhisi koydular. Daha sonra hastalık 2. atak yapınca Copaxone adlı kutusu nerden baksanız 2.000 TL civarında olan iğnelerden hergün vurmaya başladık. Bakalım halen devam ediyoruz. Allah herkese acil şifalar versin.

benim annemdede var bu hastalık dediğin iğnelerden hergün vuruyor allah şifa versin hocam

-konu hortlamış bu arada

Allah razı olsun hocam sizlerede Allah en acilinden şifalar versin.

Hastalıkla veya iğne vurulmasıyla ilgili bilgi alış-verişinde bulunmak isterseniz PM ile haberleşebiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guardmi16

quote:

-konu hortlamış bu arada

Allah razı olsun hocam sizlerede Allah en acilinden şifalar versin.

Hastalıkla veya iğne vurulmasıyla ilgili bilgi alış-verişinde bulunmak isterseniz PM ile haberleşebiliriz.

sagolun hocam ins bi durum olursa mesaj atarim

• dayımda vardı ms hastalığı yatağa mahkumdu kasları çalışmıyordu yürüyemiyordu 2 senede yatağa düştü 32 yaşında dağ gibi adam Almanya'da olmasına rağmen o zaman tedavisi yokt u vücudundada çok büyük yaralar olduğunu hatırlıyorm
  • quote:

Allah şifa versin dostum.Arkadasımın kız kardeşi ms hastalığına yakalanmıştı.Ama çok şükür atlattı.Umarım annenizde en kısa zamanda atlatır.Tavsiyem keçi sütü çok iyi geliyormuş.Kullanmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @guardmi16 Her zaman beklerim.

@tek hakkın VAR..! Allah Razı olsun hocam. Evet keçi sütünün iyi geldiği söyleniyor. Bu hastlığın kesin bir tedavisi yok. Şu anlık sadece ilerlemesini durduruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

dayımda vardı ms hastalığı yatağa mahkumdu kasları çalışmıyordu yürüyemiyordu 2 senede yatağa düştü 32 yaşında dağ gibi adam Almanya'da olmasına rağmen o zaman tedavisi yokt u vücudundada çok büyük yaralar olduğunu hatırlıyorm

Çok geçmiş olsun dayınız muhtemelen son aşamalarına gelmiştir ondan dolayı öyledir. Allah göstermesin kimseye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

MS hastasi değilmişim çok şükür.

Bu arada gözünüz aydın ne gibi belirtiler vardı da böyle düşünmenize neden oldu çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

gecen sene babama MS teshisi koymuşlardi. iki tane daha baska hastaneye gittik onlar baska bisey soylemislerdi. Sonuc olarak Ms teshisi koyduklarinda baya korkmustuk . adama son gunleriymis gibi davraniyorduk resmen. Sonra icimiz rahat etmedi baba tekrar baska hastanelere gidelim demiştik falan öyle ogrendik Ms olmadigini. Kotu bisey bu Ms denen illet bi süre sonra yataga bağlıyor. . . Gecici bir hastaliga yakalanmis Ms ile yaklasik ayni belirtileri gösterdiği icin Ms teshisi koymuşlar. Hukuki işlem baslatacaktik ama sonra babamin bizim sinirlerimiz yatıştı vazgectik

Edit : Ms olmadigini öğrenmişsin sevindim

O kadar çok fason hastane var ki kafalarına göre ms deyip geçiyorlar. Bu arada bu hastalık çoğu doktorun anlayıpta hüküm verebileceği bir hastalık değildir. Anlamak için tabi şüphe varsa elinizden veya kolunuzdan bir ilaç enjekte edip mr cihazına gönderiyorlar ve o ilaç beyninizde gözüküyorsa ms olduğunuz anlaşılıyor sanırım babanıza yapılmadı bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

quote:

MS hastasi değilmişim çok şükür.

Bu arada gözünüz aydın ne gibi belirtiler vardı da böyle düşünmenize neden oldu çok merak ediyorum.

çift görme, his kaybi , yürüme zorluğu, tat koku alma zorluğu, depresyon. MS olduğumu düşündüğüm için depresyona girmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    Hakikatende sonuçlar bunu gösteriyor. Peki düzeldiniz mi neyiniz varmış?
  • quote:

fibromiyalji,panik bozukluk, yaygin anksiyete bozukluğu. Yani psikolojik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

fibromiyalji,panik bozukluk, yaygin anksiyete bozukluğu. Yani psikolojik.

Anladım çok geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.