Arkadşlar ie tamamn silmek istiyorum nası yapcam msnden maillere bak dediğimde ie açılıo gene herşeyde mozilla açılsın istiyorum??
Tamamen kaldırmanızı tavsiye etmem, iexplore.exe Windows'un bir parçası gibi çalışıyor, çoğu alanda problem yaşayabilirsiniz. Ben nasıl olsa Opera kullanıyorum diye silmiştim, şu anda acısını çekiyorum. Hala birçok sitede IE istiyor.
bence silme kalsın ben şuanda mozillada cevap yazamıyorum forumda mecburen ie ye geçtim
Masaüstünden İe kısayolunu sil
varsayılan tarayıcını mozilla yap, ama yinede msn maillerine bak dediğinde IE açılır.
quote:
Orjinalden alıntı: İxİr*
Tamamen kaldırmanızı tavsiye etmem, iexplore.exe Windows'un bir parçası gibi çalışıyor, çoğu alanda problem yaşayabilirsiniz. Ben nasıl olsa Opera kullanıyorum diye silmiştim, şu anda acısını çekiyorum. Hala birçok sitede IE istiyor.
dostum mozillanin IE TAB eklentisi var tek tikla mozillamiz IE gibi calisiyor, yani soruyu soran arkadas mantikli sormus, IE ye grk yok aslinda, altta bir cvp var dogru, varsayilan tarayici olarak mozillayi yap silmeye grk yok yani...