Şimdi Ara

Mouse ve Mouse Pad Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım logitech m185 şikayetçiyim bundan dolayı yeni bir mouse ve mouse pad almak istiyorum. internette biraz araştırma yaptım ama hepsi ücreti yüksek mouse tavsiye ediyorlar. Vermek istediğim rakam mouse + mouse pad = 150 TL . Kullanım alanım tasarım (photoshop), mühendislik (autocad vs.) ve office (word, excel) programları ve birazcık oyun :) .
    Şuan için düşündüğüm mouse
    Gigabyte ECO600 Kablosuz Lazer Nano Mouse - Siyah
    mouse pad
    Aerocool StrikeX XPad X Dizayn Oyuncu Mouse Pad (AE-STRIKEX-XPAD)
    bi de şunu sonradan gördüm ancak hizlial da güzel mouse padler yok ikisini aynı yerden almak istiyorum. Bu ürünler için tavsiyeniz ettiğiniz sitede varmı :)
    Logitech M705 Marathon
    laptop ile kullanacağımdan dolayı kablosuz istiyorum ve el boyutum büyük sınıfına giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civil 3ngineer -- 24 Mayıs 2014; 14:13:15 >

• çizim yapıyorsan kesinlikle wireless mouse kullanma derim.

http://www.gameekstra.com/A4-Tech-X7-F7-Siyah-V-Track-3000-CPI-Gamer-Mouse,PR-3143.html

http://www.gameekstra.com/STEELSERIES-QcK-medium-Mousepad,PR-832.html

sanırım bu ikisi işini görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leogregory -- 24 Mayıs 2014; 13:49:32 >

• leogregory kullanıcısına yanıt
    tavsiyen için teşekkür ederim fakat bazen bilgisayarı uzaktan kontrol etmek zorunda kalıyorum yani kablolu mause düşünmüyorum. mause pad güzelmiş ama.
  • Civil 3ngineer kullanıcısına yanıt
    bence tekrar düşün , kablosuz değil kablolu olmalı derim :)
  • leogregory kullanıcısına yanıt
    yok sağol teşekkür ederim :) yapabilseydim şarj kablosunu dahi takmazdımya ama maalesef olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civil 3ngineer -- 24 Mayıs 2014; 15:10:41 >
  • Logitech'in m185'den sonraki daha üst sınıf mouselarına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civil 3ngineer

yok sağol teşekkür ederim :) yapabilseydim şarj kablosunu dahi takmazdımya ama maalesef olmuyor

kardeş M705 al çok memnunum pişman etmez.

altınada steelseries qck+ mousepad al bu ikiliyle coşarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • logitech kablosuz mouse ürünlerini genellikle küçük yapıyor benim el de biraz büyük m705 sıkıntı yaratır mı ?
  • Civil 3ngineer kullanıcısına yanıt
    M705 iyidir.Mauspad olarak a4tech bloody b-075 alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

logitech kablosuz mouse ürünlerini genellikle küçük yapıyor benim el de biraz büyük m705 sıkıntı yaratır mı ?

benim elimde büyük bro

M705 gayet normal bir mouse küçük felan değil eline tam oturacağını düşünüyorum.
  • siparişi verdim. merakla bekliyorum. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım logitech m185 şikayetçiyim bundan dolayı yeni bir mouse ve mouse pad almak istiyorum. internette biraz araştırma yaptım ama hepsi ücreti yüksek mouse tavsiye ediyorlar. Vermek istediğim rakam mouse + mouse pad = 150 TL . Kullanım alanım tasarım (photoshop), mühendislik (autocad vs.) ve office (word, excel) programları ve birazcık oyun :) .
    Şuan için düşündüğüm mouse
    Gigabyte ECO600 Kablosuz Lazer Nano Mouse - Siyah
    mouse pad
    Aerocool StrikeX XPad X Dizayn Oyuncu Mouse Pad (AE-STRIKEX-XPAD)
    bi de şunu sonradan gördüm ancak hizlial da güzel mouse padler yok ikisini aynı yerden almak istiyorum. Bu ürünler için tavsiyeniz ettiğiniz sitede varmı :)
    Logitech M705 Marathon
    laptop ile kullanacağımdan dolayı kablosuz istiyorum ve el boyutum büyük sınıfına giriyor

Eğer adobe programları, 3d tasarım ve oyun için alacak isen kablolu alman şart hocam wireles da ms algılama süresi sorun çıkartır. Tabi senin kararın. Bende grafik programları kullanıyorum sıklıkla steelseries sensei raw frost blue +qck var gayet memnunum. Birkaç ay önce paket olarak 160TL ye satılıyordu şuan piyasasını bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.