Şimdi Ara

Moussa Sow ne güzel adamsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moussa Sow'u Fenerbahçeye kazandıran Ferit Şahenk,Nihat Özdemir ve Ali Koç'a teşekkürler.
    Bugün son golü atmasa bile bugün hücumun her yerinde vardı. Son yıllarda bize gelen forvetlerin arasında bana göre en iyisi.
    13 gol yaptı böyle devam ederse sezon sonuna kadar 20'yi geçer.

• Bu maç pek iyi değildi ben beğenmedim bu maçta oyunu.
    Ama genel olarak hayranlığımızı gizleyemiyoruz Sow'a karşı :)
  • Sow yorgun gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisheRaFk

Bu maç pek iyi değildi ben beğenmedim bu maçta oyunu.

Aslında ileri noktada her yerdeydi solda oynamasına rağmen hücumdaki organizasyonların içinde koşular ve kullandıgı toplarla bence oyunda gayette vardı ve bu adam forvet oyuncusuyken sol forvet gıbı yada sol kanatta dıyebılırsınız yoruma açıktır gayet yeterlı oynadı bence gol attıgı ıcın demıyorum gözlemlerım bunlar ve her gecen gun turkıyede futbol nasıl oynanır'a alıstı artık kasaplara karsı kendını ıyı koruyor ve nerede ayagını nereye sokacagına ıyı karar verıyor hıslerı cok kuvvetlli sow'un

• İnanılmaz yorgundu bu maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

Aslında ileri noktada her yerdeydi solda oynamasına rağmen hücumdaki organizasyonların içinde koşular ve kullandıgı toplarla bence oyunda gayette vardı ve bu adam forvet oyuncusuyken sol forvet gıbı yada sol kanatta dıyebılırsınız yoruma açıktır gayet yeterlı oynadı bence gol attıgı ıcın demıyorum gözlemlerım bunlar ve her gecen gun turkıyede futbol nasıl oynanır'a alıstı artık kasaplara karsı kendını ıyı koruyor ve nerede ayagını nereye sokacagına ıyı karar verıyor hıslerı cok kuvvetlli sow'un

Sow'un bu gün yorgunluğu nedeniyle futbolunu beğenmedim,yorgunluktan çok etkilenmişti bu maç.
    Yoksa Sow'un futbolunu beğenmeyen biri varsa izlemesin futbol falan :)
    Birde Sow son 1 aydır o muhteşem yükselen form grafiği ile göz büyüleyince,insan aynı performansı görmek istiyor her maç beklenti yüksek yani :)

• son gol güzeldi baya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aralar biraz kendine fazla pozisyon geliyor diye etkisizdi bence. Neden mi ?

Eskiden kendine pozisyon geldi mi başlarım lan oynayacağınız futbola diye bir gömüyordu reis gümbürdetiyordu.
  • adam sol kanada yardım etmekten yoruluyor çok çalışkan bir oyuncu asıl mevkisinde oynasa 20yi rahat bulur bu sezon
    saha içinde bu kadar dolaşan defansa gelip yardım eden forvet görmedim.. adam bir sağa geçiyo bir sola geçiyo yetmiyo forvete geçiyor yetmiyo defanstan top çıkarıyo..

bu adamın yanına sezon sonu bir emenike bir eder tarzı adam alınsa varya takımı uçurur.

sol tarafa atıcaksın bragalı ederi

ortaya koyucaksın sowu

sağ tarafada atıcaksın emenike gibi bir adam tadından yenmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

Sow'un bu gün yorgunluğu nedeniyle futbolunu beğenmedim,yorgunluktan çok etkilenmişti bu maç.
    Yoksa Sow'un futbolunu beğenmeyen biri varsa izlemesin futbol falan :)
    Birde Sow son 1 aydır o muhteşem yükselen form grafiği ile göz büyüleyince,insan aynı performansı görmek istiyor her maç beklenti yüksek yani :)

Tabi sende haklısın herkesın takımında bızım sow gbı bı arap atı yokkı hızlandıgı yükselışe geçtiği zaman durdurabılene aşk olsun

Moussa Sow ne güzel adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Bu aralar biraz kendine fazla pozisyon geliyor diye etkisizdi bence. Neden mi ?

Eskiden kendine pozisyon geldi mi başlarım lan oynayacağınız futbola diye bir gömüyordu reis gümbürdetiyordu.

Hocam iyi güldüm eyvallah
  • Saldi kobrayi yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Sow beni kanser etti takım hızlı hucuma kalkacak Sow aheste aheste geriye pas veriyor siz öve öve bitirememişsiniz. Baska maca mı baktım ben? Hele Semihi ne zaman gorsem tvye bakmamaya basladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lige 10 gömlek üstün futbolcu , ayağına sağlık .
  • Sow gibisi yok.
  • sol kanatta oynaması ayrı bir güzellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

sol kanatta oynaması ayrı bir güzellik

Evet sol kanat nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum her pozisyonda adam forvetteymiş gibiydi
  • Sol kanatta oynamasa daha çok gol atar diyor bazı arkadaşlar ama sol kanatta oynamadığı zaman attığı gollere bakın sürekli şapkadan tavşan çıkarıyordu.
    Şimdi defansla boğuşma işini yapmıyor ve 2. forvet gibi oynuyor daha çok pozisyon buluyor. Şu an oynadığı yer kendisi için daha iyi.
  • pozisyonda vucuduyla fake atıp sol ayağıyla müthiş bitirdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.