Şimdi Ara

İnternet Radyoları dinlemek için cihaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şöyle bir cihaz arıyorum. İnternet radyolarını dinleyebileceğimiz bir cihaz. Yani aslında radyo. Ama internet üzerinden girdiğim sitelerdeki radyoları çalabilecek bir radyo. Böyle bir cihaz var mı?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Video_Audio_Phile

Arkadaşlar banada böyle bir cihaz lazım.pioneer vsx 520de de internet radyosu yok malesef
    theraptorx bu cihaz bilgisayara bağlamak zorunda mıyız? bilgisayara bağlamadan çalışıyor mu? türkiye'de bulma ihtimalimiz yok mu?

Orijinalden alıntı: gcanozt

theraptorx bu cihaz bilgisayara bağlamak zorunda mıyız? bilgisayara bağlamadan çalışıyor mu? türkiye'de bulma ihtimalimiz yok mu?

Alıntıları Göster
    Maalesef satılmıyor diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: theraptorx

Maalesef satılmıyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    wifi üzerinden Androidli bir cihazın bağlanması ile dünya radyolarını ulaşsanız ve çıkışı güzel bir ses sitemine verseniz çok mu uçuk bir öneri olur? androidli gayet ucuz cihazlar da piyasada bulunabiliyor artık o sebeple yazayım dedim...

Orijinalden alıntı: eflatoon

wifi üzerinden Androidli bir cihazın bağlanması ile dünya radyolarını ulaşsanız ve çıkışı güzel bir ses sitemine verseniz çok mu uçuk bir öneri olur? androidli gayet ucuz cihazlar da piyasada bulunabiliyor artık o sebeple yazayım dedim...

Alıntıları Göster
    http://www.grundig.de/en/produkte/audio/internet-radios/cosmopolit-3f-web.html

bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. wirelessla da alıyor radyoları. ethernet şart değil.

ayrıca ağdaki bilgisayarlara girerek müzik çalabiliyor. 300 tl verdim ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

http://www.grundig.de/en/produkte/audio/internet-radios/cosmopolit-3f-web.html

bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. wirelessla da alıyor radyoları. ethernet şart değil.

ayrıca ağdaki bilgisayarlara girerek müzik çalabiliyor. 300 tl verdim ben

Alıntıları Göster
    eğer ev sinema sisteminize bağlayacaksanız böyle bir streamer almak en doğru çözüm olur.

Pioneer N30 Network Streamer + internet radio + USB Music Player

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

eğer ev sinema sisteminize bağlayacaksanız böyle bir streamer almak en doğru çözüm olur.

fiyatı ne kadar bu cihazın?

Orijinalden alıntı: Video_Audio_Phile

quote:

fiyatı ne kadar bu cihazın?

Alıntıları Göster
    Türkiye'ye resmi ithalatla geldi mi bilmiyorum ama 850TL civarında olur sanırım

• quote:

Alıntıları Göster
    veya daha iyi birşey için( dac dahil )herşey içinde bu cihazı alabilirsin ben yeni aldım memnunun

http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=952

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-pioneer-n-30-network-oynatici-yetkili-magazasindan-96895832

• quote:

Orijinalden alıntı: sericik

veya daha iyi birşey için( dac dahil )herşey içinde bu cihazı alabilirsin ben yeni aldım memnunun

Hocam fiyatı nedir bunun ?çok güzel birşeye benziyor

Orijinalden alıntı: sykra

quote:

Hocam fiyatı nedir bunun ?çok güzel birşeye benziyor

Alıntıları Göster
    bu tür cihazları kullananlar birde yorum yapsalar fena olmaz yani .denon tu 1500 ae kullanıyorum ama malesef bölgemde radyo sıfır denecek kadar az hic cekim yok . alanlardan yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

bu tür cihazları kullananlar birde yorum yapsalar fena olmaz yani .denon tu 1500 ae kullanıyorum ama malesef bölgemde radyo sıfır denecek kadar az hic cekim yok . alanlardan yorum

Alıntıları Göster
    .

• quote:

Haklısınız madem dikkatiniz çekti açıklamaya çalışayım
    cihaz Türkiye ye yeni geldi ilk sahiplerindenim
    bu network player la kablolu (usb)kablosuz(wifi-bluetooth) bağlanıp bilgisayarınızla iletişim kurarak
    bütün müziklerinizi dinleyebilirsiniz
    ayrıca ios veya android telefonunuzla cihazla wifi bağlantı kurarak cihazın tüm özelliklerini kontrol ederken telefonunuzdaki müzikleri dinlemeniz mümkün
    cihaz iletişim kurduğunda ekranı üzerinde bilgisayardaki bütün müziklerinizi gösteriyor size sadece seçmek kalıyor
    tabi bunları dinlerken cihaz kaliteli dac özelliği sayesinde (Twin Wolfson WM8740 DACs) pc nin ses kartını by pass ederek size
    çok berrak sesler sunuyor 24 bit cd kallitesinde müzikler dinliyorsunuz
    ekranında kayıtların formatı akış hızı kalite verileri yer alıyor
    internet radyo özeliği müthiş dünya radyoları elinizin altında hemde çekim sorunu olmadan cihaz size bütün dünya ülkerini gösteriyor
    ülke seçip kanalları tercih ediyorsunuz olmayan kanalların url adreslerini manual olarak girerek(buna internetde kayıt olarak dinlenebilen hd audio kanallar dahil)
    dünya üzerinde çok iyi ses kalitesinde radyo kanalları mevcut
    cihazın çıkışları alışık olmadığınız kadar size seçenek veriyor
    birde size ufak bir hatırlatma internetinizin kotasız olması gerekiyor malum uzun süreli kaliteli dinlemelerde kotayı sömürüyor
    bu cihazı almadan önce bir usta kullanıcı bu tip cihazların menüsünün çok karışık olabileceğini söylemişti
    bu cihazın kullanımı çok kolay geldi bana öyle bir sorunla karşılaşmadım
    kardeşim hiçmi beğenmediğin birşey olmadı derseniz ekran kalitesi daha iyi olabilirdi diyebilirim
    fiyatına gelince
    pahalı diyebilirim (en azından benim için)
    ben uzun taksitle 2400 tl ye aldım
    fakat şunu söylemek isterim yukarıda pionneer network player ın türkiye satışı 850 tl olmasına imkan yok en az 1600 tl dir
    cihazları karşılaştırırken dac özelliğini dikkate almanızı öneririm
    eğer daha ayrıntılı incelemek isterseniz videolarını youtube dan bulabilirsizin
    suç-u lisan ettiysek affola iyi bayramlar

