Şimdi Ara

mp4 player 250-300 arası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konuya girecek olursak yaklaşık 250 300 lira arası bi mp4 almak istiyorum sony istiyorum ama diğer markalarda olabilir sonuçta.

Ve size şöyle soleyim ben hem müzik dinleyip hem de video film dizi benzerleri izleyecem ama ikisininde kalitesinin bole uc noktalarda olmasına gerek duymuyorum.

bu arada model belirttiğiniz zaman alabileceğim siterlerde yazarsanız cok güzel olur çünkü çok fazla site bilmiyorum vede hangisi güvenilir hangisi güvenilmez emin olamıyor insan.

şimdiden teşekkürler.

• Ben bu aralar Philips Muse 3 ve Sony S755 arasında kalmış durumdayım ama vidyo izlemek istiyorsan tabiki muse u oneririm... Yalnız fiyatları 330 senin limitin birazcık uzerinde, teknosada 360tl gozukuyo ama MEDIAMARKT ta 330 tl ye bugun gorum hatta ikisindede fiyat aynı, inceledimde(Sony ye link bulamadım :/)

330 TL:

-Philips Muse 3 - 8 gb - 32gb a kadar hafıza kartı desteği - 3" dookunmatik lcd ekran

-Sony NWZ S755 - 16 GB - Hafıza kartı desteği yok - 2" lcd ekran
  • şu 32 gb ye kadar destekleme olayı gonlümü feth etti hemde gidip alabileceğim bi yerde ben kredi kartıyla almak zorunda oldugumdan 300 sınır vardı ben gidip alacak olursam daha da artabilir

fakat sormam gereken bişe var muse ile gelen kulaklık nasıl bişe acaba çunkü s serisinin kulaklıklarını çok seviyorum hem gürültü engelliyor hemde çok hoşuma gidiyor 16 gb yetmeye yeter şu anda kulaklığı iyi olana gidecem gibi

ama bide şu var onu hiç düşünmemiştim ben sony nin ses karakteristiğine alışmış durumdayım muse nasıl bi değişikliğe surukler beni
  • Ben sadece bildiğim özellikler ve istatistiklerle yorum yapabilirim çünkü bende daha almadım, bu hafta içinde almayı düşünüyorum muse u..

Internette bayağ bir araştırma yaptım ve verdikleri kulaklık orta seviye bi kulaklık ama sesi tamamen engelliyo, çunku hem kulaklığın yapısı hemde muse'da olan ses engelleme teknolojisi var. Hatta duyduğum kadarıyla otobuste motorun ustundeyken motoru bile duymuyormuşun(ki cok sinir bişeydir onu duymak) sadece hissediliyormus....

Muse'da da sonydeki gibi bi equaliser var, yani istediğin gibi ayaralarsın. Hatta ekolayzr ayarlarını anlamayanlar için soundpernalization dı yanlış hatırlamıyosam bi teknoloji uretmişler, ekranın uzerinde parmağını gezdirerek en uygun ses ayarını ayarlıyosun ve mp4 bunu kaydediyo, çaldığın her şarkıya uyarlıyo
  • gerçekten güzel bi ozellikmiş bilmiyorum valla kararsız kaldım bide muse hb de süper indirime girmiş 280 miydi neydi havale ile ona bi bak almak istiyorsan şu an hala karar veremedim ama enine boyuna düşünüp alacam bu hafta içinde bende + ekran boyu kaç cm muse de ?
  • HB deki kampanyadan haberim var ama HB den alışveriş yapmamayı tercih ediyorum, şimdi alsam seneye anca elimde olur heralde o derece yavaş gönderi...

Ekran boyutu 3.2", yani 8.1 cm oluyor
  • evet ole bi sorun var bakalım tam karar için seninde almanı bekliyor gibiyim aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben alırsam mediamarktan alıcam orası kesin, çok ucuz bi mağaza bikere laptopu da ordan almıştım... 329 liradan ucuz tek yer dediğin gibi HB ama hiç akıllıca gelmiyo bana orası...

