Şimdi Ara

Mouse Pad Hangisini Seçmeliyim ? Razer Destructor 2 ~ Logitech G440

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech in g440 pad ini beğendim fiyatıda uygun , renkli birşeyler almak istemiyorum pad olarak , farklı yüzeylerde farklı işlem performansı gösterme ihtimaline karşın siyah tercihim. mousem g700 çift tıklama sorunundan servise yolladım , g700s e geçebilirim , yeni bir mouse alabileceğim için , mouse pad düşünüyorum doğrusu. Ben mause'mu ahşap kaplama normal tahtanın üstünde kullanıyorum normalde. 10 liraya frisby bir mouse aldım... idareten.. hiç okuyamadığını fark edince.. bir mouse pad alayım dedim. nekadar faydası olur ?..

Burayı geçersek , hangisini almalıyım ona karar veremiyorum , 120 tl vermek istemiyorum razere , logitech in boyu 280 , razer in 255 boy benim için biraz daha önemli.. birkaç kişi logitech in padlerine kötü yorumlar yapmış ama , ben o yorumları biraz fanlık gibi düşüncelerden meydana geldiğini düşünerek , fazla önemsemedim , yorumlarınızı almak istiyorum gerçekten durum nedir , logitech in padleri gerçekten kötümü.. Logitech in satış stratejisi olma ihtimali muhtemel ama.. kendi mouselarına göre üretim yaptıklarını daha iyi performans alacağımızı söylüyorlar.. ne kadar doğru bilemedim ama.. :)

ve öğrendiğim kadarıyla destructor kontrol , g440 hız padi , arada nekadarlık bir farktan söz ediyoruz.. 2 side aynı vaadlerde bulunuyor ama destructor kontrol padi ise bunun anlamı , logitech g440 tan piksel başına birazdaha iyi okuma sağlatacağımıdır ?

• Bence razer goliathus speed editon medium al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Bence razer goliathus speed editon medium al

Teşekkürler hocam yorum için , renkli birşey düşünmüyorum , birde ürün önerilerinde nedenleride belirtirseniz sevinirim :) bire bir test etmediğim için internette yazanlarla kıyaslayamıyorum pad leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Bence razer goliathus speed editon medium al

Teşekkürler hocam yorum için , renkli birşey düşünmüyorum , birde ürün önerilerinde nedenleride belirtirseniz sevinirim :) bire bir test etmediğim için internette yazanlarla kıyaslayamıyorum pad leri

Hocam mouse, padin üzerinde yağ gibi kayıyor, cok rahat,kullanisli, uzun ömürlü,kaliteli desenlerinede pek takmayin hocam illa alisirsiniz, ben öneririm valla

• hocam desenlere takılmak değilde.. logitechin yaptığı bir açıklamadaki üstü kapalıda olsa , sensörün okuyacağı bölümdeki farklı renkteki pixel lerin performans a etki edebileceğinden bahsediyordu

birde hocam ,speed editionmu almak lazım ? hızmı alalım , control mü ? şundan dolayı soruyorum minimum 1200 dpi. öyle yağ gibi kayıyor ise.. ? speed editionlar , nasıl yapıcaz.. nisan alınırmı onla.. masa gibiyse hiç problem değilde.. (kaplamalı masa bunlardada kayıyorya..) control le , hız arasında kaldım bu nedenler pad ler arasında

~birde hard almayı düşünüyorum , logitech in hard arkadaşı beğendimde , yorum lardan dolayı logitech e güvenemiyorum aslında.. razer da bir seçim yapabilirim öyle bir marka takıntım yok yani , sıkıntı çekmeyeceğim birşey olsun istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 6 Mayıs 2014; 23:27:18 >

• quote:

hocam desenlere takılmak değilde.. logitechin yaptığı bir açıklamadaki üstü kapalıda olsa , sensörün okuyacağı bölümdeki farklı renkteki pixel lerin performans a etki edebileceğinden bahsediyordu

birde hocam ,speed editionmu almak lazım ? hızmı alalım , control mü ? şundan dolayı soruyorum minimum 1200 dpi. öyle yağ gibi kayıyor ise.. ? speed editionlar , nasıl yapıcaz.. nisan alınırmı onla.. masa gibiyse hiç problem değilde.. (kaplamalı masa bunlardada kayıyorya..) control le , hız arasında kaldım bu nedenler pad ler arasında

