Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.987
Cevap
52
Favori
327.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mozilla son sürüm sürekli çöküyor acaba neden?
    şimdi tekrar 18.1 e döndüm.
  • Mozilla, gizlilik konusunda en güvenilen internet şirketi seçildi

Her yıl 28 Ocak’ta kutlanan Veri Gizliliği Günü, bu yıl Mozilla için özel bir anlama sahip. Ponemon Institute tarafından yapılan ve sonuçları dün açıklanan araştırmaya göre Mozilla, 2012’de gizlilik konusunda en güvenilir internet şirketi seçildi!

Dün açıklanan sonuçlara göre, araştırma kapsamında ABD’de 100.000’in üzerinde tüketiciye anket uygulandı ve Mozilla, “internet ve sosyal medya” sektöründe ilk sırada yer almayı başardı. Ayrıca, tüm şirketler arasında da ilk 20’ye girdik.

Şüphesiz ki bu sonuç, son on yıldır Mozilla projesine katkı sağlayan herkesin imzasını attığı kullanıcı merkezli felsefemizin ürünü. Mühendisler, arayüz tasarımcıları, güvenlik takımı, topluluk yöneticileri, sistem yöneticileri ve gizlilik takımımızın yıllar boyunca aldığı ufak kararlar birikerek; bu araştırmada da ortaya konan kullanıcı güven duygusunu meydana getirdiler. Gizliliği nihai bir hedef olarak görmediğimiz için böylesi bir sonucu merakla beklemiyorduk ama günümüzdeki gizlilik ve güvenlik konusundaki karmaşayı ve detayları dikkate alınca Mozilla’ya bu konuda güven duyduğunuzu bir kez daha öğrenmek için bizim için çok sevindirici oldu.

Bu sonuçların bir anlamı daha var: Sektör olarak yapmamız gereken çok fazla iş var. Kullanıcıların, çevrimiçi hizmet ve uygulama sağlayıcıları ekosistemine büyük ölçüde güvenmemesi üzücü. Arzumuz, internet ve sosyal medya hizmetleri ve uygulamaları geliştiren bizlerin, kullanıcıların elindeki gücü artıracak ve onları koruyacak şekilde güven hissini artırabileceğimiz bir ortam yaratmak. Hepimiz; kullanım kolaylığını, saydamlığı ve kullanıcı tercihini bir araya getiren çevrimiçi ürünlerden oluşan, daha güvenilir bir ortam yaratmak için çaba göstermeye devam etmeliyiz.

Mozilla’nın gizlilikle ilgili süregelen çalışmaları hakkında daha fazla bilgi almak için Mozilla Privacy Blog’u okuyabilirsiniz. Ayrıca, Bugzilla’daki açık gizlilik etkinliklerine yorum yazarak veya Gizlilik Takımı’nın ve Gizlilik Ürün Yol Haritası’nın wiki sayfalarını inceleyerek sizi sürece dâhil olmaya da davet ediyoruz.

Alıntı:http://www.mozilla.org.tr/2013/01/mozilla-gizlilik-konusunda-en-guvenilen-internet-sirketi-secildi/
  • Arkadaşlar bu senkronizasyonu nasıl FF nin.

Ben genelde yer imleri, ABP içeriği ve prefs.js nin yedeğini alıyor format veya benzeri durumlarda kullanıyordum.

Sync var ama ben kullanmıyordum, tam olarak herşeyiyle sağlam bi şekilde senkronizasyon yaptığından emin olabilirmiyiz, güvenelimmi? Sonra açıkta kalmayalım, keşke yedekleri alsaydık demeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Arkadaşlar bu senkronizasyonu nasıl FF nin.

Ben genelde yer imleri, ABP içeriği ve prefs.js nin yedeğini alıyor format veya benzeri durumlarda kullanıyordum.