Neyse aldığımda buraya yazılı bi inceleme koyarım hem seni hem de diğer merak edenleri aydınlatır =)

Dinlediğin müzik tarzını sormadım buarada ona gorede bakarım alınca kaliteye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastJoker -- 3 Ekim 2011; 17:07:06 >
  • müziklerim çok değişiyor ya senfonik olan gruplarda var sadece entürümanlarla olanıda var softu da var hardı da var :D ama ağırlık rock klasmanına girer ( yada ben müzik sınıflandırmayı bilmiyorum )
  • bugün elektronik marketleri gezerken hemde mp3 çalar almayı düşündüğüm sıralarda birkaç deneme yaptım kulaklıklarımla sizede tavsiyem mediamarkt yada teknosa gibi yerlerde varsa elinizde bir kulaklık onunla deneyip sesini ve boyutunu ondan sonra karar vermeniz...
    iki mp3 çalarıda dinledim sony nin sesi daha güzel geldi (şans biraz metal parçalar vardı pek sevmem)
    muse nin seside iyi yeterli ama sony daha çok hoşuma gitti. Video izlemek istiyorum diyorsanız muse daha iyi ama biraz büyük olduğu için belki cebinizde biraz fazla yer kaplayabilir dokunmatiği hoş öyle uyduruk bişey değil bence en önemli artısı bellek kartı takılabiliyor olması sony nin boyutları küçük elde pek belli olmuyo ama kart girişi olmaması bir yerden onra keşke olsaydı diyebilirsiniz...
    kulaklıklar için bir yorum yapmayacağım 30 liraya aldığım sony kulaklıklarım bile otobüste veya dışarda hayatla ilgili bağlantımı koparabiliyorsa bunlarınkilerde iyi kötü bişeyler becereblirler....

• ya ben şimdi şu konudayım tarsusta oturuyorum mersinede adanayada 1 - 1.5 saat diye düşünelim sizce hangi media markt a gidim yada hangisinde stok var nasıl kontrol ederim ona gore gidebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

bugün elektronik marketleri gezerken hemde mp3 çalar almayı düşündüğüm sıralarda birkaç deneme yaptım kulaklıklarımla sizede tavsiyem mediamarkt yada teknosa gibi yerlerde varsa elinizde bir kulaklık onunla deneyip sesini ve boyutunu ondan sonra karar vermeniz...
    iki mp3 çalarıda dinledim sony nin sesi daha güzel geldi (şans biraz metal parçalar vardı pek sevmem)
    muse nin seside iyi yeterli ama sony daha çok hoşuma gitti. Video izlemek istiyorum diyorsanız muse daha iyi ama biraz büyük olduğu için belki cebinizde biraz fazla yer kaplayabilir dokunmatiği hoş öyle uyduruk bişey değil bence en önemli artısı bellek kartı takılabiliyor olması sony nin boyutları küçük elde pek belli olmuyo ama kart girişi olmaması bir yerden onra keşke olsaydı diyebilirsiniz...
    kulaklıklar için bir yorum yapmayacağım 30 liraya aldığım sony kulaklıklarım bile otobüste veya dışarda hayatla ilgili bağlantımı koparabiliyorsa bunlarınkilerde iyi kötü bişeyler becereblirler....

İkiside güzel aletler sonuçta, sadece artıları farklı. Muse tam benlik mesela, ben dahili hafızayı hiç doldurmamayı planlıyorum, class 6 16gb bi kart alıcam muziklerim 13 gb falan onları atıcam ve rahat rahat dinlicem. Çünkü dahlili hafıza 8gb ve ben bunun 7gb doldursam cihaz yavaşlicak, sonydede 14-15gb dolunca yavaşlama olucak onun yerine kartımı yuklerim hatta ve hatta video klip falan olursa onlarıda dahili hafızaya atarım bölümlemiş olarak hızlı bi cihazım olur, oh mis :D

