Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.945
Cevap
54
Favori
325.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    hocam bende seçili olmamasına rağmen arada çıkıyor, bir hata var sanırım.
  • Yıllardır severek kullanmakta olduğum comodo dragon tarayıcıyı bırakıp firefox'a geçiş yaptım. Gerçekten mozilla 10 numara olmuş, yapanların eline sağlık
  • Facete türkçe karakterleri yazmıyor (ğ-ç-ş gibi), chromeda böyle bir sorun yok. Bunuda bugün farkettim FF v58.0.2. Bunu nasıl düzeltebilirim.
  • Site görünümünün hep belli bir oranda olmasını istiyorum, mesela %130 gibi, diger tarayıcımda böyle kullanıyordum, firefox un ayar kısmında böyle bir ayar göremedim... Yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Merhaba, bişey sormak istiyorum.
    64 bit işletim sistemi kullanmama rağmen , firefox anasayfasında indirme yaparsam 32bit firefox kuruluyor.
    64 bit kurmak için verdiğiniz linkleri kullanmak zorunda kaldım.
    Acaba neden öncelik olarak 32bit versiyonu kuruluyor , o 64 bite göre daha mı stabil ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chrome ile atıyorum 5 sekme açıyorum %15 işlemci tüketimi oluyorsa, aynı sekmeleri Quantum 58.0.1 ile açıyorum ve tüketim %75-80 civarı oluyor. Nedeni ne olabilir sizce?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Sayfa yüklenmeye devam ediyorsa olabilir.

    Bir süre Chrome yerine Firefox kullanırsanız iyi ve kötü yönlerini daha iyi anlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 11 Mart 2018; 19:43:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Chrome ile atıyorum 5 sekme açıyorum %15 işlemci tüketimi oluyorsa, aynı sekmeleri Quantum 58.0.1 ile açıyorum ve tüketim %75-80 civarı oluyor. Nedeni ne olabilir sizce?

    Merhabalar, öncelikle versiyonu kontrol edip güncellemenizi öneririm. Sonra kullandığınız pcde ram miktarınız 8GB ve üzeri ise firefox Seçenekler kısmından Performans bölümünde, Önerilen Performans Ayarları kullan işaretini kaldırın, sonra altında İçerik İşleme Sınırı çıkıcak. Burda şimdi 4GB ram için İçerik sınırı 4 ile ayarlıdır. Sizde ram durumu 8GBden fazlaysa pcnizde orası 4'ten yukarı ayarlayabilirisiz. Eğer Ram durumunuz 4 GB falan ise orasını 3 seçip bırakın. Sonra farkı böyle bir deneyin derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • máwci kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi yer imlerinin adını silerekte yapabilirsiniz ve böylelikle sadece simge olarak görünür.
  • Imagus ---> Fareyi resimlerin veya fotoğrafların üzerine getirdiğiniz zaman Popup şeklinde/Katman olarak büyüterek gösteriyor. Oldukça memnunum ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Tavsiye ederim.

    Poper Blocker: Popup blocker for FireFox ---> Popup ları engelleyen eklenti. Siteye göre Popuplar aktif veya pasif bırakılabiliyor.

    Search by Image - Reverse Image Search ---> Google Görsellerde bir resim veya fotoğraf bulduğumuz zaman, o görselin farklı çözünürlükteki sürümlerini bulabiliyorduk fakat bazılarınızın bildiği gibi Google geçtiğimiz haftalarda bu özelliği Getty Images ile yaşanan tatsız bir anlaşmazlıktan sonra kısmen kaldırdı işte tam burada bu eklenti yaramıza merhem oluyor!

    Tab2QR ---> Bu eklenti görüntülemekte olduğunuz web sayfasını QR Kod haline çeviriyor ve siz telefonunuzdan herhangi bir QR Kod okuyucuyla bu sayfayı direkt olarak mobil cihazınızda görüntüleyebiliyorsunuz. Tavsiye ederim çoğu zamanlar hayatı kolaylaştırıyor. Aynı sayfayı mobilde bulmaya çalışmaktan ve Google da dakikalarca sayfa aramaktan kurtarıyor.

    Swift Selection Search ---> En sevdiğim eklentilerden :) Herhangi bir sayfada seçtiğiniz kelimeyi Google, Youtube, Imdb, Vikipedi gibi sitelerde aramanıza olanak sağlıyor. En güzel yanlarından biri de özelleştirilebiliyor olması. En sık arama yapığınız siteleri de ekleyebilirsiniz. Örneğin N11, Gittigidiyor, HB, Sahibinden, Ekşi Sözlük, Aliexpress, Gearbest, Amazon, Ebay ve daha niceleri... Tek yapmanız gereken hedef sitedeki arama url sinin şablonunu eklentiye kaydetmek :)

    Dictionary (Google™ Translate) Anywhere ---> Bildiğimiz Google Çeviri fakat sayfadaki seçtiğiniz kelimenin çevirisini üst katman olarak/Popup şeklinde gösteriyor ve arayüzü oldukça iyi, çerçeve gölgelendirilmesi gayet güzel. Tavsiye ederim.


  • İnternet download mamager eklemtisi çalışmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahferer kullanıcısına yanıt
    İDM güncel mi
  • FlashGot eklentisi Quantum ile halen uyumsuz, alternatifi var mı?

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashgot/
  • Ejihov E kullanıcısına yanıt
    Herkesin alışkanlıkları farklı. Ancak Quantum güncellemesinden sonra dikkatimi çeken; bazı kullanıcıların RAM kullanımını fazla buldukları oldu. Bir de bazı eklentilerin Firefox Quantum ile uyumlu olmadığı idi. Mozilla Firefox'un 59. sürümünde ise gözle görülür bir hız artışı olduğu söyleniyor.
  • 49.0.2 kullanıyorum. güncellemeleri kapatmama rağmen güncellemeye başlıyor. tamamen kapatmanın bir yolu var mı?
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.