Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
98.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatimda yeni bir diziye yer buldum tum bu kis tatili aralariyla fln. yorumlar olumlu gibi baslama kotu diyen yoksa basliycam ve sizlere sorum 2-3 cumleyle ne tarz bir dizi oldugunu soyler misiniz ? plot u okudum ama asil izleyicilerin yorumlarini istiyorum.

Orijinalden alıntı: WISDOM

Hocam zaten Maxence Cyrin şarkının piano cover'ını yapan piyanist, Spotify'daki şarkısı 2010 yılında çıkarttığı albümün içinde

Biliyorum hocam. Ama Spotify'a eklenmesi biraz surebiliyor. Spotify kullanicilari cogaldigindan hatirlatayim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• mr. robat'a 2 türk katılacakmış (troll)

Link

Orijinalden alıntı: inonu88

hayatimda yeni bir diziye yer buldum tum bu kis tatili aralariyla fln. yorumlar olumlu gibi baslama kotu diyen yoksa basliycam ve sizlere sorum 2-3 cumleyle ne tarz bir dizi oldugunu soyler misiniz ? plot u okudum ama asil izleyicilerin yorumlarini istiyorum.

Söylemeye çalışacam da her ucu spoilera değiyo sen en iyisi izle

Ben çok beğendim öyle çok yabanc dizi falan izlemem bu her bölümünü izlediğim 3. dizi ama çok beğendim.Gizemli bir havası merak ettiren yapısı var.Özellikle son bölümlerinde baya güzelleşmişti

• SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    Nick süper

@Lionel Fusco

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

hayatimda yeni bir diziye yer buldum tum bu kis tatili aralariyla fln. yorumlar olumlu gibi baslama kotu diyen yoksa basliycam ve sizlere sorum 2-3 cumleyle ne tarz bir dizi oldugunu soyler misiniz ? plot u okudum ama asil izleyicilerin yorumlarini istiyorum.

Söylemeye çalışacam da her ucu spoilera değiyo sen en iyisi izle

Ben çok beğendim öyle çok yabanc dizi falan izlemem bu her bölümünü izlediğim 3. dizi ama çok beğendim.Gizemli bir havası merak ettiren yapısı var.Özellikle son bölümlerinde baya güzelleşmişti

haklisin dostum ben ilk bolumu indiriymde basliym yavastan

• Diziyi bitirdim gayet güzeldi. Özellikle ikinci bölümün açılışını çok beğendim Beethoven-Allegreto sağolsun.

"Give all your shit away and start living."
  • Şu diziye bastan baslamam lazim daha saglam kafayla izleyip tum olaylari anlamam lazim kafamda çok açık var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok iyiydi. Çok beğendim.

Yalnız dizinin taban fikri Dexter. Hatta Dexter'ın kan labları vardı bunun cd leri var. Ama fikir çalacaksan böyle çalacaksın kardeş. Böyle hırsızlık yapılacaksa hırsızlığa da saygımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 10 Aralık 2015; 1:35:35 >

• Dün bitirdim diziyi ula o son 2-3 bölüm neydi yav. Sezonun ortasında biraz düşüş yaşasada sonlara doğru toparladı. İzlemeyenler izlesin,kaçırmayın beyler.

• 1X3

Mr. Robot'un kimseyle ikili konuşmaya girdiği hatırlamıyorum. Büyük Hack'i çözerken bizim ki garip garip konuştu Hack'i yapan kişinin kendisi olduğunu hissettirdi. Eğer doğru hatırlıyorsam, yani Mr. Robot kimseyle ikili sohbet etmediyse çok büyük ihtimal Mr. Robot sadece bir hayal. Fıght Club'tan da fikir çalmış olabilirler. Yani Mr. Robot bence ya herifin kendisi ya da babası olabilir. Böyle bir fikrim var, izledikçe görecez doğruluk payı ne kadar?

1X4

Bak eğer şu inanılmaz hoş hatunu görmemi sağlayacaksa şu adamın yaşadığı kafayı yaşayacaksam gidip damardan eroin meroin ne varsa içebilirim. Adam o kadar güzel kafa yaşadı ki gidip eroin çekesim geldi.

1X5

Şimdi bu adam var mı yok mu karşim ? Bu bölüm ikili sohbete girdi ama Tyler'da konuşuyordu. Bence adamın hayal olma ihtimali hala yüksek her şeye rağmen. Ben hala hayal diyorum görecez bakalım.

1x6

Hayatımda izlediğim en saçma şeydi. Bu kadar kolay mı ya ? Koskoca hapishane ya sonuçta ...

1X7

Bizim manyak gerçekmiş hayal faln değilmiş. Yalnız sarışın acayip sevimli yav. Biraz makyaj biraz kamera açısı da katmışlar olaya doğru ama yine de acaip sevimli bişey. Tam evlenilmelik.

1X8
    Yav ben ne dedim ? Ben ne dedim ? Ulan kimi kandırıyorsunuz siz ? Amerikan dizi-sinema kültürü, Lütfen ... Anlamayacaz mı sandınız ?

1X9

Benim için şaşırtıcı bir bölüm olamadı tabi. Yine de güzeldi. Şu tahminlerimi spoiler içine almayı kendime bir öğretemedim gitti.

Edit. Son sahnede çalan müzik bile Fıght Club'ın müziğine benziyordu. Sadece değiştirilmişti.

1x10

Hadi bakalım 2.sezonu bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 12 Aralık 2015; 2:24:51 >

• Olum rüzgar erkoçlar lan bu. Benden diyordum kime benzetiyorum ben bunu.

• 3. bölümdeyim. Bu Mr. Robot bizim elemanın hayal ürünü mü acaba? Nedense Fight Club tarzı bir dizi gibi geldi bana..

• Mr. Robot'un 2. Sezonunda Serinin Yaratıcısı Sam Esmail Yönetmenlik Yapacak

Link

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Bu dizi +18 olmalı çünkü ülkemizde ki ergenler özellikle konu dışındaki asosyaller bundan etkilenip bon hockor olocom diye ortada dolanabilirler. Çünkü breaking bad izleyen her ergen bon oyostoroco yopcom diyor şahit oldum

öttürebilen zurnacı başı olsun sana bi zararı var mı

Kobo Glo HD kullanıcısı
  • ikinci sezon nasıl haziranda başlayabilir o nasıl bir sezon arası gerçi genelde şu an ikinci sezon çekimlerine başlamışlardır bile sonra yayınlarlar. the originals aynısı olmuştu twitterdan joseph morgan bölüm 5 çok güzel falan diyordu halbuki dizinin başlamasına aylar vardı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.