Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
85
Favori
94.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk sezon güzeldi ancak sonradan olay çok dağıldı, konudan çıktı dizi. Şahsen çok beğenerek izlemiştim 1. sezonu ancak 2. sezondan sonra izlemeyi bıraktım resmen ki ben 1 sezon bitirdiysem sevmesem bile diziyi tamamen bitirmeye adayan biriyimdir kendimi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 21 Kasım 2020; 23:18:20 >
  • Aylardir duzenli olarak bakiyorum ve 2 hafta once gelmis ben farketmedim su ise bak ya
  • İkinci sezonda diziyi bırakanlar çok şey kaçırıyor valla. Evet dizi farklı bir konu işlemeye başlıyor, kafalar karışıyor, ne olduğu anlaşılmayabiliyor bu da sıkıcı olabiliyor ama dizinin ana konusunun temelini ikinci sezonda atmaya başlıyorlar. Tabi insanlar La Casa De Papel tarzı "soyalım, hackleyelim, vuralım, kıralım" tarzı devam etmesini istiyorlar ama bu diziyi diğerlerinden ayıran en büyük fark da bu zaten. Bunu dizinin final bölümünden sonra daha çok anlıyorsunuz.


    Üçüncü ve özellikle final sezonu cidden kaçırılmayacak seviyede. Öyle bölümler var ki nefessiz izletiyor kendini. Hikayesini ve kurgusunu falan geçtim sadece sinematografisi için bile izlenir. Kamera açıları, çekimler, müzikler(Mac Quayle abime tekrardan saygılar), renkler vs. tam bir sanat eseri.


    Hele ki;


    Üçüncü sezondaki "one take" 5. bölüm,

    Dördüncü sezondaki 5. "sessiz" bölüm, 7. bölüm(efsane) ve 9. bölüm.


    Hepsi teker teker bir sanat eseri sinematografi anlamında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 23 Aralık 2020; 0:57:59 >




  • Vol.8'de gelse artık çok iyi olacak neden paylaşmıyorlar anlamıyorum:(

  • Tam tadına son iki sezonda ulaşan bir dizi kesinlikle. Karakterler, senaryo hepsini bir kenara koyalım yönetmenlik için ayrı bir parantez gerekli. @nomadio arkadaşımızın söylediği gibi 3x05, 4x05, 4x07 özellikle mükemmel. Kamera kullanımından tutalım, seslere kadar her şey büyük bir ustalıkla işlenmiş. 4x05'te sessizliğin içinde verilen aksiyonun bu kadar başarılı olması beni çok heyecanlandırdı açıkçası.


    Genel olarak kullanılan Van Gogh göndermeleri de aslında Elliot ile birleştiğinde rayına oturuyor. Benzer psikozları her ikisinde de görebiliyoruz ki, dizideki birçok tablosu orayı işaret ediyor.

  • Mr. Robot (2015 -2019 )

    Ya Sam ne yapıyorsun? Kalbimize mi indireceksin yahu? Dünyanın en tahrik edici paylaşımı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

    Ya Sam ne yapıyorsun? Kalbimize mi indireceksin yahu? Dünyanın en tahrik edici paylaşımı.

    Oha daha yeni görüyorum bunu. Mr. Robot (2015 -2019 )  Hiç sanmıyorum ama olursa nasıl bir şey olur diye de düşünmeden edemiyorum.





  • böyle mr robot gibi hacker dizisi lazim var mi bildiğiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 8 Ağustos 2021; 22:12:49 >
  • Ben bu diziyi izledim. İlk bölümlerde hackerlik polis molis mafya ajanlar uluslararası hackerlik çatışmalar falan bekliyordum ki. Psikolojik film çıktı. Mr. Robot (2015 -2019 ) 

  • 23 Ağustos’ta Netflix’e geliyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. Sezon efsane olmuş. Tum sezonları bazi bölümleri gereksiz uzunlukta hatta bazı bölümler bile gereksizdi ama son sezon cok iyi olmuş.



    1. Tyler'in sonu acik kaldi. Bu kadar cok ceo olmak isteyen adam birçok seyinu feda etti ama ceo olmak icin mücadele etmedi.