Tek sorun Muse telefonumla aynı boyutlarda(tamamen aynı boyut), ekranı aynı tutup tuş kısmından biraz boyutu küçültselermiş daha iyi olabilirmiş aslında... Neyse kuçuk cepli, dar pantolonlara son, yoksa sığamicaz valla

Son kararım kaliteden odun vermeden hem vidyo hem muzik için Philips Muse, ne kadar buyuk olsa da

@Rubai, bence telefon numaranı bul ve ara, ama bazen konuştuğun kişi bilgisiz çıkabiliyo yok diyip kapatabilir ya da orda varsa burdada vardır diyip, aman dikkat

• en iyisi git gor ya sanki istanbuldamı yaşıyorum buradan ora 1 saat taş çatlasa :D

ama bilemediğim bi konu daha oldu dolar 1.9 olmuşken nasıl alınır bi teknolojik alet:D

media markt kuru anlık değiştiriyomu belli bi sabiti var mı yoksa beklerim 1 ay zaten ani düşüş olacak diyolar ama düşsede o fiat düşürmez diyorsanız gidip almalı :D
  • Laptoplarda falan anlık kur alınıyo genel olarak bu tarz marketlerde ama bu üründe fiyat düşermi diyosan bilemicem
  • anladım :D vede bu cmts gidip mersindekine bakacam vede şole bi durum gelişti

hani tahmin edebileceğimiz gibi burada uzun takılanların büyük kısmı şişman bende ole buyuk bir sorunla karsı karsıyayım ve bi kız için zayıflamaya kesin karar verdim acaba direk kulak arkadan dolanan mı alsam spor için cok kullanışlı oldugunu biliyorum sesi o kadar iyi olmasada idare edecez artık koşarken sorun olmaz ses zaten :D bilemedim valla ondan alasım gelmedi değil hani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

oncelikle merhaba

konuya girecek olursak yaklaşık 250 300 lira arası bi mp4 almak istiyorum sony istiyorum ama diğer markalarda olabilir sonuçta.

Ve size şöyle soleyim ben hem müzik dinleyip hem de video film dizi benzerleri izleyecem ama ikisininde kalitesinin bole uc noktalarda olmasına gerek duymuyorum.

bu arada model belirttiğiniz zaman alabileceğim siterlerde yazarsanız cok güzel olur çünkü çok fazla site bilmiyorum vede hangisi güvenilir hangisi güvenilmez emin olamıyor insan.

şimdiden teşekkürler.

merhaba hocam, markası pek duymadım tavsiye edeceğim ürünün fakat kardeşim aldı 8 gb olduğu için baya memnun ses kalitesi falan iyiymiş... müzik konusunda baya iyidir kendisi o beğendiyse bende paylaşim dedim:)

http://www.hizlial.com/elektronik/mp3-mp4-player-ses-kayit-cihazlari/next-meizu-m6-mp4-player-8gb_05.016.4399.0005.htm

• oneri için teşekkürler gidince onuda incelerim next and meizu yu zaten biliyorum arkadaşta vardı ama video için onermiyordu arkadaş :D bilemiyorum gidip bakacaz baya :D
  • hayırlısı olsun hocam.
  • Belki inanmicaksınız ama Sony S755 aldım, aslında ilk muse aldım sonra cebime sığmadı ve menu arayuzu kullanması beye zordu artist aralarındaki geçiş falan, gitti S755yle değiştirdim... Memnunum valla, ama yanında verilen kulaklık çok rahatsız, yeni bi kulaklık önermeniz lazım geliyo bu konuda, lutfen...

Muse'un birçok + sından vazgectim ama hayırlısı artık
  • ses olarak hangisi daha iyi geldi ? ya sony e guvenim herzaman daha fazladır :D bide bişe soleyim şimdi benim kesin kilo vermem lazım bunun içinde kulagın arkadan dolanan w serilerinden alasım geliyor sizce nasıl olur ? vede mediamarkt da var mı w nin yeni serisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.