Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asosyal adam

hocam iyi guzelde ddos saldirisi da mi hayali kendi uydurdu o konuda da aydinlatirsan sevinirim

Yok hocam o gerçek, ddos saldırısı gerçek ancak saldırının içinde fSociety diye bir dosya yok. O dosyayla Mr Robot'a ulaştı ancak o da yok. Saldırıyı herkes yapmış olabilir. Hatta bak şunu da söyleyeyim desteklesin;

Trenle eve döndüğünde Angela ile karşılaştı ya apartmanın önünde, Angela'nın dün geceyle ilgili bişey demesini bekledi ve Angela ddos saldırısından kurtardığı için teşekkür etti. Yani ddos saldırısı var ama fSociety dosyası, metroda Mr Robot ile karşılaşması, lunaparktaki depo hepsi hayal ürünü.

Büyük ihtimalle dizide suçladığı adam varya hani son sahnede de gözüktü, mavi dosyayla suçladı. onu sevmediği için suçlamak istedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NedenAllahım kullanıcısına yanıt

tamam hocam anladim saol zaten dizinin baslarinda da surekli kendini takip eden takim elbiseli adamlar goruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

tamam hocam anladim saol zaten dizinin baslarinda da surekli kendini takip eden takim elbiseli adamlar goruyordu

Aynen, fight club gibi bi şizofrenle geçen bir serüvene kapılacağız eğer teori doğruysa, bakalım

Mantıklı

kendi kafasında yaratmış olabilir mr robot u, ama yaratmamış olmasını dilerim çünkü o ekipte salam a benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 9 Haziran 2015; 15:09:22 >
  • izlesem mi bilemedim. 10 üzerinden kaç veriyorsunuz ilk bölüm için?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Yahu zaten 1 bölüm var. Zamanınız çok mu kıymetli ki bir bölüm için bile soru soruyorsunuz. Açın izleyin, çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

izlesem mi bilemedim. 10 üzerinden kaç veriyorsunuz ilk bölüm için?

Gayet iyiydi bence. 8/10 gelsin benden

• 2.bölüm net olarah hangi tarihte gelcek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuz 1
  • oo çok varmış.Saolasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm gayet güzeldi ama şöyle bir sorun var. Şimdi ilk bölümde çok güzel giydirdiğin sisteme eyvallah ama bunu devam ettirebilecekler mi? Yoksa çok da şey etmeyelim diyip dozajı azaltıp sözde sistem eleştirisine mi çevirecekler olayı? Ben ikincisinin olacağını düşünüyorum. Ama ilk ihtimal olursa dizi efsane olabilir. Ayrıca dizinin Dexter'a benzediğini de söylemeden geçemeyeceğim.
  • 2.bölüme daha varmış.1.bölümü unuttum

Söyledikleriniz mantıklı ama zaten bu söylediklerinizi diziyi izleyen herkes düşündü.Senaristler bu kadar kolay Mr. Robot'un şizofren olduğunu ele vermezler.
    Benim düşüncem: Senaristler, izleyicilerin Mr. Robot'u şizofren olduğunu düşündürüp aslında olmadığını ortaya çıkaracaklar ilerleyen bölümlerde.
  • ilk bölüm gayet iyiydi 10/9
  • Dizi iyi bir puanı hakediyor. Uzun zamandır böyle bir şey çıksın diye dolanıyordum iyi oldu.

Ayrıca şöyle de bir site yapılmış;

http://www.whoismrrobot.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Apple nin sahte yüzünü gösterdiği iyi oldu...

güzel hacker dizisi, kodları falan görüyoruz, daha gerçekçi..

Sisteme laf sokacak bir diziye benziyor...

Sadece Apple değil, hepsi aynı.. Samsung, Dell, HP vb..
  • Eh be usta, altı üstü dizi be yaw! haftada 42 dakika ayıracağın eğlencelik birşey altı üstü. Bu kadar beklenti altına girmenin alemi yok.
  • 1 temmuzda ki 2. bolume kadar izleyebileceginiz guzel bir hacker filmi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.