Şimdi Ara

MP3 Player Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ben bir mp3 player almayı düşünüyorum. Kısa bir süre önce Philips'in GoGear Spark'ını aldım ancak ses seviyesi beni tatmin etmediğinden değiştirmeyi planlıyorum. Ufak bir araştırma sonrasında Sansa Clip+ almaya niyetlenmiştim ama şarjının çok uzun gitmediği söyleniyor ve bu yüzden tereddüt ediyorum. Fiyatı azami 200 lira civarında olacak, kaliteli ve yüksek ses alabileceğim bir mp3 player arıyorum uzun lafın kısası. Önerebileceğiniz marka/modeller var mıdır?



  • İyi Akşamlar...İmzamdaki ürünlere bakabilirsiniz...Özellikle Cowon D2 ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar...Gerek ses, gerekse batarya olarak tam aradığınız özelliklerde kendiniz de araştırabilirsiniz... İriver T30'da iyi bir seçim olabilir.

    Eğer farklı bişeyler isterseniz, dinlediğiniz müzik türleri ve kulaklığınızıda yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz...
  • İmzanızdaki cihazları inceledim. Mümkün mertebe sıfır cihaz almak istiyorum, onu söyleyebilirim. Cowon D2 istediğim gibi değil. Ben daha küçük, sadece müzik dinleme odaklı bir şey düşünüyorum. Genel olarak her türlü müzik dinliyorum, kulaklığım ise Sony MDR-E828.

    Bu Archos marka mp3 çalarları inceledim ama fiyatları oldukça düşük olduğundan çekindim. Archos nasıl bir markadır, ses kalitesi nasıl, sağlam mı?
  • Sony al kardeşim, model'i özellikleri düşük olsa bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsa2

    İmzanızdaki cihazları inceledim. Mümkün mertebe sıfır cihaz almak istiyorum, onu söyleyebilirim. Cowon D2 istediğim gibi değil. Ben daha küçük, sadece müzik dinleme odaklı bir şey düşünüyorum. Genel olarak her türlü müzik dinliyorum, kulaklığım ise Sony MDR-E828.

    Bu Archos marka mp3 çalarları inceledim ama fiyatları oldukça düşük olduğundan çekindim. Archos nasıl bir markadır, ses kalitesi nasıl, sağlam mı?



    Bendeki d2 zaten sıfır ayarındaydı ama neyse satıldı zaten.

    Archoslardan uzak durmanı tavsiye ederim...2-3 modelini dinledim gerçekten berbat sesleri vardı.

    Eğer illa sıfır olsun dersen uygun fiyata(100-200 tl arası) iriver'lar var.(E30, t5, t6 vs...) Onları tavsiye ederim.

    Sony'lerden A845 yada X1051 dışında model tavsiye etmem. Ama bunların da fiyatı pahalı...

    Benim tavsiyem iriver'a yönelmen...

    @jaanli; Sana bişey demiyorum. Sen anla artık




  • iRiver'ın E30'u çok hoşuma gitti aslında, ama sadece 2 gb'lık olanına rastladım ve onunda fiyatı pek cazip değildi. Sony'nin modellerini de inceledim ama hoşuma gitmedi. Şu an en favori adayım Sansa Clip+
  • Sansa clip+ da iyidir. Ben dinlediğim playerlardan tavsiye ettim. Onu da alırsanız pişman olmazsınız ama batarya ömrü sıkıntı olur bence...

    quote:

    Orijinalden alıntı: hsa2

    iRiver'ın E30'u çok hoşuma gitti aslında, ama sadece 2 gb'lık olanına rastladım ve onunda fiyatı pek cazip değildi. Sony'nin modellerini de inceledim ama hoşuma gitmedi. Şu an en favori adayım Sansa Clip+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.