Şimdi Ara

Mozilla Firefox 55.0 Final / 56.0 Beta 1 / 57.0 Alpha 1 (10.08.17) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
27.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafayi yiycem LÜTFEN yardim edin..

Eski mozillami Güzelce sildim yerine Tertemiz Mozilla firefox 15 kurdum.. Eski mozillada Adres çubugum Sekmelerin üstünde kullanirdim öyle ayarlamiştim.. Şimdi Firefox kurdum ve bi baktim Sekmeler En tepede adres çubugu aşağida ve ne yapsam aşagi inmiyor.. Yillarca eski şekliyle Daha rahat kullanirdim şimdi Tersime geldi.. Eskiden sekmelerin üstüne gelip sağ tikladigimda Sekmeler Altta diye bişiy çikardi alta üste kolayca alirdik şimdi o yok.. O kadar menülerde dolaştim bulamadim öyle bişiyde..

Sekmeleri En aşağiya nasil alabilirim.. Şimdiden Teşekkürler..

Eskiden:

Şuan:

EDİT: Tamam arkadaşlar sorunu @engins Adli arkadaş sayesinde çözdüm.. Önce Adres satirina about:config yaziyoruz.. Sonra açilan pencerede Evet diyosunuz Birsürü kodlu bi sayfa açiliyo... Orda ''browser.tabs.onTop'' yazan yeri buluyoruz baya aşağida bi yerdedir.. Orasinin karşisi true veya false yazar.. Hangisi yazarsa üstüne 2 kere tiklayarak Tersini yapacaksiniz... Yani True ise False False ise True yapacaksiniz..

Hayirli Forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Eylül 2012; 22:19:31 >

• 15.0.1 hayırlı olsun
  • Bu linkten indirebilirsiniz. Mozilla Firefox 16.0b2 çıktı
  • dün 15.0.1 e güncelledim
  • Firefox 16.0 Beta 6 çıkmış

İndirmek için:http://www.filehippo.com/download_firefox/

bu adrese gidiniz
  • Arkadaşlar FİREFOX 16.0 çıktı(bugün)

İsterseniz Buradan girip 16.0 ı bulabilirsiniz

ya da buraya tıklayıp işletim sisteminize göre seçtikten sonra ekrana gelecek yeni dizinden de dilinizi seçip 16.0 yükleyebilirsiniz

veya windows32 için buraya tıklayıp indiriniz.

quote:

16.0 daki yenilikler(kısaca)

Mac OS X işletim sisteminde VoiceOver desteği varsayılan olarak geldi.
    Windows, Mac ve Linux için Firefox’u yeniden başlatmaya gerek kalmaksızın kurulabilen web eklentileri desteği
    Acholi konumunu eklendi.
    JavaScript kodlarının işlenmesi ve bu yönde bazı diğer konularda iyileştirmeler gerçekleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 9 Ekim 2012; 16:00:44 >

• sürüm 16. beta mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

sürüm 16. beta mı ?

hayır release yani stabil sürüm.
  • arkadaşlar, daha önce soruldumu bilmiyorum aramada bulamadım.. habertürkün sitesinde videoları izleyemiyorum.chrome ve ie da izleniyor. 16.0.1 kullanyorum bundan önceki versiyonlarında da izleyemiyordum. flash player filan güncelledim olmadı, sizde bakabilirmisiniz aynı sorun var mı? firefox kaldırdım tekrar temiz kurul yaptım yine açmıyor,sizde durum nasıl?
  • Firefox 17 Final ÇIKTI

Türkçe:

http://www.mozilla.org/tr/firefox/fx/

Farklı dilde ve işletim sisteminde indirmek için:

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 23 Kasım 2012; 2:21:13 >
  • Arkadaşlar firefox 17 kullanıyorum ancak youtube videolarını nerede açarsam açayım sayfa kaydırma kilitleniyor. Diğer sorun ise google'da arama yaparken klavye harflerinin çoğunu algılamıyor, ve sonuçlar çıkıncada bir süre sayfalara tıklanmıyor. Diğer tarayıcılardan baktım hiç bir sorun yok. Eklentilerden mi acaba ancak daha önce yapmıyordu, bir kaç haftadan beri böyle yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Firefox adobe flash eklentisi sık sık göçüyor.FF 17.0.1 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar kafayi yiycem LÜTFEN yardim edin..

