Şimdi Ara

Mozilla Firefox Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sorum olacak eğer cevabı varsa çok memnun olacağım
    Benim asp sitem var internet explorerda açtığımda sayfa güzel görünüyor ama mozilla firefoxta açtığımda site çok bozuk görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim...
    Sitemwww.gencfrm.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireinwater -- 26 Mart 2007; 1:49:54 >

• Aynı sorun bende var...Çözümünü bilmemekle birlikle tarayıcı ların kodları yorum farkından kaynaklanıyor olabilir...Çözüm verebilecek arkadaşlar bir zahmet....
  • Sorun asp'den değil de CSS'ten kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.

Yazdığın kodu w3c (World Wide Web Consortium) standartlarına uygun yazdığın takdirde Firefox düzgün görüntüleyecektir. Bu arada hem Firefox, hem IE görsellik adına standartlara uymayan birçok koda uyum sağlarlar, özellikle IE bu konuda hiçbir standart tanımamakta ve tekelci politikasıyla kendi yöntemlerini standart olarak dayatmaktadır. Ama firefox kullanıcı sayısının artmasıyla birlikte web geliştiricilerinin de yavaştan yavaştan tekrar standartlara uygun kod yazmalarının önemini anlamaları gerekiyor...

[Konudan bağımsız not: Siteni pek beğenmedim kardeş, kusura bakma, kandırıkçı linkler var]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 26 Mart 2007; 23:29:03 >
  • iframe ve frame den kaynaklanabildiğini duymuştum
  • O Sorun Tarayıcıların HTML Kodlarının Farklı Yorumlanmasından Kaynaklanıyo. Benimde Çok Başıma Belaa Olmuştu Nedense CSS yi Düzgün Okumuyo...

Peki
    un.real Kardeş biz bu kodların w3c standartlarına uyup uymadığını nerden anlyacağız Yani Bu Standartlara Uyan Kodları Yayınlayan Bir Site Var mı ??
  • Elbette.http://validator.w3.org/ sitesinden bir web sayfasının w3c standartlarına uygun olup olmadığını kontrol ettirebilirsiniz. Ayrıcahttp://www.w3schools.com/tags/default.asp sayfasından da HTML etiketlerinin kullanımı ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.
  • Paylaşımın İçin Saol Kardeş :) Bende Kara Kara Düşünüyodum. Bu Sayfayı Nasıl Firefox'a Uyumlu Yazacam Diye :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    firefox hatası !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.