Bildirim
mp4 player sorunu lütfen yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
GOM Player kullanırsan sorun çözülecektir. Açamadığı bir dosya olduğunda bildirir. Codec arayayım mı? der. Ara dersin. Eğer açılabilecek bir dosyaysa illa ki bulur codec'ini. Bulamazsa o dosyada sorun var demektir. Severim GOM'u
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: thunderwatcher
GOM Player kullanırsan sorun çözülecektir. Açamadığı bir dosya olduğunda bildirir. Codec arayayım mı? der. Ara dersin. Eğer açılabilecek bir dosyaysa illa ki bulur codec'ini. Bulamazsa o dosyada sorun var demektir. Severim GOM'u
MP4 player a program yüklenebiliyor mu ya.İlk defa duydum. Program yüklenebiliyorsa arkadaşın dediği gibi kur programı. Yok kurulmuyorsa izlemek istediğin filmin tipi.mp4 değil.Converter programlarından birini kullanarak .mp4 e çevirince sorun yaşayacağını sanmıyorum_____________________________ Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A -
Heee... Gece atılan cevap o kadar olur işte
Açılmayan dosyaları GOM player'da açmaya çalış. Codec isterse indir. Yine de açılmıyorsa naparsan yap açılmaz o dosyalar aletin günahı yoktur. Çünkü bazıları açılıyor bazıları açılmıyor demişsin. Arkadaşın dediği gibi formatını değiştirmeyi de deneyebilirsin.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler