Şimdi Ara

Mozilla Firefox 55.0 Final / 56.0 Beta 1 / 57.0 Alpha 1 (10.08.17) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
27.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler az önce mozilla firefox 3.6.14 sürümüne güncellememi istedi ancak güncelledigimden beridir hangi linke tiklasam Oppss bulunamadi falan gibisinden saçma salak şeyler yazmaya başladi.. Deli olmamak elde degil Mis gibi çalişan firefox bi güncellemeyle göçtü..

Sizlerde de böyle oluyo mu ?
  • Bende tarayıcı üzerinden güncelleme yaparak son versiyona geçtim ama senin dedigin gibi herhangi bir durumla karşılaşmadım sende bir problem olabilir hiç birşey bulamadıysan çözüm olarak başlat'tan Firefox 'u güvenli Kip'te çalıştırmayı dene ama bunu yaparken dikkat et tüm ayarların gidecek tarayıcıya bir nevi format atmış olacaksın

Başlat - Tüm Programlar - Mozilla Firefox - Mozilla Firefox ( Güvenli Kip ) seçerek ulaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Beyler az önce mozilla firefox 3.6.14 sürümüne güncellememi istedi ancak güncelledigimden beridir hangi linke tiklasam Oppss bulunamadi falan gibisinden saçma salak şeyler yazmaya başladi.. Deli olmamak elde degil Mis gibi çalişan firefox bi güncellemeyle göçtü..

CTRL - SHIFT - DEL tuşuna bas, zaman aralığı kısmını Her şey , Detay kısmında sadece ÖNBELLEK (CACHE) seç ve ŞİMDİ TEMİZLE (CLEAR NOW) de.
  • Mozilla 4 Beta 12 kullanıyorum.. Tam sürüm ne zaman çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Mozilla 4 Beta 12 kullanıyorum.. Tam sürüm ne zaman çıkacak ?

tam sürüm adayları bugün içinde çıkabilir. Şu an oluşturuluyor installer dosyası.

Tabi bugün çıkacak olacak sürüm final sürüm değil.

Test ekibi tarafından detaylı bir şekilde test edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 4 Mart 2011; 10:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Mozilla 4 Beta 12 kullanıyorum.. Tam sürüm ne zaman çıkacak ?

tam sürüm adayları bugün içinde çıkabilir. Şu an oluşturuluyor installer dosyası.

Beklemedeyiz o zaman
  • quote:

Ordamı çalışıyorsun
  • Daha dün 3.6.14 yükledim, şimdi de 3.6.15 çıkmış
  • @ByAdmin

Bunları bilmesi çok mu anormal
  • @tam sürüm adayları bugün içinde çıkabilir. Şu an oluşturuluyor installer dosyası.

Yukardaki yazdığı kısımdan dolayı öyle yazdım, sanki orda çalışıyorda şuan şunu yapıyoruz az sonra şöyle yapacaz gibi anladım ben. (Küçümsemek amaçlı değil biraz öyle düşündürüyo insanı)
  • Merakla bekliyorum

3.6.14 ten sonra 3.6.15 çıkması ilginç geldi ne gibi bir sorun vardı da 3.6.14 ten sonra 3.6.15 çıktı ki?

Nerdeyse her gün bir güncelleme çıkacak...

Bendeki Firefoxun jetonu daha düşmedi yani 3.6.14 ün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 4 Mart 2011; 14:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

@tam sürüm adayları bugün içinde çıkabilir. Şu an oluşturuluyor installer dosyası.

Yukardaki yazdığı kısımdan dolayı öyle yazdım, sanki orda çalışıyorda şuan şunu yapıyoruz az sonra şöyle yapacaz gibi anladım ben. (Küçümsemek amaçlı değil biraz öyle düşündürüyo insanı)

firefox'un build server'ları var. Bunlar kaynak kodlarını derler ve installer oluşturur. Oluşuturluyor derken, bu serverların çalıştığını kastettim. Bu işlem 1-2 saat sürebiliyor.

Türkçe:ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/4.0rc1-candidates/build1/win32/tr/Firefox%20Setup%204.0%20RC%201.exe

İngilizce:ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/4.0rc1-candidates/build1/win32/en-US/Firefox%20Setup%204.0%20RC%201.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 4 Mart 2011; 16:14:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Merakla bekliyorum

3.6.14 ten sonra 3.6.15 çıkması ilginç geldi ne gibi bir sorun vardı da 3.6.14 ten sonra 3.6.15 çıktı ki?

3.6.15 resmi olarak henüz çıkmadı. O yüzden Firefox'un güncellemeyi görmemesi normal.

3.6.xx şeklindeki güncellemelerde. Bir önceki sürümde (örn: 3.6.14) görülen buglar çözülür ve güvenlik güncelleştirmelerini içerir. Bu güncelleştirmelerin hangi sıklıkta çıkacağı, o güncelleştirmede çözülen bugların ne kadar kritik olduğu ile ilgilidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Merakla bekliyorum

3.6.15 resmi olarak henüz çıkmadı. O yüzden Firefox'un güncellemeyi görmemesi normal.

3.6.xx şeklindeki güncellemelerde. Bir önceki sürümde (örn: 3.6.14) görülen buglar çözülür ve güvenlik güncelleştirmelerini içerir. Bu güncelleştirmelerin hangi sıklıkta çıkacağı, o güncelleştirmede çözülen bugların ne kadar kritik olduğu ile ilgilidir.

Firefox hakkında detaylı bir bilgi birikimim olmadığı için bunları bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu açıklama için teşekkürler

• İnternette araştiranlar Görmüştür belki Neden 3.6.14'den hemen sonra 3.6.15'in çikiş nedenini..

Yukarida bende de oldugu gibi çogu sistemde sebepsiz site ulaşimini engellemesi internette sorun yaşatmasi dolayisiyla 3.6.15'e güncellemişler..

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Beyler az önce mozilla firefox 3.6.14 sürümüne güncellememi istedi ancak güncelledigimden beridir hangi linke tiklasam Oppss bulunamadi falan gibisinden saçma salak şeyler yazmaya başladi.. Deli olmamak elde degil Mis gibi çalişan firefox bi güncellemeyle göçtü..

Şahsen bugun 3.6.13 sürümüne tekrar geri döndüm mis gibi temizledim pc'i falan güncelleme gelirse de güncellemeyecegim..

4 sürümü çikana kadar Baya bi zaman bu sürümle gitmeyi düşünüyorum..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFade0ut -- 30 Ocak 2015; 17:16:12 >
  • rc1 nedir arkadaşlar? beta 12'ye ne oldu ?
  • RC sürüm linkleri çalışmıyor.
    Buradan indirin;http://www.mozilla.com/tr/firefox/RC/

RC sürüm Aday sürüm demektir arkadaşlar. Yani Final sürümü olmaya aday sürüm. Son kez RC olarak çıkacak, bir sorun olursa düzeltilecek, eğer sorun çıkmazsa bu sürüm aynen Final sürüm olarak yayınalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 10 Mart 2011; 0:28:11 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.