Şimdi Ara

Mp3 İçin En İyi Sıkıştırma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar takıldığım mp3 paylaşım sitesinde son çıkan albümler var bazıları için 2-3 kez konu açılmış bende onları tekrar indirip upload etsem boşa zaman kaybı yaşamış olacağım ama bu albümleri daha az boyuta küçültebilecek program arıyorum. İnternet sitelerinde bazı oyunları baya bir küçültüyorlar o program neyse albümleride küçültebilir mi ??

• Ses kalitesini düşürürseniz boyutunu da düşürmüş olacaksınız. MP3 Reduce II adlı bir program buldum. Bu programı biraz kurcalayın. İndirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=mp3-reduce&lid=2397
  • O zaman da insanlar kalitesiz diye indirmez kardeş

Dediğim programın ismi aklıma gelmiyor O işe yararsa çok güzel olur
  • O zaman neden boyut küçültme işlemine ihtiyaç duyuyoruz ki. Düşünün. 1080p bluray film ile dvdrip formatlı bir film bir mi? 1080p 4 GB iken dvdrip 700 MB. Görüntü kalitesine baksanız zaten iyi olmadığını ve Bluray olanın daha kaliteli olduğunu anlarsınız. Aynı şey ses dosyaları için de geçerli. Ses kalitesini düşürmeden boyut düşürülemeyeceğine göre gayet normal. Zaten o insanlar için standart ses kalitesi değeri olarak 192 kbps idealdir. Ona da kalitesiz diyen adam gidip daha iyisini indirir. Bir de Goldwawe adlı programa bir göz atın.

http://www.inndir.com/program.php?id=709

• Yardımların için teşekkürler kardeş. Oyun sitelerine ripleyerek link veriyorlar dosya daha az boyutlu olduğu için diğer linklere göre daha fazla indiriliyor benim de amacım bu
  • Oncelikle kayipli bir kaynaktan tekrar kayipli bir encode yapmak (mp3ten mp3e, mp3ten wma'ya, m4a'dan mp3'e vb.) dogrudan cd'den encode yapmaya kiyasla daha cok kalite kaybina yol actigi icin sevilmez.

Yine de yapacaksan en iyi mp3 encoder'i l.a.m.e 'dir. Bunu da foobar2000 ile kullanabilirsin.
  • Kalite durumu ne olur peki kardeş. Örnek 60 mb bir albüm kaç mb'a iner ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunlarda uharc ve türevleri kullanılıyor.. mp3te olur mu bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Kalite durumu ne olur peki kardeş. Örnek 60 mb bir albüm kaç mb'a iner ??

Kaliteyi istediin kadar dusurerek istedin kadar kucultebilirsin.
    Eger elindeki mp3'ler 192 kbit ise, 128 kbit'e indirerek %33 kucultebilirsin. Yani 40MB olur. Kalite kabul edilebilir kalacaktir. 128'in altina inersen ozellikle kaynagin cd degil de baska bi mp3se kotu olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.