Şimdi Ara

Mozilla Firefox 55.0 Final / 56.0 Beta 1 / 57.0 Alpha 1 (10.08.17) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
27.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta 6'da google'da birşey aradığımda resimler çıkmıyor. Bakmak için üzerine tıklamam gerekiyor. Videolarda da aynı sorun var.

Güvenli kipte çalıştırdım birşey değişmedi. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Beta 6'da google'da birşey aradığımda resimler çıkmıyor. Bakmak için üzerine tıklamam gerekiyor. Videolarda da aynı sorun var.

Güvenli kipte çalıştırdım birşey değişmedi. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Sorun bu. Resimler çıkmıyor. Beta 7'ye güncellendi hala aynı sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 13 Kasım 2010; 8:08:55 >

• seçeneklerden çerezleri silip tekrar bir dene bence.
  • Pardon Mozilla 4'ün tam olarak ne zaman çıkacağı bellimi açaba(betayı kastetmiyorum)
  • 2011 ilk çeyrekde çıkacak gene ertelenmez ise :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

seçeneklerden çerezleri silip tekrar bir dene bence.

İşe yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 14 Kasım 2010; 12:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk Koksal

Pardon Mozilla 4'ün tam olarak ne zaman çıkacağı bellimi açaba(betayı kastetmiyorum)

2011
    ocak-şubat -mart

kırmızı aralıkta çıkar diye tahmin ediyoruz
  • iyi hosda bi de yanlarına hangisinin guncellendigini ve tarihini yazsan tam olacaktı.
    misal bugun,9 aralıkta hangisi guncellendi hangisini paylastın bize nasıl bilcez???
  • Ohbe Betanın 8 versiyonunda bu Geri bildirim butonundan kurtardı bizi mozilla :)
  • 4.0b9pre 64bit kullanıyorum. Java ve flash 64bit de yükledim. Canavar gibi.

Bu arada idm 6.04 beta ile 64 bit browserlara %100 uyumluluk da geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 22 Aralık 2010; 16:31:32 >
  • Yanılmıyorsam onun adına Minefeld 'idi dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Yanılmıyorsam onun adına Minefeld 'idi dimi

Evet minefield. Gecelik güncellemeler ile ekleme, çıkartma, bug giderilme falan oluyor. O yüzden problem çıkarma olasılığı yüksek. Gerçi ben çökme falan yaşamadım şimdiye kadar.
  • Şuan 3.6.13 versiyonunu kullanıyorum. Beta sürümü test sonuçları çok iyi gözüküyor ama kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi kurmalımıyım
    Bir de beta sürümünde eklenti (adblock,fasterfox,gesture,roboform vs) kullanabiliyormuyuz
    yada şuanki eklentiler onunla uyumlu mu diye soriym?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhatoryum

Şuan 3.6.13 versiyonunu kullanıyorum. Beta sürümü test sonuçları çok iyi gözüküyor ama kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi kurmalımıyım
    Bir de beta sürümünde eklenti (****,fasterfox,gesture,roboform vs) kullanabiliyormuyuz

Bu sürümde kullanmaya devam edin.

Son haftalarda Firefox 4., Opera 11 final ve Chrome 8 kullanıyorum. Artık browserların hepsinde eklenti desteği mevcut. Fakat Firefox 4 ve Opera 11 de özellikle javascript.li sayfalarda veya işlemlerde birtakım hatalar yaşadım. Özellikle Firefox 4 te sayfalardaki butonlara bastığımızda gelen menülerde tutarsızlıklar yaşadım. Mesela donanımhabere mesaj yazarken link vermek istediğimde menünün boş gelmesi yeniden başlatmadıkça düzelmemesi. Opera 11 de ise örneğin şifrelerim için Last Pass eklentisini kullanıyorum. Opera kurduğumda Last Pass ın opera'da da olduğunu gördüm kullanmaya başladım. İlk açılan sayfada çalışıyor fakat yeni bir sekme ile başka sayfalar açtığınızda aktif olmuyor.
    Chrome 8 ve Firefox 3.6.13 tespitlerim ise şöyle. Firefox'tan Chroma geçtiğimde sanki Chrome daha hızlı çalışıyor gibiydi. Bende bir hastalık vardır tarayıcımda geçmiş bilgilerin, çerezlerin olmasını sevmem. Firefox bu şekilde ayarlıydı. Neyse Chrome kullanıyorum, sayfalar hızlı hızlı açılıyor. Sanra nereden aklıma geldi, chrome ayarlarından çıkışta çerezleri ve site verilerini temizlemeyi aktif hale getirdim ve tüm varolan geçmişi temizleyince Chrome ile Firefox arasında bir fark kalmadı. Yalnız şöyle bir durum daha var Chrome ie için hazırlanmış sayfaları daha güzel gösteriyor. Firefox taki gibi bazı sayfalarda oluşan kaymalar olmuyor.
    Sözün özü; insanların alışkanlıkları kolay değişmiyor. Firefox 4 kurduğunuzda birçok eklentiden feragat ediyorsunuz. Opera kullandığınızda tarzınız değişmiş oluyor. Chrome kullanması da güzel ama nedense kullanırken firefoxu özlüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

Orijinalden alıntı: Serhatoryum

Şuan 3.6.13 versiyonunu kullanıyorum. Beta sürümü test sonuçları çok iyi gözüküyor ama kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi kurmalımıyım
    Bir de beta sürümünde eklenti (****,fasterfox,gesture,roboform vs) kullanabiliyormuyuz

Bu sürümde kullanmaya devam edin.