Sync var ama ben kullanmıyordum, tam olarak herşeyiyle sağlam bi şekilde senkronizasyon yaptığından emin olabilirmiyiz, güvenelimmi? Sonra açıkta kalmayalım, keşke yedekleri alsaydık demeyelim.

ben kullanıyorum oldukça memnunum. yer imlerini-şifreleri-hatta geçmişi bile kayıt ediyor.

sana md5 gibi bir kod veriyor sen kullanıcı adın-şifren ve bu kodu biliyorsan mozilla indirdiğin her yerde sync ile ulaşabiliyorsun. son derece güvenilir ve herhangi bir sıkıntısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

ben kullanıyorum oldukça memnunum. yer imlerini-şifreleri-hatta geçmişi bile kayıt ediyor.

sana md5 gibi bir kod veriyor sen kullanıcı adın-şifren ve bu kodu biliyorsan mozilla indirdiğin her yerde sync ile ulaşabiliyorsun. son derece güvenilir ve herhangi bir sıkıntısı yok

AB Blk Plsın içersine forumdaki veya diğer sitelerdeki kendi eklediklerimiz reklamlarıde senkronizasyona ekliyormu. Tam anlamıyla yapmalıki kendi kullandıklarımdan vazgeçeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

AB Blk Plsın içersine forumdaki veya diğer sitelerdeki kendi eklediklerimiz reklamlarıde senkronizasyona ekliyormu. Tam anlamıyla yapmalıki kendi kullandıklarımdan vazgeçeyim.

eklentileri yedekliyor fakat ad bloc k plıs içerisinde veya stylish içerindeki komutları vs yedeklemiyor
  • Vakıfbank internet şubesini açmıyor, sizde durum nasıl.

Yok açmıyor denemediğim yol kalmadı. İe 10, Chrome, FF içinde ietabda açıyor ama FF kendisi hiç tepki vermiyor.

Geçmişide sildim açılır pencere engelleyici ayarlarında zaten ekli izin ver diye, ben anlayamadım bu işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 6 Mart 2013; 11:54:55 >
  • quote:

Vakıfbank internet şubesini açmıyor, sizde durum nasıl.

Yok açmıyor denemediğim yol kalmadı. İe 10, Chrome, FF içinde ietabda açıyor ama FF kendisi hiç tepki vermiyor.

Geçmişide sildim açılır pencere engelleyici ayarlarında zaten ekli izin ver diye, ben anlayamadım bu işten.

FF, Chrome, Opera da açılmıyor bende, yazdığınız gibi tepki bile vermiyor. İe9 ve Maxthon da açabildim sadece. Sanırım ff uyumlu bir site değil.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 6 Mart 2013; 13:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Vakıfbank internet şubesini açmıyor, sizde durum nasıl.

FF, Chrome, Opera da açılmıyor bende, yazdığınız gibi tepki bile vermiyor. İe9 ve Maxthon da açabildim sadece. Sanırım ff uyumlu bir site değil.

Uyumlulukla alakası yok ABP devre dışı bıraktığınızda açılıyor yeni farkettim, ama içeriğindeki hangi ayardan onu çözmeye uğraşıyorum. Önceden bu sorun yoktu yeni oldu, sanırım reklam başlıklarındaki güncelleme sonrasında oluştu.

Edit:
    Google Marketing Platform
    Analytics Tools & Solutions for Your Business - Google Analytics
    http://www.google-analytics.com
    süzgeç kuralında çentiğini kaldırınca düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 6 Mart 2013; 14:02:36 >
  • quote:

Uyumlulukla alakası yok ABP devre dışı bıraktığınızda açılıyor yeni farkettim, ama içeriğindeki hangi ayardan onu çözmeye uğraşıyorum. Önceden bu sorun yoktu yeni oldu, sanırım reklam başlıklarındaki güncelleme sonrasında oluştu.

Edit:http://www.google-analytics.com süzgeç kuralında çentiğini kaldırınca düzeliyor.

