Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.987
Cevap
52
Favori
327.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi ben ilk olarak video indirmek icin mozilla firefox indirdim eklenti olarak download helper ekledim ama sorularim sunlar .

1) virus felan varmi ( orjinal siteden indirdim )

2) dizi sitelerinde indirmeden izleyemiyorum .

3) dizi sitelerindeki partlari gostermiyor dolayisiyla sadece part 1 de kaliyorum .

Yardim ederseniz sevinirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sayfada tek tıkla çeviri yapan bir uygulama hala bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 10 Nisan 2013; 15:06:58 >
  • Firefox güncellendi 20.0.1
  • gercekten bu tarayıcıyı çok seviyorum gelmiş gecmiş gelecek en iyi tarayıcı firefox

düz kullanıcılar için digerleri

işi bilenlerlerin tercihi firefox o kadar güzel eklentileri varki eklentileri yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Firefox güncellendi 20.0.1

yükledinizmi? 20.0.1 sürümünü ben geçen gün 20 indirmiştim bugün 20.0.1 çıkmış az önce yükledim nasıl 19.0.2 sürümüne göre download manager ini gizlemişler sayfanın kenarında tüm indirmeleri göster diyince indirme yöneticisini çıkarıyor ayrı pencerede sürümü kullananlar memnunlarmı ayrıca konu açmıyayım dedim
  • Herhangi bir sıkıntı yok, ben gayet memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Herhangi bir sıkıntı yok, ben gayet memnunum..

önceden tarayıcıyı kapatınca download devam ederdi şimdi kapatırsan download duraklıyor pause tekrar açıncada kaldığı yerde devam etmek istiyor ama çoğu siteden o şekilde indiremez 19.02 sürümüne geri yükledim
  • versiyon 2001 oldu
    12 yıl geriden mi geliyoruz acaba? :D
  • Turbobit den download yapmak isteyenler için

Greasemonkey-Turbobit Helper script ile premium download yapabiliyorsunuz.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/
  • Peki normal modda gezinti yaparken 1'den fazla sekme açıksa o sırada firefoxu kapatırken "çok sayıda sekmeyi kapatmak istiyor musunuz" diye soruyor.

Benim istediğim normal modda bunu sorsun ama gizli modda çarpıya bastığım anda sorgusuz sualsiz kapatsın. about:config'de bunun ayarı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Herhangi bir sıkıntı yok, ben gayet memnunum..

önceden tarayıcıyı kapatınca download devam ederdi şimdi kapatırsan download duraklıyor pause tekrar açıncada kaldığı yerde devam etmek istiyor ama çoğu siteden o şekilde indiremez 19.02 sürümüne geri yükledim

browser.download.useToolkitUI = true yaparsanız eski stil download ekranına dönersiniz. 19 a dönmenize gerek yoktu.
  • Arkadaşlar Chrome'da yazı yazarken yanlış yazdığımızda kelimenin altında kırmızı çizgi çıkarıyor, uyarıyor. Bu özellik Firefox'ta var mı? varsa nasıl aktif edebilirim? yada bi' eklenti vs. var mıdır?

Aklıma takılan bir şey daha vardı ama onu unuttum. Neyse bu sorumun cevabı daha önemli, malum Türkçe'yi düzgün kullanmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 5 Mayıs 2013; 17:24:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Peki normal modda gezinti yaparken 1'den fazla sekme açıksa o sırada firefoxu kapatırken "çok sayıda sekmeyi kapatmak istiyor musunuz" diye soruyor.

Benim istediğim normal modda bunu sorsun ama gizli modda çarpıya bastığım anda sorgusuz sualsiz kapatsın. about:config'de bunun ayarı var mıdır?

Tam olarak bu dedğin zaten var, hiç bir ayara gerek duymuyor.

Normal pencere + tablar açıkken soruyor, özel pencere +tablar açıkken şak diye kapatıyor bişey sormadan.

browser.showQuitWarning = true
    browser.tabs.warnOnClose = true
    browser.tabs.warnOnCloseOtherTabs = true

Bendeki ayarlar böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Arkadaşlar Chrome'da yazı yazarken yanlış yazdığımızda kelimenin altında kırmızı çizgi çıkarıyor, uyarıyor. Bu özellik Firefox'ta var mı? varsa nasıl aktif edebilirim? yada bi' eklenti vs. var mıdır?

Aklıma takılan bir şey daha vardı ama onu unuttum. Neyse bu sorumun cevabı daha önemli, malum Türkçe'yi düzgün kullanmak gerekir.

Seçenekler/gelişmiş/genel

yazarken yazım denetimini gerçekleştir.

Bazen çalışmıyor sanırım.Bunu da ekleyin.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/turkce-yazim-denetimi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 5 Mayıs 2013; 17:32:59 >
  • Bu seçenek aktif zaten, hiç bir zaman çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Bu seçenek aktif zaten, hiç bir zaman çalışmadı.

Hocam yazım denetim paketini eklemeden nerden bilsin adam neyin doğru yazıldığını. Verdiğim paketi yüklemeniz gerekiyor.
  • Tamamdır, linki sonradan eklediğin için mesaj attıktan sonra da görmemişim, şimdi hallettim. Birde bu görev çubuğundaki ikonları nasıl tek yapabilirim her yeni sekme açtığımda ikon ekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Tam olarak bu dedğin zaten var, hiç bir ayara gerek duymuyor.

Normal pencere + tablar açıkken soruyor, özel pencere +tablar açıkken şak diye kapatıyor bişey sormadan.

browser.showQuitWarning = true
    browser.tabs.warnOnClose = true
    browser.tabs.warnOnCloseOtherTabs = true

Bendeki ayarlar böyle.

Yok yaw. Bende çıkarken soruyor. Hatta şu browser.showQuitWarning false idi true yaptım, gizli modda çıkarken kaydet ve çık, çık ve iptal ekranını sordu. Ben de inadına kaydet ve çık dedim, bi daha gizli sekme açtım tabi bi şi çıkmadı.

Bende ne hata var peki?
  • güncellemelerden ses seda yok iyi alışmıştık
  • 21.0 YAYINLANDI ...
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.