Şimdi Ara

MPLAB Hitech derleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PIC16F877A programlama öğrenmeye başladım ,fakat bir türlü programlama aşamasına geçemiyorum. MPLAB kurdum ve C compiler olarak da Hitech 45 günlük PRO sürümü yükledim bilgisayarıma. Proje oluşturup, kodu da yazdıktan sonra BUILD aşamasında aşağıdaki hatayı alıyorum..Nedeni nedir?
    amacım hex file oluşturup proteus isis de simulasyon yapmak...tıkandım kaldım saatlerdir.. kullandığm kod da daha önce denenmiş temiz bir kod.

Make: The target "C:\Program Files (x86)\HI-TECH Software\PICC\9.83\samples\yeni1\main.p1" is out of date.
    Executing: "C:\Program Files (x86)\HI-TECH Software\PICC\9.83\bin\picc.exe" --pass1 "C:\Program Files (x86)\HI-TECH Software\PICC\9.83\samples\yeni1\main.c" -q --chip=16F877A -P --runtime=default,+clear,+init,-keep,+osccal,-download,-resetbits,-stackcall,+clib --opt=default,+asm,-debug,-speed,+space,9 --warn=0 -D__DEBUG=1 --double=24 --float=24 --addrqual=ignore --mode=lite -g --asmlist "--errformat=Error [%n] %f; %l.%c %s" "--msgformat=****ory[%n] %s" "--warnformat=Warning [%n] %f; %l.%c %s"
    Error [194] C:\Program Files (x86)\HI-TECH Software\PICC\9.83\samples\yeni1\main.c; 3.12 ")" expected

********** Build failed! **********

• sanatsever S kullanıcısına yanıt
    kodu yazmak için new files diyerek açtığın sayfayı(main.c) kaydedip, soldaki kutucukta da sources kısmında görüyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SQL ve Python hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.