Şimdi Ara

Mp3 Dinlemek için cep telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yıllardır kullandığım nokia 6100`ımı emekliye ayırmaya karar verdim.
    Yeni alacağım telefonumla kaliteli mp3 dinlemek istiyorum. Radyo - fotoğraf - işletim sistemi önemli değil benim için. SE K750 ve W800 forumdan okuduğum kadarıyla ses kalitesi konusun birhayli iddalı. Aralarında ses kalitesi olarak fark varmı merak ediyorum. Ve eğer başka tavsiyeniz olmazsa K750 + 512mb hafıza kartı alabilirim. (W800`den ucuza geliyor)

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Orjinalden alıntı: tayyarb

Arkadaşlar, yıllardır kullandığım nokia 6100`ımı emekliye ayırmaya karar verdim.
    Yeni alacağım telefonumla kaliteli mp3 dinlemek istiyorum. Radyo - fotoğraf - işletim sistemi önemli değil benim için. SE K750 ve W800 forumdan okuduğum kadarıyla ses kalitesi konusun birhayli iddalı. Aralarında ses kalitesi olarak fark varmı merak ediyorum. Ve eğer başka tavsiyeniz olmazsa K750 + 512mb hafıza kartı alabilirim. (W800`den ucuza geliyor)

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

k750de kasa sorunu olabilr bnce w800 al

Teşekkürler, Kulaklığın farklı olduğunu öğrendiğim iyi oldu.
    MP3 kalitesi olarak düşündüğümüzde daha uygun fiyata başka bir model önerebilirmisiniz?
    (dediğim gibi radyo foto vs. çok önemli değil)

SE w550 var.. Stereo çift hoparlör, dışarıya en kaliteli ve en güçlü ses veren telefon şu anda.. Ama bu telefonun bir dezavantajı var ki hafıza 256 mb. sabit, yani artırılamıyor... Fiyat 550-600 YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 13 Mart 2006; 16:36:13 >
    6100`ı emekliye ayırmayıp onun yerine 400-500 ytl arası mp3 çalar alsam (iriver veya sony olabilir) W800`den daha iyi ses alırmıyım??
  • quote:

Arkadaşlar son bi soru;
    6100`ı emekliye ayırmayıp onun yerine 400-500 ytl arası mp3 çalar alsam (iriver veya sony olabilir) W800`den daha iyi ses alırmıyım??

Orası kesin..
  • sadece mp3 dinlemek için alacaksan bence 6630 un müzik paketide işini görebilir. üstelik symbianda var mp3 dinlerken oyun oynayabiliyosun tabi oyuna göre.. w550 den kesinlikle uzak dur. çalışma arkadaşım aldı ses mükemmel data hızı ve menülerin seri oluşuda mükemmel. ancak kamerası 1,3 megapixell olmasına rağmen çektiği fotolar 6630 un yanına dahi yaklaşamaz malesef. bide akranı sanıldığı gibi tft değil tfd. yani 6630 un 65536 renk ekranıyla w550 nin 262144 renkli ekranlarını test ettiğinde fark açıkça ortaya çıkıyor. renkler net değil ekran parlaklığı çok kötü. ikisindede kamera açıp bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. avea bayilerinde sıfır cihaza kart taktırıp inceleme imkanı sunuyolar. istersen git bi bak kendinde gör. ben kullanmadığım yada incelemediğim cihaz hakkında asla yorum yapmam. ha telefonum illede küçük olsun diyosan sana nokia 6230i modelini öneririm. hem satarkende elinde kalmaz. 6630 ve 6230i nin sesleri w550 kadar olmasada idare eder. artık düşün kararını ver. bence en mantıklısı bi adet radyolu mp3 çalar alman. ha radyo önemli değil diyosan minik mp3 çalarlar şu an 50 ytl den başlayan fiyatlarla satılıyor. al bi tane paşa paşa kullan derim. saygılar...

• w800 işini görür
    ///CORT B5\\\
    ///CORT A6\\\
  • Sabredebileceksen ki bu süre belirsiz belki yarın belki yarından da yakın N91 derim ben.Radyo'dan kayıt 4 gb kapasite ve hi-fi ile ipod a rakip olarak gösteriliyor.

PS:"Sabır yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır"

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. iriver mp3 t30 almaya karar verdim. Telefonum (6100 daha uzun zaman beni iader eder, bozulmaya hiç niyeti yok gibi)
    [/quote

güle güle kullan.
    w550i seste iyi ama fotoda kötü denilmiş sen sadece müzik dinlemek istediğin için bence senin için en iyi alternatif yinede w550i ama foruma ben yetişene kadar sen son sözü söylemişsin....
    Bence sen zaten o model mp3 çaları almaya niyetliydin ama yinede şöyle bi kamuoyu araştırması yapayım içimdeki soru işaretlerini bitireyim demişsin...
    Kolay gelsin......
  • dediğim gibi sadece müzik dinlemek için ses harici beş para etmez bi telefona para vermektense mp3 çalar almak daha iyi. sende en iyisini yaptın inan bana. güle güle kullan saygılar..
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • _____________________________
  • valla türkiyede satılan bildiğim cihazlar içinde walkman telefon diyebileceğim tek telefon n91. walkmandan benim anladığım direk 3,5 mm lik aparatın hiçbir aparat olmaksızın telefona takılabilmesidir. bunuda n91 den başkası bildiğim kadarıyla yapamıyor. sadece sesi kaliteli yapmakla walkman telefon tanmı bence biraz yalnış. olurda o aparat bozulursa ne olacak normalde dandik bi kulaklıkla bile geçici olarak sorunu çözebilirsiniz n91 de. ama malesef diğer walkman! telefonlarda aparat gittimi yerine yenisini almak lazım. tabi bu benim görüşüm. her görüşede saygım var benimkinede olması koşuluyla.. saygılar...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.