Bildirim
Mozillada Hotmaile Giriş Problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum hocam, Chrome, İnternet Exp ve Mozilla üçünden de giremiyorum. Ancak farklı bir adrese girebiliyorum, sadece benim adresimde bir sıkıntı var. Zenmate kullandığımda da giriş yapabiliyorum. Umarım genel bir problemdir ve çözülür. -
quote:
Orijinalden alıntı: September_
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum hocam, Chrome, İnternet Exp ve Mozilla üçünden de giremiyorum. Ancak farklı bir adrese girebiliyorum, sadece benim adresimde bir sıkıntı var. Zenmate kullandığımda da giriş yapabiliyorum. Umarım genel bir problemdir ve çözülür.
Bir türlü giremedim, illa ki çözümü vardır.
Çerezleri de sildim, etkin oturumları da sildim herşeyi sildim yok yine aynı. -
Chromium deneyin.
Chromium.org -
Şuan sıkıntı yok, reklam engelleyici ayarlarına bakın ondan olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Chromium deneyin.
Chromium.org
Hocam chromedan kaçtım geldim hatalar vermeye donmaya başladı
Daha önce yapmıyordu 2 gündür yapıyor mozilladada bu problem. -
Hocam ben şöyle bir çözüm buldum. DNS ayarlarını Google DNS yaparsan sıkıntı ortadan kalkıyor.
Google DNS: (8.8.8.8 / 8.8.4.4) -
quote:
Orijinalden alıntı: September_
Hocam ben şöyle bir çözüm buldum. DNS ayarlarını Google DNS yaparsan sıkıntı ortadan kalkıyor.
Google DNS: (8.8.8.8 / 8.8.4.4)
Yandex DNS kullanıyorum hocam da sadece mozillada oluyor bu problem.
Operada sorunsuz giriyor çünkü. -
Anladım hocam farklı bir sıkıntı var demek ki. Umarım bulabilirsiniz çaresini.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X