Şimdi Ara

mp4 player sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mp4 player ım da film acamıyorum acarken hata veriyo "Exceptional file, please play other file" ne yapmam lazım bazılarında yapıyo bu sorun baska filmleri takılmadan izliyorum ama bunları acmıyo

• GOM Player kullanırsan sorun çözülecektir. Açamadığı bir dosya olduğunda bildirir. Codec arayayım mı? der. Ara dersin. Eğer açılabilecek bir dosyaysa illa ki bulur codec'ini. Bulamazsa o dosyada sorun var demektir. Severim GOM'u

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

GOM Player kullanırsan sorun çözülecektir. Açamadığı bir dosya olduğunda bildirir. Codec arayayım mı? der. Ara dersin. Eğer açılabilecek bir dosyaysa illa ki bulur codec'ini. Bulamazsa o dosyada sorun var demektir. Severim GOM'u

MP4 player a program yüklenebiliyor mu ya.İlk defa duydum. Program yüklenebiliyorsa arkadaşın dediği gibi kur programı. Yok kurulmuyorsa izlemek istediğin filmin tipi.mp4 değil.Converter programlarından birini kullanarak .mp4 e çevirince sorun yaşayacağını sanmıyorum
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • Heee... Gece atılan cevap o kadar olur işte Açılmayan dosyaları GOM player'da açmaya çalış. Codec isterse indir. Yine de açılmıyorsa naparsan yap açılmaz o dosyalar aletin günahı yoktur. Çünkü bazıları açılıyor bazıları açılmıyor demişsin. Arkadaşın dediği gibi formatını değiştirmeyi de deneyebilirsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.