Bildirim
<<< mozilla mi firefox mu versiyon nedir?<<<
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
firefoxun şu an en son olarak 1.04 versiyonu var bu bir internet tarayıcısıdır aynı internet explorer gibi -
iyide ben mozilla internet tarayici browser olarak kullaniyorum ve versiyonu da 1.7.5 ve turkce -
-
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
kullandıgım version..
senin 1,7,5 dedigin 1,0,2 versionu en SON 1,0,5 versionu çıktı..
mozilla firefox denir..millet firefoxu tercih eder..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 13 Temmuz 2005, 20:05:24 > -
iyide anlamış değilim ben 1.7.5 versiyon mozilla kullaniyorum ve sadece browser özelegini yukledim yoksa bir suru eklentisi vardi...
ama halaa benim versiyonun olayını anlamis degilim..benim ki sizin versiyonlardan üstünde gozukuyor
quote:
RccP arkadasim diyorsun ki senin 1,7,5 dedigin 1,0,2 versionu en SON 1,0,5 versionu çıktı..
iyide benimki 1.0.2 ise neden 1.7.5 yaziyor..
kafam karisti şimdi iyi bir ac,klama lütfen ve versiyonlar arasinda ne gibi farklar var..
hiz islevsellik falan filan biraz anlatin ama en basta sordugum soruyu unutmayın versiyon olayii -
up -
bendede 1.78 rv yazıyor..rv nin ne anlama geldigini bilmiyotrum..
1.75 dedigin wersionun degil.. -
son surum linkini verirmisiniz lutfen o zmaan. -
download a mozilla yaz bulursn.. -
taaa eski netscape'den beri explorerdan başka browser kullanmadım. bu mozillanın ne gibi özellikleri var? yani nedir üstünlüğü bi kaç örnek verirmisiniz.. -
quote:
Orjinalden alıntı: who
taaa eski netscape'den beri explorerdan başka browser kullanmadım. bu mozillanın ne gibi özellikleri var? yani nedir üstünlüğü bi kaç örnek verirmisiniz..
Dostum Kur Bak Zaten Kucuk bir yazılım Diye bilirim Birkac mbyt
Yukarda Klinkleri verilmiş
Benim Hosuma giden Download Yoneticisi Güzel
Bir pencerede Birkac Sayfa Acabiliyorsun
Gecmişi temizlemek Daha Kolay
vs vs.... -
quote:
Orjinalden alıntı: TuSuB@sA
quote:
Orjinalden alıntı: who
taaa eski netscape'den beri explorerdan başka browser kullanmadım. bu mozillanın ne gibi özellikleri var? yani nedir üstünlüğü bi kaç örnek verirmisiniz..
Dostum Kur Bak Zaten Kucuk bir yazılım Diye bilirim Birkac mbyt
Yukarda Klinkleri verilmiş
Benim Hosuma giden Download Yoneticisi Güzel
Bir pencerede Birkac Sayfa Acabiliyorsun
Gecmişi temizlemek Daha Kolay
vs vs....
iyide ben turkce son surumunu istiyorumhttp://www.mozilla.org/products/firefox/ bu adresdeki en son surum mu turkce olan. Firefox 1.0.4 for Windows, Turkish (4.7MB) <<<<yazan
1.0.4 turkce son surum mu oluyor..
bu arada arkadasma katiliyorum download yoneticisi mukemmel bir sey yaw herhalukarda yok sag tikla derdi yok tek olayda hepsi karsina cikiyor bunun disinda tek sayfada bir suru walla saymadim bir deneyeyim dedim de 20den fazla rahat site acabiliyorsun... sik kullanilanlar olayıda super...
bir eksi olayını gordum simdilik oda adres çubugunda mouse tekerlegi ile asagi kaydiramiyorum..
-
ula bak çekiyorum mozillayı hele bi dandik çıksın hele bi hata versin o zaman yandınız eheh
deişiklik: şimdii daha 5 dakka olmadı kullanalı ama şu plugin finder falan çok güzel iki saat plugin arayıp indirmek zorunda kalmıyosun ama hint olayı biraz can sıkıyo :) yani hani mesajın üstüne gelince ufak bi pencerede mesajın içeriğinden az bişi gösteriyo ya o çıktıktan hemen sonra sayfaya girmek için tıkladığımda o hala orda asılı kalıyo taaki üstüne tekrar gelene kadar.. hızıma yetişemiyomudur nedir heheh neyse tavsiyeniz için teşekkürler explorerın pabucunu attım dama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who -- 14 Temmuz 2005, 20:42:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
HOLYWARS benim verdiğim linkteki TÜRKÇEnin son sürümü asıl son surum ingilizce oda onun hemen altında. herkes şuan turkçesi mevcut olanı kullanıyor turkiyede. son versyonun turkçesi daha çıkmadı.
selenim ellerine saglik/>
/>
/>
/>
/>
/>
-
Mozilla 1.7.5 sürümü içerisinde hem tarayıcı hem e-posta istemcisi bulundurur ve Mozilla Firefox tan biraz daha yavaştır. Mozilla Firefox Mozilladan daha sonra çıkmıştır. Bundaki amaç yalnızca tarayıcı hizmeti sunarak hızı arttırmak ve sadelik kazandırmaktır. Ayrıca Mozilla açık kaynak kodludur ve gönüllü kişiler tarafından geliştirilmektedir. Herhangi bir ticari amacı da yoktur. Hemen hemen çıktığı günden beri kullanmaktayım ve tam bir program karşılaştırma manyağı olduğum için İE, Mozilla Firefox, Netscape Browser, Opera, Avant Browser programlarının hepsini karşılaştırdım. Mozilla Firefox hepsinden daha hızlı, güvenli, hoş görünümlü. Herkese tavsiye ederim. -
firefox a yeni ba$layanlar firetune for firefoxu deneyin..download da aratırsanız bulursunuz..çalı$tırın ve mozillanın hızını görün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X