Şimdi Ara

Mouse+Pad Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili forum sakinleri

    mouse+Pad değiştirmeyi düşünüyorum.Pad olarak Razer Goliathus almak istiyorum kullanan varmıdır nasıl performans alırım artı ve eski yönleri nelerdir? Nette incelemeler var ama kullananların yorumlarını almak istedim.Bu ürünün 3 farklı versiyonu var control-speed ve fragged speed olarak aralarında ne gibi farklar var? Ben fragged speed'i almayı düşündüm bu pad ile strateji oyunlarında sorun yaşarmıyım? Mouse konusunda şu anda a4tech x710 kullanıyorum.Razer'lara baktım ama ürünlerini hiç kullanmadım alıp da alışamayıp bir kenara atarım diye çekiniyorum.Malum ucuz değil fiyatları.Mouse olarak şu anda kafamda iki model var:

    1-Logitech g500
    2-Razer Deathadder

    Deathadder'da kafama takılan tek sorun dpi'ın anlık olarak değiştirilememesi oldu.Logitech'te ise gördüğüm bir eksi yok.Son olarak bir sorum daha olacak bildiğiniz gibi Media Markt'da her mouse modelinden birer tane açık olarak duruyor deneyebilmek için acaba razer varmıdır orada yakın zamanda gitmediğim için bilemiyorum logitech illaki vardır ama razer için emin değilim açıkçası.Razer alacaksam denemeden almak istemiyorum çünkü.

    Teşekkürler.







  • Logitech g700 oneririm en son cikan mouse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rico34
    Logitech g700 oneririm en son cikan mouse

    Logitech g700 muhteşem mause
  • Lütfen yazıyı okuyarak cevap yazalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Codest
    Lütfen yazıyı okuyarak cevap yazalım.

    Belki arkadas ciktigini bilmiyor hem g500 ile g700 arasinda fiyat olarak cok yok..herkes en son cikani almak isteyecektir bizde bilgilendirdik..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.