~birde hard almayı düşünüyorum , logitech in hard arkadaşı beğendimde , yorum lardan dolayı logitech e güvenemiyorum aslında.. razer da bir seçim yapabilirim öyle bir marka takıntım yok yani , sıkıntı çekmeyeceğim birşey olsun istiyorum :)

Hocam ciddi FPS oyuncusu oldugum icin control alacaktim bende snra gittiim denedim ama cok rahatsiz geldi hafif tırtıklı gibi iste. Speed ise cok daha rahat geldi, zevk meselesidir temel olarak.

Logitech mousepadlere gelirsek, logitech gerek mouse, gerek klavye vb. her üründe cok basarili,ama mousepad de diger markalardan geri kaliyor gibi, karar sizin ama razer goliathus speed veya control medium,alın gitsin

• Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    imzamdaki steelseris qck+ yi mutlaka incele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkiside değil. SteelSeries Qck+
  • Yorumlar için çok teşekkürler :)

@0ops
    hocam, logitechten tamamen vaz geçtim.

http://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-control-edition-largebuyuk-gaming-mousepad/p_51596/

iyi gibi hocam.. destruchtor 2 den. ebatları dolayısla vaz geçtim 120 tl verip boyut problemi yaşayamam.

@bjk__murat , faradayy

pad i gerçekten güzel , beğenmedim desem yalan olur + olmayanı 68 tl ise o nekadardır.. birde stoklarda yok.. sk gaming buldum 75 tl de benlik değil , sade oyun efekti olmayan birtaneyi daha çok beğenirim doğrusu

Birde , test etme şansım yok.. şu aralarda yoğunum nerde test edebileceğimi bilsem bile test edebileceğimi zannetmiyorum. Control edition mı , speed edition mı tercih etmeliyim. kontrol çok önemli birşey ? ama gerçekten yüzey prüzlüyse kafam takılabilir.. skatez düşmanı olmamalı birde.. :)

bire bir test etmediğim için fikir yürütemiyorum 2 tipin arasında.. speed aldığımda çok kayar hedefte zorluk yaşatırsa ne anladım pad işinden :) amacı ne tank yönetmekmi hassas ayar yaptırıcak , kaydıracak ama dokunguğunda da uçuğ gitmesine gerek yok sadece normal itişimi engellemesin ahşap bir yüzey kadar hızı olmalı , bazen çatışmalarda karambollerde çok ani dönüşler gerekiyor ozaman ipler kopuyor işte.. o dönüşü kusursuz yaptırmalı bana , ne fazla ne az kayıcak , mouse ada adam akıllı okutacak nereye nekadar gittiğini hızını ivmesini vs..

Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.. mouse pad kullanan bir insan olmadığım için.. alışkın değilim hep ahşap masa kullandım

~Eklemeyi unutmuşum boyu benim için 280 üstü ideal , 400 ü geçmesine gerekyok ama 400x450 aşık olmadım değil. 280 altı kesinlikle birşey almak istemiyorum , benim masada skatez katili oldu mubarek kullanıla kullanıla , artık.. mouse pad şart , garantiden yeni 0 mouse geliryada daha iyisi para idaesi yaparlar insallahta yeni mouse alırım.. kafa kafaya gelir ozaman aldığım fiyat pahalı idi

~Buldum birtanede..

http://www.sanalmarketim.com/steelseries-qck-gaming-mousepad/p_14558/

hem ucuz hemde 2 mm ? bir yanlışlıkmı var bu işte 400x450x2 diyor ? 2mm olması biraz şüphelendirdi beni hep 3 , 4 mm çıktığı için ürünler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 7 Mayıs 2014; 20:12:57 >

• quote:

Yorumlar için çok teşekkürler :)

@0ops
    hocam, logitechten tamamen vaz geçtim.

http://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-control-edition-largebuyuk-gaming-mousepad/p_51596/

iyi gibi hocam.. destruchtor 2 den. ebatları dolayısla vaz geçtim 120 tl verip boyut problemi yaşayamam.