Eski mozillami Güzelce sildim yerine Tertemiz Mozilla firefox 15 kurdum.. Eski mozillada Adres çubugum Sekmelerin üstünde kullanirdim öyle ayarlamiştim.. Şimdi Firefox kurdum ve bi baktim Sekmeler En tepede adres çubugu aşağida ve ne yapsam aşagi inmiyor.. Yillarca eski şekliyle Daha rahat kullanirdim şimdi Tersime geldi.. Eskiden sekmelerin üstüne gelip sağ tikladigimda Sekmeler Altta diye bişiy çikardi alta üste kolayca alirdik şimdi o yok.. O kadar menülerde dolaştim bulamadim öyle bişiyde..

Sekmeleri En aşağiya nasil alabilirim.. Şimdiden Teşekkürler..

Eskiden:

Şuan:

EDİT: Tamam arkadaşlar sorunu @engins Adli arkadaş sayesinde çözdüm.. Önce Adres satirina about:config yaziyoruz.. Sonra açilan pencerede Evet diyosunuz Birsürü kodlu bi sayfa açiliyo... Orda ''browser.tabs.onTop'' yazan yeri buluyoruz baya aşağida bi yerdedir.. Orasinin karşisi true veya false yazar.. Hangisi yazarsa üstüne 2 kere tiklayarak Tersini yapacaksiniz... Yani True ise False False ise True yapacaksiniz..

Hayirli Forumlar..

Bunu Kaybetmeyeyim de Lazim oluyor

• Google Chrome 41 kullanıyorum ve Firefox 36'ya geçiş yapmak istiyorum. Yer imleri almak sorun değil ama, kayıtlı şifrelerimi Firefox'a nasıl taşırım ? Şifrelerin Lastpass ile bulut üzerinde kalmasını istemiyorum. Firefox'un kendisine taşımak istiyorum. Bu mümkünmü ? Yandex Browser direk Chrom'dan şifreleri alıyor ama Firefox almadı
  • Arkadaşlar yorumunuza ihtiyacim var.. İnatla çünkü sevdiğim için aliştiğim için Firefox'un şuan 28.0 sürümünü kullaniyorum uzun zamandirda böyle.. Geçenlerde yani bi 2 ay önce falan Firefoxu güncellediğimde hiç sevemedim arayüzünü sekmelerin üstte oluşunu falan.. Şuan 36.0.4 sürümü çikmiş ve kullananlar şuna cevap verebilir mi lütfen..

36.0.4 sürümde sekmeleri aşaği almanin bi yolu var mi ? Sekmeler illa yukarda mi kaliyor yeni halinde.. Eğer öyleyse böyle devam edeceğim FF'e.
  • Windows 10 kesinlikle çok iyi yaradı firefoxa. 40. sürümü çok beğendim oldukça akıcı ve iç tasarımı win10 ile uyarlamaları şahane olmuş. Gerek yazı tipi olsun gerek şeffaflık falan oldukça başarılı.
  • Firefox 40 sürümü çok güzel olmuş. Yağ gibi akıyor. Herkes yüklesin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen nasıl kaldırabilirim Firefox'u ? Ağırlaştı iyice kaldırıp temiz olarak baştan kurmak istiyorum ancak Revo Uninstaller gibi yardımcı program kullanmama rağmen yer imleri, ayarlar vs. herşey aynı geliyor yüklediğimde.
  • Yıllardır kullandığım Firefox'u kısa bir süre önce tamamen kaldırdım. Gereksiz yere kasmaya başlamıştı ve fanları durduk yere şahlandırıyordu. Maxthon Browser kullanmaya başladım, onu tavsiye ederim.

Firefox ile ilk tanışmam 2008 yılında oldu, o zamanlar tarayıcıları sekmeli yapmak için programlar vardı.

Düzenleme: Ekran görüntüsü alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 23 Eylül 2015; 7:38:14 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.