Şimdi Ara

MousePad Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamaninda topic açmıştım gene mousepad için
    http://forum.donanimhaber.com/m_17731931/mpage_1/key_/tm.htm

Nova killeri tercih etmiş ve almıştım.İlk günler çok güzel bir paddi.Ancak şu sıralar gene kayganlıgını baya bi yitirdi.Yukardaki linkte yazdigim yazidada kumaş padlerden memnun kalmadigimi söylemiştim.Şimdi aklimda sert plastik padler var ve birazcik araştirdim.Skatez çabuk eritiyo gibi muhabbetleri var.Skatezin erimesi benim için problem degil, önemli olan mousenin pad uzerinde istedigim kaymak gibi kayganliga ulaşabilmesi.
    Şuan aklimda X-ray thunder9, Steelpad S&S ve Steelpad SP var.Thunder9 un laser mouseler uzerinde sorun cikartiyor gibi yorumlar okumuştum, kullanan varsa yorum yazarsa sevinirim.Shop4gamersda S&S e bakicaktim ama kaldirilmiş ve SP diye yeni plastik pad cikarmiş steel onu koymuşlar.Steelpad SP daha uzun omurlu ve daha dayanikli olarak uretilmiş peki uzun ömürlü ama kayganligida uzunmu kullanan ve almiş olanlar yorum yazarsa sevinirim.
    Ve son olarak benim düşündüklerim dışında tavsiye edebileceginiz pad varmi kumaş almayi pek duşunmuyorum.Çünkü kumaş padler biraz tutucudur kumaş özelligi oldugu için bana kayganlik lazim.

Not: Alicagim padle kullanacagim mouse MS Habu.

• arkadaşım geçen haftawww.ncstr.com dan steelpad S&S pad aldım ve bizzat kendim yerlerine gidip deniyerek aldım SP ve S&S arasında kalmıştım ancak oraya mouse ımla birlikte gidip denedim ve S&S e karar verdim çokda memnunum tavsiye edebilirim.
    SteelSeries SS
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Steelpad SP almaya karar verdim.Çünku SP SSin geliştirilmiş hali.SSden daha uzun sure dayanikli ve daha uzun omurluymuş.Kayganligina dicek yoktur sanirim cunku butun plastik padler aşiri kaygan oluolar genelde.

Buda incelemesi:
    http://www.fragla.com/index.php?site=articles&action=show&articlesID=66
    Ama acıya dayanıp üstesinden geldiğinizde, herkesten daha güçlü bir kalbe sahip olursunuz. Evet. Metal bir kalbe..
  • Valla spyi sipariş ettim bakalim hayirlisi.SSin geliştirilmiş versiyonu benim plastik padlerden korktugum ozelligi skatezin cabuk erimesi ve paddede eriyip aşinma yapmasi.SPde surtunme minimuma indirilmiş ve uzun ömürlüymüş ve kayganligi SSle ayni ölçüdeymiş.
  • Ben kumaş padlerden memnun olmadim sevemedim.Kumaş padlerden istedigim kayganligi elde edemedim.Sirf bunun için artik kumaş padlerde kafamda direk bi önyargi oluştu ondan kumaş padlerden uzak duruyorum.
    Steelseries SP
    Razer Mantis speed

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.