@bjk__murat , faradayy

pad i gerçekten güzel , beğenmedim desem yalan olur + olmayanı 68 tl ise o nekadardır.. birde stoklarda yok.. sk gaming buldum 75 tl de benlik değil , sade oyun efekti olmayan birtaneyi daha çok beğenirim doğrusu

Birde , test etme şansım yok.. şu aralarda yoğunum nerde test edebileceğimi bilsem bile test edebileceğimi zannetmiyorum. Control edition mı , speed edition mı tercih etmeliyim. kontrol çok önemli birşey ? ama gerçekten yüzey prüzlüyse kafam takılabilir.. skatez düşmanı olmamalı birde.. :)

bire bir test etmediğim için fikir yürütemiyorum 2 tipin arasında.. speed aldığımda çok kayar hedefte zorluk yaşatırsa ne anladım pad işinden :) amacı ne tank yönetmekmi hassas ayar yaptırıcak , kaydıracak ama dokunguğunda da uçuğ gitmesine gerek yok sadece normal itişimi engellemesin ahşap bir yüzey kadar hızı olmalı , bazen çatışmalarda karambollerde çok ani dönüşler gerekiyor ozaman ipler kopuyor işte.. o dönüşü kusursuz yaptırmalı bana , ne fazla ne az kayıcak , mouse ada adam akıllı okutacak nereye nekadar gittiğini hızını ivmesini vs..

Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.. mouse pad kullanan bir insan olmadığım için.. alışkın değilim hep ahşap masa kullandım

~Eklemeyi unutmuşum boyu benim için 280 üstü ideal , 400 ü geçmesine gerekyok ama 400x450 aşık olmadım değil. 280 altı kesinlikle birşey almak istemiyorum , benim masada skatez katili oldu mubarek kullanıla kullanıla , artık.. mouse pad şart , garantiden yeni 0 mouse geliryada daha iyisi para idaesi yaparlar insallahta yeni mouse alırım.. kafa kafaya gelir ozaman aldığım fiyat pahalı idi

~Buldum birtanede..

http://www.sanalmarketim.com/steelseries-qck-gaming-mousepad/p_14558/

hem ucuz hemde 2 mm ? bir yanlışlıkmı var bu işte 400x450x2 diyor ? 2mm olması biraz şüphelendirdi beni hep 3 , 4 mm çıktığı için ürünler..

Bir yanlışlık yok doğru üründür. Aynısından bende kullandım geçen sene oldukça geniş ve yüzeyi rahattır 2mm olmasıylada pad hissiyatı vermeyerek daha doğal kayışlar yapabilirsiniz.
    Ki zaten SteelSeries Qck+ nın orjinali 2mm'dir. Yalnızca sonradan çıkan bir kaç fnatic edition, sk-gaming, navi edition gibi özel yapımlar dışında bu padlerin geneli 2mm oluyor. Her mouse'a uygundur. Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradayy -- 7 Mayıs 2014; 20:21:37 >

• teşekkürler , birde control ile speed edition olayına açıklık getire bilir iseniz çok sevinicem :) aslında takılmadan gitsin prüssüz yüzey olsun ister gönül ama.. aşırıya kaçıpta bana aimi kaçırtmamalı.
  • Yukardaki tavsiyelere gore biraz komik gelebilir ama dx.comdan 7 dolara bi mousepad almistim onu kullaniyorum. Turnuvaya bi kafeye gittigimde qck+yi begenmeyip cikarip kendiminkini kullanmistim. Bakayim dersen link atarim.

• quote:

teşekkürler , birde control ile speed edition olayına açıklık getire bilir iseniz çok sevinicem :) aslında takılmadan gitsin prüssüz yüzey olsun ister gönül ama.. aşırıya kaçıpta bana aimi kaçırtmamalı.

Control edition pürüzlü yüzeye sahiptir.

Speed Edition control'e göre biraz daha pürüzsüz yüzeye sahiptir.

