quick time ya da quick time alternative kullanabilirsin açmak için ayrıca k-lite codec pack'de açabilir ama onu tam bilmiyorum
quick time
Kasıyorum bende yok wmp yok radlight yok mv2 player.. Çok teşekkürler beyler..Ama fazla işe yaramaz herhalde bu quick time, tek sefer için indirmiyim..
quote:
Orjinalden alıntı: LSG
Kasıyorum bende yok wmp yok radlight yok mv2 player.. Çok teşekkürler beyler..Ama fazla işe yaramaz herhalde bu quick time, tek sefer için indirmiyim..
K-lite codec park açmıyor. 8enim yılı aşkındır kullandığım, yeni versiyonlarının tümünü denediğim pakettir. ne mov, ne qt ne de rm dosyalarını açmıyor. Kendi oynatıcılarına ya da converter 8ir programa gereksiniminiz var...
K-lite codec park açmıyor. 8enim yılı aşkındır kullandığım, yeni versiyonlarının tümünü denediğim pakettir. ne mov, ne qt ne de rm dosyalarını açmıyor. Kendi oynatıcılarına ya da converter 8ir programa gereksiniminiz var...
LSG, rica ederim kendi adıma...
k-lite codecpack'in(mega codec pack olanı) içinde media player classic var,o programla açabilir.hatta en son versiyonunda quicktime alternative ve real alternative de olması lazım.
evet ben de sanki mov uzantılı dosyaları da aç gibi bişey gördüm diye hatılıyorum durun bakayım evet var arkadaşlar;yani codec pack de açar hatta ekran görüntüsü de aldım göstermek için ama buraya nasıl eklencek bilmiyorum
k-lite kendi yüklediği mediaplayer classic de açıyor bildiğim kadarıyla
quote:
Orjinalden alıntı: q1w2
k-lite kendi yüklediği mediaplayer classic de açıyor bildiğim kadarıyla
ewt mediaplayer classicle acıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme