Şimdi Ara

Mozaik Pasta Ayrıntılı Anlatım + SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Mozaik Pasta Ayrıntılı Anlatım + SS'li

Gerekli Malzemeler Neler?
    Margarin. Büsküüt (tr= Bisküvi). Süt. Kakao. Şeker. Vanilin (Olmasa da olur). Tavsiyem bunların hepsini iskenderundaki tansaştan almanız

Nasıl Yapılır?
    Öncelikle 1-1,5 paket bisküviyi kırıyoruz. Ne kadar küçük o kadar kolay. Toz haline de gelmesin ama.
    Ardından 125gram margarini bir tencere içinde eritiyoruz. Eridikten sonra 2 su bardağı süt, kakao, vanilin ve şekeri döküyoruz iyice karıştırıyoruz. Dilerseniz göz kararı biraz daha sür koyabilirsiniz. Hepsi iyice eriyecek, kakaonun topaklanması gidecek ve karışımımız hafif hafif kaynamaya başlayacak. İşte tam o sırada bisküvileri yavaş yavaş içine katmaya başlıyoruz. Karışım hafif katı bir hal alınca geniş bir kaba boşaltıyoruz. Çok bisküvi koyarsanız kötü olur. Biraz sıvı kakao karışımı kalırsa daha estetik görünüş ve daha hoş bir tat elde edebilirsiniz. Çok sıvı kalırsa da kötü olur. Aradaki dengeyi siz yaptıkça tutturursunuz.

Yaptık, Kaba Koyduk, Peki Ya Şimdi?
    Dilerseniz hindistan cevizi, eti pufların üstünde bulunan o süslemelerin türevleri gibi şeylerle süsleyebilirsiniz. Önerim biraz soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra buzluğa atarsınız. Dilerseniz direkt de buzluğa atabilirsiniz. 2-3 Saat sonra donmuş olur. Çıkarıp afiyet ile yiyebilirsiniz. Afiyetsiz yemenize izin vermiyorum.

Resim için özür diliyorum. Resmi çekene kadar pastadan bir dilim bir dilim derken neredeyse bitirdim Yeni dilim kesmeye de üşendim, ilerleyen saatlerde koyabilirim tam dilimi.

Cep telefonum olsa adım adım resimli veya videolu anlatım yapardım. Belki tamirden gelince yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 16 Temmuz 2010; 22:48:37 >

• İbretlik bir paylaşım. Teşkür ettim kıza yaptırıcam

Orijinalden alıntı: Baba Naber

İbretlik bir paylaşım. Teşkür ettim kıza yaptırıcam

Hacı ben de kıza yaptırıyordum (kız dediğim annem) ama kendin yapınca daha bi nefis oluyor

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

Hacı ben de kıza yaptırıyordum (kız dediğim annem) ama kendin yapınca daha bi nefis oluyor

Yok hocam hiç uğraşamam : Aç kalırsam belki,,, O zamanda yine başka bir kız çağırıyorumda neyse
    Nası bi insanım ya

• Neden bitmiş bir resim bu
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam hiç uğraşamam : Aç kalırsam belki,,, O zamanda yine başka bir kız çağırıyorumda neyse
    Nası bi insanım ya

En son sen 4 kızı aynı anda idare edıyordun ne oldu o iş ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.A

Neden bitmiş bir resim bu

Açız hacıı

Orijinalden alıntı: inferno!

quote:

quote:

quote:

Nası bi insanım ya

En son sen 4 kızı aynı anda idare edıyordun ne oldu o iş ?

Bilmiyorumki hangileriydi onlar Liste sürekli güncelleniyor...
    Şuan bitane sabit var diğerleri gecelik veya haftalık olmak üzere değişiyor...
    En güzel olay şu yalnız; Kızın bana, benim kıza ihtiyacım olduğu zaman bir birimizi aramamız...
    Bi gün hatuna yakalanıcaz ama hayırlısı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.