Şimdi Ara

400 lü CD Çantası cddeposu.com da 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

400 cd kapasiteli deri cd çantası
    400'lik DVD ve CD çantası
    Tutamak Mevcut
    Omuz askısı vardır

400'lik DVD ve CD çantası almak için www.cddeposu.com a bakabilirsiniz.

• http://www.cddeposu.com/product_info.php/cPath/24_47/products_id/186

Böyle direk link verip, siteyi keşfetmek zorunda bırakmasan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENIZCISERKAN -- 28 Ocak 2010; 17:37:34 >
  • çanta hangisi peki alttaki cantayla ustteki canta cok farklı. bunun neresi deri onu da belirtirseniz sevinirim. ustteki gibiyse almaya niyetliyim. fotograf eklerseniz iyi olur.
  • Yakın zaman önce arkadaşıma hızlıal'dan indirimli 400'lü plm çanta aldım.Bu çantada bende var.Kesinlikle plm'yi tavsiye ederim.Fazla fiyat farkıda yok.Ama kalite farkı çok var derim.
  • Ürün üstteki resimdeki gibi.. Çok kaliteli çanta tavsiye ederim.www.cddeposu.com dan bakabilirsin özelliklerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: northface

Ürün üstteki resimdeki gibi.. Çok kaliteli çanta tavsiye ederim.www.cddeposu.com dan bakabilirsin özelliklerine

tavsiye edeceksin tabii kendi ürünün.
  • quote:

Ürün üstteki resimdeki gibi.. Çok kaliteli çanta tavsiye ederim.www.cddeposu.com dan bakabilirsin özelliklerine

Verdiğiniz 2 resim farklı çantalara ait. Bu çantanın neresi deri? Çin ipeğini kelime oyunuyla, deri diyemi kakalıycaksınız??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün deri dir.www.cddeposu.com dan bakabilirsiniz..
  • quote:

ürün deri dir.www.cddeposu.com dan bakabilirsiniz..

hocam niye "bot" gibi cevap veriyosun. Diyorum ki ki resimler farklı ürünlere ait, ne iş?

Birde stoktaki çanta hangisi? İçi açık şekilde resmi olan mı? ve renk siyah mı?
  • ürün üstteki resimdeki gibi iç sayfaları beyaz.Mail adresini verirsen bi ara senin için resmini çekip yollarım sana.
  • çantayı bilmem ama cd fiyatları çok kazık.
  • quote:

ürün üstteki resimdeki gibi iç sayfaları beyaz.Mail adresini verirsen bi ara senin için resmini çekip yollarım sana.

Resim çekip foruma koyarsan, diğer almayı düşünenlerde yararlanabilir. iç-dış 2-3 resim çek lütfen. kolay gelsin
  • Hocam tok satıcısın galiba:) Resim ekliycektin, birkaç resim eklesende almayı düşünenler faydalansa.
  • Öncelikle Maxipaket.com olarak konuda belirtilen sitenin tarafımızla hiçbir ilgisi olmadığını belirtiriz. Sitede kullanılan birçok resim içerik hatta açıklama bizim sitemizden alınmış olup, neredeyse tamamı birebir kopyalanmıştır. Site yetkilisiyle görüşmelerimiz ne yazık ki olumsuz sonuçlanmıştır. Durumu DMS genel merkezine iletmemize rağmen hiçbir yaptırımda bulunulmamış hatta tersine destek olmuşlardır.

Konu ile daha fazla yorum yapmayarak takdiri siz değerli müşterilemize bırakıyoruz.

Saygılarımızla...

www.maxipaket.com
  • 30 TL ye hem de deri . almak isteyen buyursun.
    http://www.cd.com.tr/asp/show_stock.asp?product=12 TAS 187 DD
  • http://urun.gittigidiyor.com/304-lu-Cd-Dvd-Cantasi-Cilgin-Fiyat-VIPCLUB_W0QQidZZ26101093
    Ben bunu almıştım 12.9 dan gg den.Dışı deri,gayet şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

http://urun.gittigidiyor.com/304-lu-Cd-Dvd-Cantasi-Cilgin-Fiyat-VIPCLUB_W0QQidZZ26101093

bu urunu alıp cope attım
    kahverengı krem rengı lacıvert ve turuncu karısımı bır sekılde geldı
    derı degıl barız plastık
    ınanılmaz kalıtesızdı 12.90 a bukadar olur dedık ve attık cope... :(
  • Böyle bot gibi mesajlar yazarak ve ilgisizce link vererek satış yapmayı düşünüyorsanız çok başarılı olacağınızı düşünmüyorum. Direkt link vermenizdeki amaç eğer diğer ürünleri görüp almamız ise ters tepki verdi aklınızda bulunsun. Konuya girmedeki amacım ürünü satın almaktı ama mesajlarınız ve ilgisiz tavrınız yüzüden almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

http://urun.gittigidiyor.com/304-lu-Cd-Dvd-Cantasi-Cilgin-Fiyat-VIPCLUB_W0QQidZZ26101093

bu urunu alıp cope attım
    kahverengı krem rengı lacıvert ve turuncu karısımı bır sekılde geldı
    derı degıl barız plastık
    ınanılmaz kalıtesızdı 12.90 a bukadar olur dedık ve attık cope... :(

Benim de istediğim renk gelmemişti.Diğer deri denenler de bunun gibi suni bişey Yine de işimi gördü.En azından 30-35 vermemiş oldum.O kadar paraya değecek bişey değil bu ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Böyle bot gibi mesajlar yazarak ve ilgisizce link vererek satış yapmayı düşünüyorsanız çok başarılı olacağınızı düşünmüyorum. Direkt link vermenizdeki amaç eğer diğer ürünleri görüp almamız ise ters tepki verdi aklınızda bulunsun. Konuya girmedeki amacım ürünü satın almaktı ama mesajlarınız ve ilgisiz tavrınız yüzüden almıyorum.

aynı yazıyı ben yazacaktım eline klavyene sağlık.. satıcıya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.