Ben vakıfbank internet sitesini ABP devre dışı bıraksamda açamıyorum. Hem WinXP li hem de Win7 li sistemde denedim. Siz nasıl açabildiniz merak ettim. Chrome ve Opera da da açılmıyor.
    Ben sadece ie de ve maxthon da açabildim, diğerlerinde açılmıyor. Ben hala sitenin ie dışındaki tarayıcılarla uyumlu olmadığını düşünüyorum. Önceden sorun olmaması bugünlerde sorun olmadığını göstermez, güncelleme yapmış ve önceki uyumu bozmuş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 7 Mart 2013; 1:30:37 >
  • quote:

Ben vakıfbank internet sitesini ABP devre dışı bıraksamda açamıyorum. Hem WinXP li hem de Win7 li sistemde denedim. Siz nasıl açabildiniz merak ettim. Chrome ve Opera da da açılmıyor.
    Ben sadece ie de ve maxthon da açabildim, diğerlerinde açılmıyor. Ben hala sitenin ie dışındaki tarayıcılarla uyumlu olmadığını düşünüyorum. Önceden sorun olmaması bugünlerde sorun olmadığını göstermez, güncelleme yapmış ve önceki uyumu bozmuş olabilirler.

Bencede birçok banka sitesinin internet bankacılığı ie dışında uyumlu değil açsa bile bi yerinde sıkıntıyla karşılaşılabiliyor.

Bende wakıfbank sayfası açılıyor ama internet bankacılığı linkine tıklayınca hiç tepki vermiyordu, uğraşlarım sonucunda yukarda yazdığım reklam engelleyicisinden kaynaklandığını farkettin onu iptal edince çalışıyor. Belki sizde farklı bi eklentiden açmıyorda olabilir.

Şimdide FF giriş sayfasından google araması yapmıyor, hiç tepki vermiyor
  • quote:

............... Belki sizde farklı bi eklentiden açmıyorda olabilir.

Yukarıdaki yazıyı okuyunca biraz daha baktım. Evet ABP da engelliyor ama bende ondan önce engelleyen bir eklenti daha varmış. DoNotTrackMe eklentisi. Bunu ve ABP ı etkisizleştirince açılmaya başladı int. şubesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: Hamtaro !

Arkadaşlar Firefox'un daha hızlı açılması için Firefox Preloader kullanın.

İşe yaradı sanırım , teşekkürler

güzel konu olmuş bilgilenmiş olduk sayenizde
  • Firefox 19.0.2 yayınlandı..

http://www.mozilla.org/tr/firefox/fx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 8 Mart 2013; 10:41:24 >
  • Bu mozilla başlangıç sayfasındaki arama ne işe yarıyor, googlede arama yapması gerekmiyormu, aramıyor hiç tepki vermiyorda.

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 8 Mart 2013; 13:06:06 >
  • 19.0.1 gelmeden .... 19.0.2 geldi ben mi kaçırdım
  • quote:

Bu mozilla başlangıç sayfasındaki arama ne işe yarıyor, googlede arama yapması gerekmiyormu, aramıyor hiç tepki vermiyorda.

Kelimeyi yazınca otomatik aramaya geçmiyor, arama tuşuna basınca arama yapıyor bende.

Benim önerim direk Giriş sayfasınahttp://www.google.com.tr/ yi tanımlamak.

byJuck, bende 19.0.1 gelmeden 19.0.2 geldi diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 8 Mart 2013; 15:13:23 >
  • quote:

quote:

Bu mozilla başlangıç sayfasındaki arama ne işe yarıyor, googlede arama yapması gerekmiyormu, aramıyor hiç tepki vermiyorda.

Kelimeyi yazınca otomatik aramaya geçmiyor, arama tuşuna basınca arama yapıyor bende.

Benim önerim direk Giriş sayfasınahttp://www.google.com.tr/ yi tanımlamak.

byJuck, bende 19.0.1 gelmeden 19.0.2 geldi diye biliyorum.

Bende hiç bi şekilde tepki vermiyo, daha önceden google.com kullanıyordum bunu kullanayım diye düşündüm. Benmi yanlış biliyorum acaba diyorum bende.
  • windows 8 de ver.19 da sürekli çöken ve donan firefox 20 beta da canavar gibi oldu
    full sürüm gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.