• quote:

quote:

Haklısınız madem dikkatiniz çekti açıklamaya çalışayım
    cihaz Türkiye ye yeni geldi ilk sahiplerindenim
    bu network player la kablolu (usb)kablosuz(wifi-bluetooth) bağlanıp bilgisayarınızla iletişim kurarak
    bütün müziklerinizi dinleyebilirsiniz
    ayrıca ios veya android telefonunuzla cihazla wifi bağlantı kurarak cihazın tüm özelliklerini kontrol ederken telefonunuzdaki müzikleri dinlemeniz mümkün
    cihaz iletişim kurduğunda ekranı üzerinde bilgisayardaki bütün müziklerinizi gösteriyor size sadece seçmek kalıyor
    tabi bunları dinlerken cihaz kaliteli dac özelliği sayesinde (Twin Wolfson WM8740 DACs) pc nin ses kartını by pass ederek size
    çok berrak sesler sunuyor 24 bit cd kallitesinde müzikler dinliyorsunuz
    ekranında kayıtların formatı akış hızı kalite verileri yer alıyor
    internet radyo özeliği müthiş dünya radyoları elinizin altında hemde çekim sorunu olmadan cihaz size bütün dünya ülkerini gösteriyor
    ülke seçip kanalları tercih ediyorsunuz olmayan kanalların url adreslerini manual olarak girerek(buna internetde kayıt olarak dinlenebilen hd audio kanallar dahil)
    dünya üzerinde çok iyi ses kalitesinde radyo kanalları mevcut
    cihazın çıkışları alışık olmadığınız kadar size seçenek veriyor
    birde size ufak bir hatırlatma internetinizin kotasız olması gerekiyor malum uzun süreli kaliteli dinlemelerde kotayı sömürüyor
    bu cihazı almadan önce bir usta kullanıcı bu tip cihazların menüsünün çok karışık olabileceğini söylemişti
    bu cihazın kullanımı çok kolay geldi bana öyle bir sorunla karşılaşmadım
    kardeşim hiçmi beğenmediğin birşey olmadı derseniz ekran kalitesi daha iyi olabilirdi diyebilirim
    fiyatına gelince
    pahalı diyebilirim (en azından benim için)
    ben uzun taksitle 2400 tl ye aldım
    fakat şunu söylemek isterim yukarıda pionneer network player ın türkiye satışı 850 tl olmasına imkan yok en az 1600 tl dir
    cihazları karşılaştırırken dac özelliğini dikkate almanızı öneririm
    eğer daha ayrıntılı incelemek isterseniz videolarını youtube dan bulabilirsizin
    suç-u lisan ettiysek affola iyi bayramlar

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-pioneer-n-30-network-oynatici-yetkili-magazasindan-96895832

Alıntıları Göster
    Pioneer N30 'un Türkiye Satış fiyatı 850 TL 'dir.
    Ben tahmini olarak fiyat vermiştim.
    Bir hafta içinde stoklara girmiş rakam da tam benim tahmin ettiğim gibi olmuş

Pioneer N30 tam olarak Cambridge Audio'nun karşılığı değil N50 modeli karşılığıdır. Onun fiyatı da zaten 1.000 tl üzerinde.

Eğer DAC olarak kullanılmayacak sadece Internet ve DLNA streaming yapılacaksa fazla fazla iş görür N30.

• quote:

Pioneer N30 tam olarak Cambridge Audio'nun karşılığı değil N50 modeli karşılığıdır. Onun fiyatı da zaten 1.000 tl üzerinde.

Eğer DAC olarak kullanılmayacak sadece Internet ve DLNA streaming yapılacaksa fazla fazla iş görür N30.

Teşekkürler arkadaşım ozaman müjdeler olsun hi-fi meraklılarına
    ben kaçırmayın derim
    ilk defa Türkiye de böyle bir cihaz yutdışı fiyat ortalamasının bile altında satılacak demektir bu

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Audio-Components/Hi-Fi+Audio/N-30

• quote:

quote:

Teşekkürler arkadaşım ozaman müjdeler olsun hi-fi meraklılarına
    ben kaçırmayın derim
    ilk defa Türkiye de böyle bir cihaz yutdışı fiyat ortalamasının bile altında satılacak demektir bu

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Audio-Components/Hi-Fi+Audio/N-30

Alıntıları Göster
    Pioneer n50 üzerinde dac varmı ? dac kalitesi ve işlevsellik açısından cambridge stream magic arasında nasıl bir fark vardır teşekkürler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.