Son haftalarda Firefox 4., Opera 11 final ve Chrome 8 kullanıyorum. Artık browserların hepsinde eklenti desteği mevcut. Fakat Firefox 4 ve Opera 11 de özellikle javascript.li sayfalarda veya işlemlerde birtakım hatalar yaşadım. Özellikle Firefox 4 te sayfalardaki butonlara bastığımızda gelen menülerde tutarsızlıklar yaşadım. Mesela donanımhabere mesaj yazarken link vermek istediğimde menünün boş gelmesi yeniden başlatmadıkça düzelmemesi. Opera 11 de ise örneğin şifrelerim için Last Pass eklentisini kullanıyorum. Opera kurduğumda Last Pass ın opera'da da olduğunu gördüm kullanmaya başladım. İlk açılan sayfada çalışıyor fakat yeni bir sekme ile başka sayfalar açtığınızda aktif olmuyor.
    Chrome 8 ve Firefox 3.6.13 tespitlerim ise şöyle. Firefox'tan Chroma geçtiğimde sanki Chrome daha hızlı çalışıyor gibiydi. Bende bir hastalık vardır tarayıcımda geçmiş bilgilerin, çerezlerin olmasını sevmem. Firefox bu şekilde ayarlıydı. Neyse Chrome kullanıyorum, sayfalar hızlı hızlı açılıyor. Sanra nereden aklıma geldi, chrome ayarlarından çıkışta çerezleri ve site verilerini temizlemeyi aktif hale getirdim ve tüm varolan geçmişi temizleyince Chrome ile Firefox arasında bir fark kalmadı. Yalnız şöyle bir durum daha var Chrome ie için hazırlanmış sayfaları daha güzel gösteriyor. Firefox taki gibi bazı sayfalarda oluşan kaymalar olmuyor.
    Sözün özü; insanların alışkanlıkları kolay değişmiyor. Firefox 4 kurduğunuzda birçok eklentiden feragat ediyorsunuz. Opera kullandığınızda tarzınız değişmiş oluyor. Chrome kullanması da güzel ama nedense kullanırken firefoxu özlüyorum.

Bir Tarayıcı kullanacagımızda yeneye cok dikkat ederiz
    1.Hız
    2.Güvenlik
    3. Esneklik + İstikrar ( Henüz Chrome bu konuda gelişemedi )
    4. Yenilikci olmabilmesi ( Evet Devamlı Güncel sürümler çıkarıyor Chrome ama kullanmaya başladıgımda Odun gibi hissediyorum )
    5. Eklenti ( Eklentilerde en iyisi Firefox lakin Chromenin Eklentiler konusundaki yükleme kaldırma vsvs Daha pratik )
    6. Sistem uyumluluğu ( Benim şahsi fikrim burada Firefox olur Chrome OSX daha verimli çalışıyor bana göre
    7. Sitelerle uyumluluk ( Chrome ne kadar Testlerde ne kadar başarı rekokuru kırsada iş gündelik siteleri kullanmaya geldiginde cırtlıyor ben burada yine Firefox'diyecegim bunu denedim be mynet'i vb haber siteleri olsun oyun siteleri olsun forumlar olsun FF3,6,13 sürümü Chrome 8 versiyonuna denk)

Buradan bu yazıyı okuyan arkadaşlara bir kac tavsiye bulunmak istiyorum ne olursa olsun Testlerden alınan sonuclara kanmayın inanmayın Sisteminiz donanimsal gücü ne olursa olsun her tarayıcıyı yükleyin kurun ve hangisi sizi tatmin ediyorsa o sizin için en iyisidir benim şuanki kullandıgım sistem Firefox'için cok uyumlu ve benim her istedigimi karşıladıgı için bu tarayıcıyı kullanmakdayım.. Ve bir şey daha Chrome kötü tarayıcı iyi çalışmıyor vsvs gibi bir düşüncem yok sadece alacagız kat edecegi çok yol var şuan için en tecrübelisi ve istikrarlisi Firefox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 25 Aralık 2010; 22:29:42 >

• Teşekkür ederim arkadaşlar. Şu durumda Mart ayını beklemek benim için doğru olacaktır
    Eklentilere alışınca bırakmak zor oluyor
  • Firefox 4 b9&10 kullanan birisi forumda imzasını değiştirmeyi denesin. İmza kutucuğunu göremeyecek. Sadece Firefox'la oluyor. Opera da denedim değişebiliyor. F.DH bir şeyler yapmalı

edit: DH Hata sistemine bildirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 26 Ocak 2011; 10:11:03 >
  • firefoxa içerik engelleme koysalar hızınıda azcık arttırsalar tamam olucakta işte
  • Beta10 versiyonu bana göre şuanki cıkan betaların en iyisi durumunda..
  • Minefield 4.0b11pre`ye geçti...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.