Bildirim
mp3'lerin bitrate'lerini ayarlama?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
i tunes kur. importing seçeneğinde mp3ü seç bit değerini belirle tamam de. sonra dönüştüreceğin dosyaları itunes dan seç( libraryde bulunmalı) sağ tıklayıp convert selection to mp3 de . dönüştürmesini bekle. işi bitince müziğim\itunes içinden sıcak sıcak mp3lerini al. -
quote:
Orjinalden alıntı: sabata
i tunes kur. importing seçeneğinde mp3ü seç bit değerini belirle tamam de. sonra dönüştüreceğin dosyaları itunes dan seç( libraryde bulunmalı) sağ tıklayıp convert selection to mp3 de . dönüştürmesini bekle. işi bitince müziğim\itunes içinden sıcak sıcak mp3lerini al.
Çok teşekkürler hocam, beni büyük bi dertten kurtardın...
Edit: program 35MB'mış, gitti kota
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 26 Nisan 2006; 0:43:04 > -
bu arada itunes a müzikleri atarken sound check dersen ses değerlerini eşitler. böylece birisinin sesi az çıkarken diğeri bangır bangır etmez. sound check yaptıktan sonra dönüştür daha iyi olur. ayrıca bit değeri düşük bi parçanın bit değerini yükseltme boş yere yer kaplar. -
quote:
bu arada itunes a müzikleri atarken sound check dersen ses değerlerini eşitler. böylece birisinin sesi az çıkarken diğeri bangır bangır etmez. sound check yaptıktan sonra dönüştür daha iyi olur. ayrıca bit değeri düşük bi parçanın bit değerini yükseltme boş yere yer kaplar.
Evet, zaten amacım mp3lerin mp3 player'da az yer kaplaması, o yüzden düşük değeri yükseltmeyeceğim.. Ayrıca ses seviyesini de şu anda mp3gain adlı programla ayarlıyorum, hepsini 99 desibel seviyesinde eşitliyorum, dinledim; en yükses seste en uygun ses düzeyi bu olarak geldi kulağıma, sen ne dersin...
-
valla ben itunes ile ayarlıyorum. kimini düşürüyo kimini yükseltiyo. sanırım içlerinden bi parçayı baz alıp ona göre ayarlıyo. sonuçta bi şarkıdan diğerine geçerken sorun çıkmaması için bi olay bu. -
quote:
valla ben itunes ile ayarlıyorum. kimini düşürüyo kimini yükseltiyo. sanırım içlerinden bi parçayı baz alıp ona göre ayarlıyo. sonuçta bi şarkıdan diğerine geçerken sorun çıkmaması için bi olay bu.
Tamamdır hocam, teşekkürler, saygılar, iyi geceler... -
Yanlız i tunes'un kullandığı codec "lame" değil bu bariz bir şekilde farkediyor.DB poweramp'ı tavsiye ediyorum bende. -
quote:
Orjinalden alıntı: Adoniss
Yanlız i tunes'un kullandığı codec "lame" değil bu bariz bir şekilde farkediyor.DB poweramp'ı tavsiye ediyorum bende.
Hocam ben bu mesajı daha yeni okudum, fakat dün gece bilgisayardaki tüm mp3'leri mp3 gain ile ses şiddetini 99 desibele ayarladım, daha sonra da "lame" codec kullanan programla bitrate değerlerini 128 kbit/s olarak ayarladım...
Korkarım şimdi geri dönüşü olmayan bir hata yaptım; ses kalitesinde bariz bir fark olacak mı merak ediyorum, şu an işyerindeyim eve gittiğimde dinleme şansım olacak umarım çok iğrenç ses gelmez... :( -
Easy CD-DA Extractor ile yapabilirsin hepsini bir arada.
Seçenekler bölümünde istediğin yüzdeyi seçmen yeterli.
İstersen Güncel Yazılım Linklerinden indir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X