    2. Bir ara Eliot'un karakterlerinden biri Tyler mi diye dusunmedim degil. Hatta gercek Eliot Tyler mi diye düşünüyordum.

    3. Beyaz gül'ün hikayesi güzel işlendi ama sonu daha ayrintili olabilirdi. Yine de güzel bir sekilde sonlandi.

    4. 3 karakter yarattığını biliyorduk ama 4 hatta 5. Karakter bomba gibi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin final sezonunu bir türlü izleme şansı bulamamıştım


    dün Gece tamamen bitirdim .


    sanırım izlediğim en iyi final sezonu ve en iyi final bölümü olabilir . Tüm soru işaretlerini açıkladılar. 5. Sezon gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama gelirse efsane olur . Her türlü izletiyor kendini


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne izlesem ne izlesem derken buna başladım. İki sene önce beş bölüm izleyip bırakmıştım nedense. Halbuki feci sardığını hatırlıyorum, o ara bir şey olmuş demek ki.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Ben güncel takip ediyordum ilk sezonu sonra ben de takılmıştım. 2. sezon belki biraz düşüyor ama 3-4 inanılmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fight Club kafasındaki bazı replikler yer yer kafa açıyor. Elliot'un yalnızlıktan dolayı ağlayan, uyuşturucu bağımlılığı olan bir karakter olarak resmedilmesini ise sevmedim. Daha güçlü bir karakteri olmasını isterdim. Bence o seviyedeki bir adam yalnızım diye zırıl zırıl ağlamaz. Yine de keyifle izletiyor. Üçüncü ve dördüncü sezonları ise fazlasıyla övüyor insanlar gördüm. Güzel de bir final vermiş ve soru işareti bırakmamış deniyor. İki hafta içinde bitiririm muhtemelen.

  • Sağlam ergen işi ilk sezon. Falanca da aslında tuzlukmuş falan, kırk defa gördüğümüz şeyler. Cringe bile diyebilirim. İttire kaktıra bitirdim. Şu 3. ve 4. sezonları merak ettiğim için zamana da yaysam bitireceğim. Çoğu yorumda dizinin giderek hemen her bölümünde farklı şeyler deneyen ve neredeyse kolaj denebilecek deneysel bir işe dönüştüğü söyleniyor. Ekşide takip ettiğim bir kaç kişi çok övdüğü için karavana çıkma ihtimalini düşük görüyorum. Ama ilk sezon için yorumum net patates olduğu.

  • s02e07 neydi öyle ya. Ne izliyorum abi ben.Mr. Robot (2015 -2019 ) 

  • Flood gibi oluyor da seviyorum buraya yazmayı. Ekşiye yazmak keyif vermiyor. O yüzden kafanızı şişireceğim gene.


    İkinci sezonu ittire kaktıra bitirdim. Dizinin yaratmaya çalıştığı gerilim bana geçmiyor. Karakterler ile özdeşim kuramıyorum. Başlarına bir şey gelince üzülmüyorum. Dahası yaratılan gerilim de suni geliyor. Diziden bana herhangi bir duygu geçmiyor. Enteresan da bulmuyorum anlatılanları. Fight Club kafasıyla çekilmiş, popüler kültürü popüler kültür ile eleştirmeye çalışan samimiyetsiz bir iş. Bu kadar tatava koparılması garip geldi bana. Lise çağlarında izlesem sever miydim böyle bir diziyi, belki bilemiyorum. Üçüncü ve dördüncü sezonları her şeye rağmen izleyeceğim. Tyrell gibi karakterler ön plana çıkmaya başlarsa seyir keyfi verebilir. Şu dakikaya kadar iki sezonluk bir vakit kaybı oldu benim için.

  • 3x5 harikaydı. Bir kez daha izleyeceğim bu bölümü.

  • Finali az önce bitirmenin etkisiyle kısa bir yorum yapasım geldi.
    4x9'e kadar 4x9 da dahil çok iyi gidiyordu, ama ondan sonrası maalesef beni hayalkırıklığına uğrattı. Anlatılanlarla değil de anlatılmayanlarla sıkıntım var. Tamam ucunu açık bıraktığın şeyler olabilir ama bu kadar da olmaz arkadaş ya. Her bölüm şu şu ne zaman anlatılacak diye bekledim, çoğu anlatılmadı. Bu dizinin finalini herkes en iyi bölüm olarak görüyor koca plot twist'i (dizinin açık ara en büyük plot twist'i) son bölüme sakladığı için ama 3x5 ve 4x7 çok daha iyi bölümlerdir. 4x9 da aynı şekilde daha iyi.
    Tatmin olmadım. Yine de çok iyi diziydi orası ayrı. Çok çorba gibi hissettirdi ama genel olarak sevdim.
    Yalnız arkadaş hakketen bizim ana karakterler dışında (ölenler hariç) herkesin kaderi meçhul ya. Hiçbiri doğrı düzgün sonlanmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.