Ancak daha önce razer'da kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki SteelSeries çok daha iyidir. Özellikle FPS oyunları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Yukardaki tavsiyelere gore biraz komik gelebilir ama dx.comdan 7 dolara bi mousepad almistim onu kullaniyorum. Turnuvaya bi kafeye gittigimde qck+yi begenmeyip cikarip kendiminkini kullanmistim. Bakayim dersen link atarim.

beğenmeme nedeniniz , speed , control editionların arasındaki farktan olabilirmi ? 7 dolarlık bir ürnün söyle kenara geç demesi ilginç tercih meselesi tabiki.. ama ilginç

@Faradayy

Peki speed , control ayrımında hangisini seçmeliyim ? 2 farklı yol.. skatezler pürüzlü yapıdan negatif etkilenmiyormu ? okadar ona takılmasam daha iyi gibi ama , hangisi daha rahat kontrol ediliyor o daha önemli yapılı ve hor kullandığım bir gücüm var , steelseriesin resimleri arasında benimkinden birazdaha kalın olan kilolu/yapılı bir arkadaş gördüm control kullanıyordu.. ağır başlılara kontrol gidiyor herhalde.. bu detayı öğrenmek istiyorum yanlış birşey alıp pişman olmamak için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 7 Mayıs 2014; 20:37:08 >

• 1 ay öncesine kadar ekipmanlarım bu şekildeydi

SteelSeries'ten sonra resmen kaymadığını hissedebiliyordum gerek mousun gerek mousepad'in. SteelSeries'deki o ergonomiyi, o rahatlığı razer'ın en üst seviye ekipmanlarında bile bulamadım.

Bende ışık hızıyla ekipmanları elden çıkardım. Şuanki hali böyle.

SteelSeries + Yoğurtlu bulgur pilavı.

Yani havadan konuşmuyorum 10 yıllık progamer'ım. İki tarafıda kullanan birinin yorumlarıdır bunlar. Ona göre tartın, düşünün, kararınızı verin.

• evet iki tarafıda test etmiş birinin yorum yazması büyük şans değerlendirmiş biri olarak..

hocam siz ne yapmışsınız klavyenin ekranın suçu neydi onları niye değiştiniz.. controlmü kullanıyorsunuz ?

razerin kablo tutucudan vaz geçmemişsiniz ama.. birde orda kabloyu saran arkdaşı gördüm sanki ? ondan memnun kaldınızmı ? etrafta göremedim şuan onu.

pulgur pilavida yakışmıs masaya on numara sofra sevilen donanım/ekipmanlarla bilgisayar başında yemek yemek.. paha bicilemez..

A4tech blood b-071 i mutlaka incelemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

A4tech blood b-071 i mutlaka incelemelisin.

eyvallah hocamda.. g700s in altında onumu kullanıyosun ?

görüdüğüm kadarıyla geniş kanallı plastiğimsi bir malzeme ile işlenmiş üst yüzeyi pek bana göre değil teşekkürler yinede öneri için :) steelseries qck+ veya razer goliathus Large düşünüyorum suanda aklıma 2 ürün kaldı , control ,speed olayını halletikten sonrada direk 2 sinden birini almayı düşünüyorumda faradayy hocam çok etkiledi beni , bütün razer ları atmış.. qck+ alırsam sade alırım , goliathus un efekt güzeldi ama işte olmuyor all in one yapamıyoruz

cmd de copy komutuyla 2 videoyu , 2 sesi(sayı sınırı yoktu herhalde..) rahat rahat birbiriyle birleştiriyoruz sanal hayat basit.. gerçek hayat daldan dala atlatıyor adamı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 7 Mayıs 2014; 21:19:34 >

Neyi size gore degil anlamdin.Mausun alti kaymamasi icin plastik malzeneden yapilmis. Ustunde sentetik bir kumas var.Kenarlari acilmasib diye iyi bir iscilikle dikilmis.Ne cok kalin ne cok ince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 7 Mayıs 2014; 21:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Neyi size gore degil anlamdin.Mausun alti kaymamasi icin plastik malzeneden yapilmis. Ustunde sentetik bir kumas var.Kenarlari acilmasib diye iyi bir iscilikle dikilmis.Ne cok kalin ne cok ince.

ölçülerine bakmadımda bir videosuna baktım boyutları fena değil gibi üst mousenin bulunduğu bölümden bahsediyorum içime sinmedi doğrusu

Yanlış anlama beni dostum ilk baktığım resim kötü gözüküyordu herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 7 Mayıs 2014; 21:58:12 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.